marffa 25.05.10, 09:50 Jeśli miałybyście szanse dostać najnowszą płytę swojego wykonawcy. Taką, której nie ma jeszcze w sklepach. Jak uargumentowałybyście, że się należy właśnie wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Płyta,... Wejdz! 25.05.10, 15:21 bo jestem początkującą dziennikarką i fajnie byłoby ją przesłuchać ztego powodu przed premierą, oraz bezgranicznie cenię danego artystę. e tam, jestem cierpliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_love Re: Płyta,... Wejdz! 25.05.10, 15:29 bo jesteś wielką fanką, a masz szanse to jak nie skorzystasz to stracisz wielką szansę.. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Płyta,... Wejdz! 25.05.10, 15:29 jak? normalnie. powinnam dostać tę płytę bo powinnam. przekonywujące, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Płyta,... Wejdz! 25.05.10, 15:48 no nie wiem, bo poprostu cenię tego wykonawce. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Płyta,... Wejdz! 25.05.10, 15:54 Nie zastanawiałam się nad tym Może, że jestem największą fanką czy cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Płyta,... Wejdz! 25.05.10, 18:25 bo jestem takim wyjątkowym fanem, ktory sledzi kazdy ich krok xd Odpowiedz Link Zgłoś