Dodaj do ulubionych

Robin Hood. Co sądzicie?

27.05.10, 21:05
Byłam wczoraj na filmie "Robin Hood" i do teraz nie mogę przestać myśleć o
tym filmie. Zachwycił mnie. Wszyscy uważają że to typowa opowieść o typowym Robin
Hoodzie. Ale nie jest. (Nie oglądałam wczesniej żadnego filmu o Robinie. Oprócz bajki. ) W
tym filmie Robin jest łucznikiem (jak w każdym filmie) , walczy u boku króla, więcej, król
darzy go szacunkiem. Czego w innych filmach nie było (?) .
No i wątek Marion - Robin... Ah... Sceny walki są niesamowite, jest trochę chumoru.
Ogólnie film mnie zchwycił. W skali 1-10 daję 9. (Bo koniec troche mnie rozczarował)
Jakie jest wasze zdanie?
Obserwuj wątek
    • twilight Re: Robin Hood. Co sądzicie? 27.05.10, 21:07
      ?????? ;DD
      • anielica54 ??? TU! 28.05.10, 19:08
        Sama nie wiem czy pójść (rodzice mnie chcą zabrać).
        Jakoś powątpiewam żeby ten film był lepszy od jedynego filmu o RH, który uważam
        za godny uwagi czyli: Robin Hood: Książę złodziei
        Tutaj.
        Pamiętam jak byłam młodsza i wzdychałam głośno za każdym razem gdy na ekranie
        pojawiał się brat Robin'a tongue_out Eh, dzieciństwo. (Choć tak naprawdę dotąd uważam,
        ze coś w sobie ma, tylko nie wiem dokładnie co uncertain)

No wiec moje pytanie czy coś było po za ładnie przedstawiona historyjką miłości
        w tym filmie?
        • twilight @ anielica54 28.05.10, 21:32
          Polecam ci ten film. I wątek miłosny był właściwie na drugim planie, prawie cały film to
          bitwy, wojny itp.
          Miłośc jest przedstawiona tak... delikatnie. Film uważam zaa godny uwagi. ;D
    • realistic Re: Robin Hood. Co sądzicie? 27.05.10, 21:12
      nie byłam i nie zamierzam się wybrać
    • klaudynaxx Re: Robin Hood. Co sądzicie? 28.05.10, 17:06
      nie kreca mnie tego typu filmy. xd
    • idiotka_ Re: Robin Hood. Co sądzicie? 28.05.10, 18:35
      szczerze mówiąc to nawet nie mam zamiaru na to iść. w dzieciństwie byłam wielką
      fanką Robin Hooda i jak słyszę tylko coś o Robin Hoodzie to chce mi się rzygać.
      już mam go dość.
    • alcia19 Re: Robin Hood. Co sądzicie? 28.05.10, 18:48
      Ja byłambig_grinI tez mi się podobał gdybym mogła poszłabym drugi razcool...ale na początku filmu w ogóle nie wiedziałam o co chodzi dopiero z czasem się połapałam(tak jak ty nigdy nie oglądałam filmu o Robinie a nie wspominając już o bajce)Kolory były boskie i ta zieleń...ahh mogłabym tam mieszkaćxD
      • twilight Re: Robin Hood. Co sądzicie? 28.05.10, 21:34
        alcia19 napisał(a):

> Ja byłambig_grinI tez mi się podobał gdybym mogła poszłabym drugi razcool...ale na
        > początku filmu w ogóle nie wiedziałam o co chodzi dopiero z czasem się połapała
        > m(tak jak ty nigdy nie oglądałam filmu o Robinie a nie wspominając już o bajce)
        > Kolory były boskie i ta zieleń...ahh mogłabym tam mieszkaćxD

hihi. dokładnie. napisałaś to, o czym ja zapomniałam. tongue_out
    • anielica54 ... 28.05.10, 19:16
      W końcówkach dobrych filmów rozczarowuje nas sam fakt, ze to już koniec.
      • lilly_ Re: ... 28.05.10, 19:25
        My mamy jechać. To znaczy moja klasa i jeszcze jakaś. Się właśnie zastanawiałam
        czy warto jechać i chyba dzięki twojej opinii namówię mamę. ^ ^'
    • alice_cullen_13 Re: Robin Hood. Co sądzicie? 28.05.10, 19:23
      Strasznie mi się spodobał. Byłam oczarowana, zwłaszcza grą Russel'a Crowe'a.
    • rozpieszczonaa_ ;D 28.05.10, 19:32
      świetny.

myślę, że tyle wystarczy..
    • katsuumi_17 Re: Robin Hood. Co sądzicie? 28.05.10, 21:36
      Nie widziałam, ale jeśli tak pozytywnie go oceniłaś i jeśli faktycznie jest taki nietuzinkowy,
      chętnie się wybiorę.
    • ola09 Re: Robin Hood. Co sądzicie? 28.05.10, 21:40
      mój starszy brat był mówił że kiepski i że ta stara wersja o wile lepszatongue_out
      ja nie widziałam i nie mam zamiaru iść-za to już się umówiłam z przyjaciółką na
      "Camp Rock" żeby się ponabijać z pseudo rock'owców hi hibig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka