Dodaj do ulubionych

Zabiegii..

20.05.10, 21:42
Hej wam wink . Wchodząc na forum chciałam znaleźć ten oto wątek o owym temacie. No właśnie, ale iż nie znalazłam , to sama założyłam wink . A więc chciałabym poruszyć ten temat, ponieważ nie zależnie od wieku, czasami zdażają się sprawy zabiegowe. Ja właśnie jutro mam taki zabieg.. Będą mi wycinać taką jakby plamkę którą mam na dłoni.. Niby to nic takiego , ale dermatolog powiedziała mi że chce to usunąć ... Tak więc jutro chirurg mi to usunie. I właśnie, chciałabym abyście pisały czy miałyście już kiedyś coś takiego ? Albo ktoś z waszych bliskich albo kolegów ? Chciałabym wiedzieć czy to jakiś większy ból ( mimo że będe miała znieczulenie - ale pod względem zawsze jestem przewraźliwiona) Czy będę miała jakiś coś nie wiem ślad ?
Będe wdzięczna za wpisy wink Xoxo
Obserwuj wątek
    • krejzolka96 Re: Zabiegii.. 20.05.10, 22:24
      ja miałam usuwanego włókniaka(pieprzyka) i została mi lekka blizna
      będę jeszcze miała wycinanego trzeciego migdała
      jakoś się nie boję;p
    • klakierzyca Re: Zabiegii.. 20.05.10, 22:34
      nie pamiętam. byłam nieprzytomna.
    • nusiaczek001 Re: Zabiegii.. 20.05.10, 22:43
      Hmmm ja w poniedziałek miałam chirurgicznie usuwaną ósemkę... Dzis jeszcze troche boli ale ogolne ok. Z wiekszych operacji to 2 na kolanko mam 15cm bliznę ale zrobiła się ładnie blada i trzeba sie dobrze przypatrzec zeby ją zobaczyc smile

Trzymam za Ciebie kciuki wink
      • misska666 Re: Zabiegii.. 20.05.10, 23:00
        ooo jak ja bym chciała sobie pousuwać troche znamion... na twarzy mam kilka
        pieprzyków, denerwujące są... cóż, nigdy nic takiego nie miałam wiec nie moge ci
        nic poradzić, ale nie bój sie, podejrzewam że to nie boli wink
        • rose__ Re: Zabiegii.. 21.05.10, 12:45
          Pech pech pech. Zabieg przełożyli mi za tydzień. I wiecie dlaczego ? Bo jestem przeziębuona. Oczywiście się z tym zgadzam, bo sama się domyśliłam że to przełożą , ale się wkurzyłam, bo chciałam mieć to z głowy. Poprostu pech. Ale za to wieem że w sumie na znieczuleniu nie będzie aż tak strasznie, ale te szwyy , o Jezusie.
          misska666 -> no ja właśnie mam coś takiego wink tylko że na ręce wink
          • majson Re: Zabiegii.. 21.05.10, 15:54
            mi wędzidełko przecinali choć praktycznie nawet chyba bez znieczulenia a czułam
            takie maciuteńkie ukucia. Później miałam szwy pod językiem i u góry za wargą. No
            ale to była strasznie drobna operacja innych nie miałam ale moja przyjaciółka
            będzie miała wycinaną Śledzionę sciana
            • zbieramchmury Re: Zabiegii.. 22.05.10, 20:54
              ja też miałam wędzidełko wycinane (to górne), tyle że mnie nie bolało, bo byłam
              uśpiona. ; D
    • cookie24 Re: Zabiegii.. 22.05.10, 20:06
      moja siostra miała coś podobnego. blizna została bardzo mała, a nawet nie bardzo
      widoczna. dostała znieczulenie, wiec nie czula bólu wink
    • lizzunia Re: Zabiegii.. 22.05.10, 20:10
      nie weim jaki ból ale wyobrażam sobie współczuje ci sad
      ale przeżyjesz kiss

powodzenia koteczkusmirk
      • aniulkaa Re: Zabiegii.. 22.05.10, 20:12
        Ja miałam wycinane wszystkie 3 migdały.
        smile
        Trzymam kciuki za Cb. ;*
    • kapi ... 22.05.10, 20:18
      Nie obawiaj się niczego dziewczyno . Pomyśl sobie ile ludzi na całym przechodzi
      zabiegi i to całkiem poważne . Czasami nawet boją się , że tego zabiegu nie
      dożyją . Ja miałam jeden w lutym , na stopy . Wycinali mi środkowe kości i
      układali porządkowo , ale to już inna sprawa . Oczywiście w ciągu operacji
      miałam narkozę całkowitą , potem po niej boli Cię głowa z parę dni . Jedna mała
      plamka nic nie znaczy . Na pewno wszystko będzie dobrze . Szkoda , że przesunęli
      Ci zabieg , ale byłoby jeszcze gorzej gdyby w ogóle Ci go nie przesuwali . Gdy
      jesteś chora nie można robić zabiegu , ponieważ może pójść coś nie tak a jeśli
      dostajesz narkozę to serce może być słabsze i się zmęczy a potem po prostu
      stanie . Ale dobrze , nie będę Cię straszyć .

Pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki !
    • owad Re: Zabiegii.. 22.05.10, 20:46
      moja koleżanka miała usuwany pieprzyk.mówiła,że wycinanie nic nie bolało,ale po
      tym,jak jej wycięli,bolało ją jak diabli.nie chciałam cię przestraszyć,ale i tak
      będziesz miała co innego niż ona.
      • fantabuu Re: Zabiegii.. 22.05.10, 20:52
        niewiem . nigdy niemiałam niczego usuwanego , ale za pół roku czeka mnie osuniecie ..
        kurde sama niewiem jak to sie nazywa no ale cos rośnie mi pod okiem i poszłam do
        okulisty, powiedziała ze mosze poczkeac az urośnie i dopiero bede mogła miec zabieg.

trzymam kciuki za twój kiss
    • katsuumi_17 Re: Zabiegii.. 22.05.10, 20:50
      Nie, nie warto takiego czegoś usuwać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka