mcdalena 17.05.10, 18:17 Słyszał ktos z was o zespole 'Lifehouse'? Bardzo go lubie, ale jeszcze nie spotkałam się z jego fanami (oprócz facebook'a). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nath. Re: słyszał ktoś...??? ;) 17.05.10, 18:25 kocham ich, zaraził mnie mój kumpel z UK ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalena Re: słyszał ktoś...??? ;) 17.05.10, 18:39 Ja się natknęłam na filmik na youtube gdzie była podłorzona ich muzyka (Hanging by a Moment (; ) no i od tamtej chwili ich uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: słyszał ktoś...??? ;) 17.05.10, 19:32 Właśnie słucham. Całkiem fajne Odpowiedz Link Zgłoś
deliah Re: słyszał ktoś...??? ;) 29.06.10, 15:18 yy.. ;/ Nie słyszałam, ale może looknę;D Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: słyszał ktoś...??? ;) 29.06.10, 17:38 nie ale mogłabyś dać jakieś linki do piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroco Re: słyszał ktoś...??? ;) 29.06.10, 18:39 Oczywiście, że słyszałam. Kocham ich! Mają naprawdę cudowne piosenki. Naprawdę fantastyczny zespół Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: słyszał ktoś...??? ;) 29.06.10, 18:44 Znam. Fajną piosenką jest "Hanging by the moment", czy jakoś tak. Nie słucham tego nagminnie, ale mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: słyszał ktoś...??? ;) 29.06.10, 18:49 Są fantastyczni! Uwielbiam ich. Moje ulubione piosenki to 'you&me', 'storm', 'from where you are'. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: słyszał ktoś...??? ;) 29.06.10, 18:56 Są zajebiści, zajebiści, zajebiści!! Słyszałam każdą ich piosenkę, znam teksty na pamięć, mam kazdą płytę łącznie z najnowszą "Smoke & Mirrors". Uwielbiam ich słuchać. głos Jasona poprostu elektryzuje. Jest cholernie męski i przyciąga uwagę! Jestem ich fanką od ok. 4 lat więc troszkę już "z nimi" przeżyłam xDDD Za cel powzięłam sobie uczestnictwo w ich koncercie, chociaż będzie to baardzo trudne bo raczej w Europie dużo nie koncertują... Także nie widziałam na Kotku osoby, która byłaby ich faką jak ja Odpowiedz Link Zgłoś