altruistka 12.05.10, 18:44 Macie jakieś ulubione modelki (niekoniecznie polskie)? Ja najbardziej lubię Magdalenę Frąckowiak! (co o niej sądzicie?) Mam nadzieję,że temat się nie powtarza i że dobrze umieściłam wątek - w końcu modelki to gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Ulubione modelki 12.05.10, 19:32 Nie mam ulubionej, nie interesuje mnie świat mody. Powiem tylko tyle, że prawie wszystkie wyglądają okropnie, jak wieszaki. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ulubione modelki 13.05.10, 17:05 Mam wiele, między innymi Mirandę Kerr, Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Ulubione modelki 13.05.10, 17:11 Tyra Banks,Hedi Klum,Miranda Kerr,Gisele Bündchen,Bar Rafaeli no i więcej ich jest.a nawet całkiem sporo interesujesz się światem mody? ja uwielbiam od czasu do czasu zerknąć na Fashion TV Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: Ulubione modelki 14.05.10, 07:10 bardziej niż modą interesuję się modelkami. ftv włączam, jeśli nie ma nic innego ciekawego w telewizji ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 freja :3 13.05.10, 17:20 freja beha erichsen. jest przepiekna z buźki, choć może rzeczywiście mogłaby przytyć ze 2 kilo. ale jest wspaniała, zresztą mam ją na avatarze. i strasznie mnie denerwuje jak ktoś o modelkach mówi, że powinny więcej jeść. ja też wyglądam jak wieszak, a jem wszystko co mi wpadnie w ręce. taka przemiana materii, one też mogą tak mieć c(; Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: freja :3 14.05.10, 07:07 hmm, ja mimo wszystko myślę, że powinny jeść ;P bo niestety, niewiele z nich ma superszybką przemianę materii... wydaje mi się, że chanel iman jest tak szczupła z natury (ma strasznie wąskie biodra), no i nasza jagaciak xD ale to tylko moje skromne przemyślenia. freja beha... na początku strasznie mi się nie podobała, ale teraz mi się zmieniło. jej twarz jest baaardzo ładna, tylko ciało ma takie trochę chłopięce... Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Ulubione modelki 14.05.10, 08:53 ja tam się za bardzo nie interesuję modelkami , powiem tylko że nie lubię Anji Rubik. Moja koleżanka natomiast uwielbia Jessicę Burciagę x dd Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Ulubione modelki 14.05.10, 22:11 nigdy nie potrafię zpamiętać tych wszystkich nazwisk. Agyness , Kate moss . wspaniały styl jak dla mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: Ulubione modelki 15.05.10, 17:03 ja lubię przede wszystkim Claudię Schiffer i Heidi Klum.przynajmniej nie wyglalają jak anorektyczki i może jeszcze Miranda Kerr,Lily Cole Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: Ulubione modelki 17.05.10, 15:24 widziałyście ostatni film karla lagerfelda? Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Ulubione modelki 17.05.10, 15:30 nie wymieniłam wszystkich. noot seear, agyness, kate moss. lubię heidi klum. ma strasznie sympatyczną twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: Ulubione modelki 17.05.10, 15:43 też lubię heidi klum, taka porządna kobieta i twarz ma faktycznie sympatyczną. niektórzy mówią, że kwadratową, ale jak dla mnie jest normalna... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Ulubione modelki 17.05.10, 15:49 Ja nie mam ulubionej;/ Nie przepadam za światem mody Odpowiedz Link Zgłoś
pluviale_ Ach, mnóstwo ich. 17.05.10, 15:51 Uwielbiam Kornelię Strzelecką, jest moją ulubioną polską modelką. Do tego TWIGGY (ach, kocham ją, mimo iż była modelką w latach 60), Adriana Lima, Ana Beatriz Barros, Freja Beha Erichsen, Emily DiDonato, Emma Watson, Cintia Dicker, Anja Rubik. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Ulubione modelki 17.05.10, 15:52 Nie interesuję sie modelingiem, ale uważam, ze Adriana Lima jest naprawdę piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
krazy Re: Ulubione modelki 30.06.10, 13:16 Zgadzam się z Tobą, slodkiporanek. Adriana Lima to moja ulubiona modelka.Jest śliczna, ma ładne ciało - wcale nie wygląda jak patyk Sama jestem chuda, więc wiem jak ludzie patrzą na chude dziewczyny. Myślą, że się głodzimy, a my po prostu tak mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
duska Re: Ulubione modelki 17.05.10, 15:52 Lubię kilka ale najbardziej to chyba :Tyrę Banks Odpowiedz Link Zgłoś
crystal__ Re: Ulubione modelki 18.05.10, 12:29 Marcelina Sowa. Ma strasznie oryginalną urodę. (: Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Anja Rubik . ;* . 30.06.10, 12:51 Lubię ją . jest sławna . i to na dodatek jest z Polski . hah . xd.' Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Ulubione modelki 30.06.10, 13:01 oczywiście, m.in. natalia vodianova, abbey lee kershaw, lindsey wixson, anja rubik, julija steponaviciute, taylor kraemer. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Ulubione modelki 30.06.10, 23:32 haha nie interesuje sie zyciem modelek, mało znam . z polskich przypomina mi się tylko Anja Rubik, Ania Jagodzińska. Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.7 Re: Ulubione modelki 30.06.10, 23:49 Anja Rubik (chociaż trochę przygłupawa), Lily Donaldson, Lily Cole, Tanya Dziahileva, Abbey Lee Kershaw, Freja, Natasha Poly. Ale najbardziej z nich lubię Lily D., Lily Cole i Tanyę. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Rubik jest wieszakiem, nie podobają mi się takie. 30.06.10, 23:56 Nie interesuję się modelkami, bo są za szczupłe, nie podobają mi się ich figury. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Ulubione modelki 28.08.10, 14:19 Bardzo , ale to bardzo lubię Jessicę Stam Jakoś przypadła mi do gustu ;D Odpowiedz Link Zgłoś