ciapek 06.05.10, 20:14 Takie na żart żeby komuś go ''wyciąć'' nie chamskie ale raczej śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantabuu Re: Śmieszne pomysły 06.05.10, 20:16 niemam pomysłu . jak cos wymysle to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
cherrydoll Re: Śmieszne pomysły 06.05.10, 20:20 haha <33 moj kolega kiedys zadzwonil xd doo jakiegos dziadka w sql xd i tak siee zapytał Jak sie nazywa Minika Brodka a) Krystyna b) Helena haha <333 aa teen dziadek Krystyna xd a ten moj kolega brawo wygral paan 100 zl xd ;d lalismy ze smieechu xd Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Śmieszne pomysły 06.05.10, 20:20 takich pomysłów jest ogrom na google . sama już nie raz szukałam . miłego szukania . ; d ; * Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Śmieszne pomysły 06.05.10, 20:21 Dzwonic do ludzi i jaja sobie porobić Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek A tak z kogoś naczy komuś 06.05.10, 20:25 O takie mi bardziej chodzi ale wasze tez są dobre Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: A tak z kogoś naczy komuś 06.05.10, 20:29 położyć na biurku lub na krześle nauczycielce sztucznego owada lub pająka ;P tak żeby się wystraszyła, ostatnio tak moje koleżanki zrobiły, zostawiły nauczycielce takiego robaka na krześle, zapytały czy nic pani nie czuje.... ona wstała i "oo jezzuuu" <---wystraszyła się ;] xD Odpowiedz Link Zgłoś
xxxshexxx Re: A tak z kogoś naczy komuś 06.05.10, 20:38 Nasza "tradycja" to dzwonienie i robienie sobie jaj Ale jak jest się na jakieś wycieczce np. dwu dniowej, to można posmarować w nocy współlokatora pastą do zębów ^^ Słyszałam od kolegów, że nie raz już wycinali takie numery xD Odpowiedz Link Zgłoś