Dodaj do ulubionych

cesc this out # World Cup offtop

• marszalinka Brazylia:WKS 20.06.10, 21:52
      Nie dziwie sie, ze zrezygnowalas- malo uzywany jezyk a tyle trzeba sie
      nameczyc, zeby sie nauczyc :p
      Wlasnie ogladam mecz Brazylia:WKS i w pierwszej polowie strasznie wkurzal mnie
      brak formy Kaki. Nie kocham Brazylii, ale Kake lubie od zawsze, a teraz nie ma
      formy sad Na szczescie w 2 polowie pokazal, ze forma jest juz blisko big_grin
      • heartbeats Re: Brazylia:WKS 20.06.10, 22:04
        ale jest pięknym językiem, teraz uczę się ... trzech języków na raz, hahahahaahahahaha. coś
        czuję, że nie wyjdzie mi to na dobre, ale mniejsza z tym.

jjsajsajsaj. oczywiście nie oglądam meczu, nie mogę znaleźć pilota do telewizora :3
        emocjonalnie przygotowuję się na mecz Nigerii z Koreą. pewnie znowu w Seulu kibice pokażą
        na co ich stać [300 tys. podczas meczu z Argentyną, niach niach niach *dumna*]
        • marszalinka Kaka 20.06.10, 22:27
          WTF !??!!!??? Czy ktos mi moze odpowiedziec co wstapilo w Kake ??!! Przeciez on
          zawsze taki poukladany, mily i w ogole za to go zawsze kochalam, a dzis po
          prostu oszalal !;o

Piekny jezyk ? Hmmmm zainteresuje sie tym glebiej wiem tylko, ze jest trudny, bo
          moja kolezanka tez chciala sie uczyc, ale cos jej nie wyszlo ;d
          • ridiculous Re: Kaka 20.06.10, 22:44
            O tak. Ja również nie wiem co w Kake wstąpiło. W ogóle końcówka była strasznie
            emocjonująca. Ciągle ktoś się przepychał, faulował.
            • light Re: Kaka 20.06.10, 22:47
              A ja właśnie nie widziałam, ale słyszałam że niezła awanturka wynikła... Poszły
              czerwone kartki w ruch?
              • ridiculous Re: Kaka 20.06.10, 23:04
                Właśnie Kaka dostał czerwoną kartkę. Najpierw podszedł i bez sensu popchnął przeciwnika.
                Na prawdę zdziwiłam się, że stać go na tak niesportowe zachowanie. Dostał żółtą kartkę.
                Później pchnął/ wpadł na niego kolejny zawodnik. W sumie to dosyć kontrowersyjna
                sytuacja. W efekcie dostał czerwoną kartkę. Zszedł z boiska z ironicznym uśmiechem, prosto
                do szatni. Nie został by zobaczyć końcówkę meczu.
              • dark_candy_ Re: Kaka 23.06.10, 20:14
                o ile dobrze widziałam to Kaka schodząc z boiska uronił pare łez. również na zdjęciu
                widziałam jego krzywą minkę ;d
                poza tym słyszałam, że zawodnik WKS symulował.. zasłonił twarz niepotrzebnie...
                ale cóż, stało się. Kaki nie będzie na meczu z Portugalią, a szkoda...
                • marszalinka Re: Kaka 23.06.10, 22:07
                  Oj szkoda i to bardzo ... Mecz juz nie bedzie taki jak mial byc...
                  Nie podoba mi sie ten mecz Niemcy:Ghana
    • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 20.06.10, 22:50
      Kaka wymiataa ;dd !
      an początku popchnął , dostał żółtą , potem zrobił coś ręką , ale ten z WkS troche symulował ..
      i Kaka dostał czerwoną !
      ale jaki uśmiech na koniecc ..
      Uwielbiam goo ! haha xd
    • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 20.06.10, 22:54
      ten sędzia to jakiś deebil xd
      ten dwa razy ręką pomaga , a sędzia sie z nim śmiejee ..
      • emila22 .. 20.06.10, 23:16
        ten mecz był świetny xD nareszcie coś się działo..

Kaka' pokazał się z zupełnie innej strony. Nigdy wcześniej się tak nie zachowywał.
        Uważam, że niesłusznie dostał czerwoną kartkę. Może i trochę puściły mu nerwy i
        zachował się nieodpowiednio, ale żeby od razu go wyrzucać z boiska... WKS grało
        o wiele bardziej brutalniej...
        Szkoda, że Kaka' nie zagra z Portugalią... ;/
        aaach...kocham tego piłkarza.!
        Kaka' <3
        • kolorowo Re: .. 20.06.10, 23:20
          wogólee można napisać odwołaniee .
          alee dobraa ..
          • emila22 Re: .. 20.06.10, 23:27
            nie rozumiem dlaczego taki poje**ny sędzia sędziuje na mundialu.. uncertain
            on w ogóle nie mógł ogarnąć tego co się działo na boisku..
            i stąd te niesłuszne decyzje...
            • kolorowo Re: .. 20.06.10, 23:30
              oglądałam powtórke i było widać jak kaka tamtego dotknął , a ten z WKS poleciał jak porazony pioruneem .
              Dobre umiejętności aktorskie .
              Brał lekcje u Ronaldo .
              • reigai Re: .. 20.06.10, 23:32
                oliwa zawsze sprawiedliwa.
                Fabiano strzelił bramkę ręką, a sędzie udawał, że nie widzi, a Kaka wyleciał z
                boiska.

a tak w ogóle, to zapraszam tu footyworld.laa.pl/index.php
                • ridiculous Re: .. 20.06.10, 23:37
                  O właśnie. ta decyzja z uznaniem bramki również była kontrowersyjna. Odebrał piłkę prawą
                  ręką, a później pomógł sobie ręką/barkiem. Myślałam, że gol nie zostanie uznany. A tu
                  niespodzianka.
              • emila22 Re: .. 20.06.10, 23:33
                kolorowo napisał(a):

> oglądałam powtórke i było widać jak kaka tamtego dotknął , a ten z WKS pol
                > eciał jak porazony pioruneem .
                > Dobre umiejętności aktorskie .
                > Brał lekcje u Ronaldo .

no właśnie.. Kaka' lekko go odepchnął, a ten za chwilę się rzucił na ziemię,
                trzymając za twarz..bez przesady..wątpię żeby w ogóle coś poczuł...
                • reigai Re: .. 20.06.10, 23:40
                  czerwone kartki dla obydwu drużyn powinny zostać przyznane w trybie pomeczowym,
                  bo ten mecz, to była jeszcze gorsza siekanka niż USA - Włochy cztery lata temu,
                  a wtedy sędzia sypał kartkami, jak z rękawa
                  • emila22 Re: .. 20.06.10, 23:51
                    reigai napisał(a):

> czerwone kartki dla obydwu drużyn powinny zostać przyznane w trybie pomeczowym,
                    > bo ten mecz, to była jeszcze gorsza siekanka niż USA - Włochy cztery lata temu,
                    > a wtedy sędzia sypał kartkami, jak z rękawa

zgadzam się. tyle brutalnych fauli niezauważonych i nieukaranych przez
                    sędziego..tego nie można tak pozostawić...
        • justus Re: ;d 23.06.10, 10:23
          Ja byłem wprost rozzłoszczona ;/
          Kaka jest cudowny serceserceserce

Dla mnie to nie było fair
          bo gdy gościu z drużyny Wybrzeża Kości Słoniowej sfaulował gościa z Brazylii,
          którego później zabrano, to sędzia nic..

A gdy Kaka walnął gościa w nos czy w brzuch [nie wiem co dokładnie to było]
          to od razu czerwona kartka.

Ale mną rzucało big_grin
          Zaczęłam wyzywać jak nigdy.. winkwink

A w ogóle to dzięki niemu tak polubiłam piłkę nożną serceserceserce

I serceserceserce Kaka
          big_grinbig_grinbig_grin
    • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 20.06.10, 23:54
      ja na końcu zaczełam się śmiać , sama do siebie .
      bo ten cały mecz był naprawdee zabawny , ale coś się działoo ..
      ;dd i dobrze - nareszcie .
      || jestem wogólee ciekawa kto przejdzie jako druga drużyna dalejj ..
      bo Brazylia to raczej napewnoo. chyba xd
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 20.06.10, 23:56
        byłoby czadersko, jeżeli Brazylia wyszłaby pierwsza z grupy, a Hiszpania jako
        druga z grupy H. Trafiłyby już na siebie w 1/8 *_* i żegnaj, potencjalny rywalu
        Argentyny w 1/2
        • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 20.06.10, 23:57
          zapowiada się niezlee .. ;dd
          • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 00:01
            Brazylia już na pewno przejdzie. Ma awans w kieszeni.
      • emila22 Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 00:00
        tak..ten mecz był ciekawy..bardzo ciekawy...xD
        a najlepsze w tym meczu to uśmiech Kaki gdy schodził z boiska xD aaach..to było
        bosskie.!
        kocham go.! xD

myślę, że na wyjście z grupy oprócz Brazylii ma szansę Portugalia (jak dobrze
        jej pójdzie w jutrzejszym meczu, ale myślę ,że nie powinna mieć z tym problemu).
        smile
        • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 09:51
          Byłam akurat na imprezie, kiedy leciał ten mecz i oglądaliśmy go razem ze znajomymi na
          telebimie. Widziałam NAJWAŻNIEJSZE dla mnie fragmenty. Dobrze, że wygrali, cieszę się,
          bo mecz był bardzo ceikawy i Brazylia ma zagwarantowany awans. Ale co z tego, jeśli
          zawiódł mój najlepszy piłkarz? Kaka zawsze jest potulny jak baranek, nigdy nie fauluje, nie
          kłóci się. Co mu się stało, nie mogę w to porpostu uwierzyć ani tym bardziej uwierzyć.
          Co do drugiej żółtej kartki to bym się kłóciła, no ale ja zawsze będę po stronie Canarinhos,
          więc obiektywna być do końca nie mogę wink
        • justus Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 10:53
          emila22 napisał(a):

> tak..ten mecz był ciekawy..bardzo ciekawy...xD
          > a najlepsze w tym meczu to uśmiech Kaki gdy schodził z boiska xD aaach..to było
          > bosskie.!
          > kocham go.! xD
          >
          > myślę, że na wyjście z grupy oprócz Brazylii ma szansę Portugalia (jak dobrze
          > jej pójdzie w jutrzejszym meczu, ale myślę ,że nie powinna mieć z tym problemu)
          > .
          > smile

taaaak ten uśmiech ^^
          kocham
    • marszalinka Kaka 21.06.10, 10:14
      Widze, ze nie tylko ja tu kocham Kake xD ale eeejj... Naprawde juz w 2 polowie
      meczu zaczynal grac jak Kaka z forma i co !??! crying Mam nadzieje, ze mial
      gorszy dzien czy cos, bo nie chce zeby stal sie pilkarzem takim jak ROnaldo,
      ktory symuluje ciagle, popycha itd... Mecz z Portugalia zapowiada sie ciekawie smile
      • justus Re: Kaka 23.06.10, 10:57
        marszalinka napisał(a):

> Widze, ze nie tylko ja tu kocham Kake xD ale eeejj... Naprawde juz w 2 polowie
        > meczu zaczynal grac jak Kaka z forma i co !??! crying Mam nadzieje, ze mial
        > gorszy dzien czy cos, bo nie chce zeby stal sie pilkarzem takim jak ROnaldo,
        > ktory symuluje ciagle, popycha itd... Mecz z Portugalia zapowiada sie ciekawie
        > smile

nie tylko Ty xD
        smile
    • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 10:28
      W ogole ogladam po raz setny ten moment za ktory Kaka dostal czerwona karte i
      eeej ten murzyn trzyma sie za twarz a on dostal w klate lekko z lokcia !
      Co za idiotyczny sedzia...
      • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 10:39
        Sędzia podobno też zawalił dużo rzeczy.
        Ja uwielbiam Kakę od 6 lat, jest genialnymi piłkarzem, świetnym człowiekiem i przystojnym
        facetem.
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 11:09
      Oj przebilas mnie katsuumi_17 ja go wielbie od 5-dzieki niemu zawdzieczam
      pokochanie tego cudownego sportu, ktorym jest piłka nożna kiss
      I kocham go tez za to ze jest tego wyznania co ja smile
    • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 13:51
      Ach, dziś Korea pięknie atakuje. Mam nadzieję, że zremisują. Chociaż z
      Portugalią to chyba będzie wyczyn...
      • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 14:01
        sumienie podpowiada mi, że Korea przegra.. pomimo, że raczej nie przepadam za tym krajem
        to im kibicuję. tutaj liczy się futbol nie polityka.

poza tym, nie przepadam za Portugalią. ale wczorajszy mecz Brazylia - WKS o_____O Kaka
        mnie normalnie zadziwił.
        • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 14:14
          Nigdy nie nauczę się, w której Korei trwa polityka terroru... To w tej grającej?
          I raczej na 96% przegrają, ale należy mieć nadzieję...
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 14:12
      No takiego zachowania po Kace nikt sie nie spodziewal ...
      Jestem za Korea, tez nie kocham tego kraju, ale jestem za nimi. Portugalii nie
      lubie.
      A wlasnie- jak to sie stalo, ze pokochaliscie ten sport ?;>
      • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 14:21
        @light : tak tak, w Północnej.

@marszalinka : za długo by opowiadać, kurczę. u mnie miłość do piłki jest chyba dziedziczna.
        • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 14:40
          Właśnie emocjonuję się meczem Portugalii i Korei. Chciałabym, żeby wygrała drużyna z
          Europy, ale muszę przyznać, że Korea Północna daje radę.

Żeby Kakę' wkurzyć, to trzeba zrobić coś naprawd chamskiego.

Moja miłość do piłki? Od Euro 2004. Kibicowałam Portugalii i do dziś mi to zostało. Jestem
          obecnie rozdarta między Brazylią a Portugalią, z resztą od kilku lat. Zaczarowało mnie
          poprostu piękno futbolu.
          • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 14:50
            Mój Boże, co za pech... ALE ONI ZREMISUJĄ!!! ZOBACZYCIE!
            • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 14:52
              Trzeba być tylko MNĄ, żeby na 3 z 4 bramek PÓJŚĆ DO KIBLA.
              Pierdolę, nie idę do końca meczu nawet za cenę uszkodzonego pęcherza, hahaha big_grin
              Ok, wracam szybko do meczu smile
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 15:07
      ciekawy mecz, ale... niech korea cos strzeli !!!
      • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 15:17
        Po szóstym golu poczułam się jak mieszkanka Korei Północnej i serducho pęknie mi
        zaraz na pół...
        • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 15:18
          7! JA WYCHODZĘ!!!

Nadzieja w Japonii.
          • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 15:34
            Portugalia pokazała klasę, chociaż chciałam, żeby i Korea coś strzelila na koniec, zrobiło mi
            się ich autentycznie szkoda. Gdyby to była chociaż Południowa, to pół biedy. Ale teraz nie
            chciałabym być w skórze ich i ich trenera.
            Tak czy siak- cieszę się, że Portugalia wygrała! smilesmilesmilesmilesmile
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 15:34
      Nie wiedzialam, ze kiedykolwiek moje serce bedzie krawic przez jakas azjatycka
      druzyne, ale jednak ... Tym bardziej ze ich wodz po raz 1 pozwolil
      transmitowac mecz ;o
      ps. 6 bramka ROnalda byla zawodowa xD
      • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 15:38
        Może i akcje śliczne, jak i gole... ale jak coś ten cały 'wódz' cokolwiek im
        każe albo zrobi, to ja tam się przejadę!
        • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 15:42
          light ja tak samo ...
          • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 16:37
            @light : niestety nikt na to nie ma wpływu. miejmy jednak nadzieję, że nic takiego nie nastąpi,
            bo przecież "Kochany, umiłowany Wódz" nie byłby do tego zdolny..

tak czy siak, szkoda mi piłkarzy z tego kraju. przykro trochę na nich patrzeć, zagrali niezwykle
            odważnie przeciw Portugalii. a jak to się skończyło? pogromem. chociaż czy mi się wydaje,
            czy przy bramce Cristiano Ronaldo był minimalny spalony czy ja taka ślepa jestem?
            • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 17:59
              ;d
              • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 18:05
                a tak wogole to myślałam , że Korea płn . bd słabasza i wogoleee ..
                w Sumie pokazali sie z nie najgorszej strony .
            • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 18:54
              Jak donosi eurosport.pl czterech Koreańczyków już uciekło z ugrupowania kadry, a
              reszta pozostała pod opieką "komisarzy"... to jest terroryzm i nic więcej.
              • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 19:01
                za ucieczkę grozi im pobyt w obozach pracy, gdzie warunki są skrajnie tragiczne - brak
                jedzenia.
                prawdopodobnie czeka to samo ich rodziny, chociaż ręki sobie uciąć nie dam.
                djdhjdddhdshjdshjds. PRZERAŻA MNIE TO :_:
                • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 19:11
                  To nie tylko siebie wkopali...
                  A ja narzekam na Polskę...
                  • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 19:17
                    ale co do tych rodzin to nie jestem pewna. czytałam tylko o tych obozach pracy. w 1966 r.
                    w ćwierćfinale Korea Północna grała z Portugalią, przegrali 5-3 i media południowokoreańskie
                    donosiły o tym, że ci zawodnicy zostali wysłani do obozów pracy ~~ co oni zdementowali.
                    czyli trudno będzie oszacować czy naprawdę trafią, czy nie. to naprawdę smutne, że w
                    dzisiejszych czasach jeszcze istnieją państwa komunistycznego reżimu..

[no właśnie, wszyscy narzekają na Polskę.. a inni mają jeszcze gorzej]
                    • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 19:20
                      To smutne, a przede wszystkim chore...
                      • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 19:34
                        light napisał(a):

> To smutne, a przede wszystkim chore...
                        prawda.
                        Wielki Wódz, Kim Dzong Il nawet zezwolił na transmitowanie tego meczu w telewizji. to nie
                        była dobra decyzja :_:
                        z jednej strony mogliby uciec na Zachód, ale to nie byłoby z drugiej strony dobre.
                        zostawiliby swoje rodziny. gdybym była na ich miejscu, nie uciekłabym.

o 20.30 mecz Hiszpanii z Hondurasem, sssajsaschdsddhjsa, nie przepadam za Hiszpanią.
                        obstawiam remis, a co.
                        • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 20:09
                          7:0 tego się nie spodziewałam. Meczu nie oglądałam, więc za dużo na jego temat nie powiem.
                          Strasznie szkoda mi piłkarzy z Korei Północnej. To chore! Jak to jest możliwe, żeby w
                          dzisiejszych czasach istniało duże prawdopodobieństwo wysłania do obozu pracy
                          przegranego sportowca?
                          • pluszbezpluszu Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 20:56
                            Co jak co.. wiem, że to sport itd ale moim zdaniem Portugalczycy po dwóch bramkach
                            powinni przestać.. Normalnie bym czegoś takiego nie mówiła ale naprawdę dla tych
                            Koreańczyków to nie zabawa i ci nażelowani cieszący się z kolejnej i kolejnej
                            bramki "panowie" powinni sobie z tego zdawać sprawę, że za coś takiego ich i ich rodziny
                            czeka obóz pracy(co mieli już zapowiedziane przed mistrzostwami.. zwycięstwo-
                            mieszkanie, przegrana-kopalnia)
                            • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 20:59
                              Tak, też pomyślałam, że może nawet bramkarz Portugalii mógłby 'przypadkowo'
                              puścić jedną, czy dwie... Ale oni jechali dalej, nic ich nie było w stanie
                              zatrzymać.
                              • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 21:14
                                Ah oni normalnie serca nie maja ! No ale im tez zalezy na wyniku to oczywiste ...
    • klama_kcmil Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 19:01
      Niektórzy zawodnicy są całkiem ładni xD
      • monixx Torres 21.06.10, 20:19
        mam zajawkę na Torresa od ok. 3 lat, dawniej to miałam świra, teraz mniejszego ale go
        szanuję, bo ma już żonkę i córkę (szkoda...), ale i tak go uwielbiam, tak jak Kakę i braci
        Toure smile
        w każdych włosach jest mu dobrze, w blond a'la anioł, teraz jak buntownik
        • katsuumi_17 Re: Torres 21.06.10, 20:28
          Torres jak dla mnie przereklamowany smile
          Co do Korei jeszcze- życzę WSZYSTKIM koreańskim piłkarzom żeby udało im się uciec.
          Szczerze im tego zyczę, bo może to być dla nich przepustką do lepszego życia. Byle by
          tylko ich nie złapali. Możliwe, że wielu z nich przyjechało do RPA właśnie z podobnym
          zamysłem. Część pewnie jest pod wielkim wpływem wodza, pewnie z resztą większość go
          podziwia, to chore. Mają tak spaczoną psychikę, że nie mogę.

A z resztą- tutaj (mój fbl) jest dokładny opis "przeżyć
          wewnętrznych" dotyczących meczu Brazylia- WKS i Portugalia- Korea Pn.
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 20:23
      Ale ej to jest naprawde wieeeeelkie przegiecie z tymi obozami !!! Przeciez to
      jest totalnie nie ludzkie sciana mamy XXIw. a nie kurde XIII...
      • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 20:39
        @katsuumi_17 : tyle że uciec to nie jest takie łatwe. poprzez ucieczkę skazujesz swoją
        rodzinę na śmierć z przepracowania w obozach pracy.
        oni żyją w propagandzie, są zaślepieni, muszą kochać swojego Wielkiego i Wspaniałego
        Wodza bo inaczej będzie kiepsko.
        i jeśli niektórzy piłkarze z Północy mieliby zostać osadzeni w tych obozach, to raczej nie
        poznamy prawdy. Pyongyang raczej nie mówi o takich sprawach ~~ chcą pokazać
        pozytywny wizerunek swojego kraju.

nie przepadam za reprezentacją Hiszpanii, ale Torresa lubię. jest graczem Liverpoolu (mojej
        naj drużyny) i w ogóle, nie da się go nie lubić. poza tym, jest bardzo dobrym piłkarzem.
        • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 20:44
          Dla nich to pewnie coś całkowicie normalnego... Ale ja na miejscu bramkarza
          Portugalii przepuściłabym choćby te dwa gole... może to by załagodziło sytuację.
          • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 20:56
            Co to za swiat az sie chce plakac... crying
          • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 20:59
            Co to za swiat az sie chce plakac... crying
            • light Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 21:11
              Jednak nadal nie mogę w to uwierzyć... ech...
              A właśnie! Nie oglądam meczu! Jaki wynik?
              • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 23:47
                2:0 dla Hiszpanii. Villa strzelił oba gole. Był bliski hat-tricka.
                O! widzę, że nie tylko ja lubię FC Liverpool c:
            • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 21.06.10, 21:26
              dokładnie . !
    • madziek67 Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 00:57
      no wreszcie porządny offtop <3

ja nie wiem czemu , ale kibicuje ... Argentynie ; )
      No dobra - dlatego , że gra tam mój ulubieniec ; **
      Chyba znacie , nie muszę przedstawiać ; )
      Messi <3
      • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 07:09
        Argentyna jest na 3 miejscu w moich sympatiach. Co do meczu Hiszpanii- bez szału.
        Fajnie, że wygrali, ale przy karnym miałam 100% pewności, że Villa przestrzeli. Mało tego,
        strzelił dokładnie w bok, który obstawiałam. big_grin big_grin
        • light Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 09:54
          No nie widziałam, no... Mama stwierdziła, że będzie oglądać film i nikt, ani nic
          jej nie przeszkodzi indifferent. Ale jeśli bez szału, to wiele nie straciłam.
          • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 09:59
            ja oczywiście też nie oglądałam. dalej nie mogę znaleźć pilota od telewizora, lol.
            na szczęście dzisiejszy mecz Korei z Nigerią TVP retransmituje jutro.. ale o dziewiątej rano, lol.
            epic fail.
            • light Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 10:08
              Zobacz w szparze między materacem do leżenia, a oparciem. Mój zawsze tam jest.
              Chociaż ostatnio znalazłam go w łazience, więc...
              • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 10:11
                hm, może wpadł do łóżka, jak je rozkładałam :o
                żeby potem się nie okazało, że był w koszu na brudne rzeczy, fujfujfujfuj.
                później go poszukam, teraz mam takiego lenia, że hej.

Taeguk Warriors *klaszcze* mogą pokonać Nigerię, jestem o tym przekonana.
                i pokonają *.*
                • light Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 10:21
                  Ha, o to to ja jestem prawie spokojna. Co prawda Korei trochę brak
                  profesjonalizmu, ale jak się rzucą na piłkę, to walczą do ostatniej sekundy.
                  Kocham to w nich.
                  • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 10:34
                    ja tylko proszę boga, żeby Park Ji-sung strzelił bramkę albo Ki Sung-Yong,
                    sajsssaHJSHJSAjhsa. proszę!
                    o Jung Sung-Ryonga jestem spokojna. nie takie piłki już wyciągał [w meczu z Argentyną
                    pomimo tych czterech wpuszczonych goli bardzo dobrze się spisał]. w Seongnam też dobrze
                    sobie radzi, chętnie widziałabym go w FC Seoul : D
                    dadzą radę. oni do każdego meczu podchodzą z zaangażowaniem. a nie ukrywajmy, Nigeria
                    jest całkowicie do pokonania.
    • wampirzycaxd Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 11:42
      jak na moje wygra holandia lub brazylia chociaż hiszpania też jest niezła messi im dowalitongue_out
    • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 14:58
      dzisiaj pienię się na TVP, bo puszczają mi w stacji publicznej mecz właściwie o
      nic, bo wiadomo, że RPA i Francja raczej z grupy nie wyjdą, a na odpłatnym
      kanale jest Meksyk - Urugwaj o pierwsze miejsce ._.

jestem całym serduszkiem za Urugwajem, Argentyną i Danią. Moje trzy ukochane i
      najlepsze reprezentacje c:

a Hiszpanie niech spadają na drzewa, bo ich nie cierpię.
      • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 16:24
        Reigai, Meksyk- Urugwaj będzie o 00:25 w tv retransmitowany (pozdro). Wrr.
        • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 16:25
          Ale Grecja- Argentyna- to będzie coś smile
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 15:24
      prawie wszyscy moi znajomi sa za hiszpania- a ja ich nie lubie...
      • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 16:35
        O KTÓREJ?! 00:25?! SJKSJKSSAJKSASAKASK. spadaj na bambus TVP!
        jutro o dziewiątej retransmitują ważny dla mnie mecz... pewnie nie wstanę,
        sxjsjkssjkjksjksxJKS.
        ale jestem zUa. i niech Francja jedzie do domu, bo aż oczy bolą od patrzenia na ich grę.
        • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 17:02
          jaki będę miała ubaw, jak Urugwaj mój strzeli jeszcze jedną bramkę i RPA też XD
          wtedy odpadnie Meksyk i Francja, czego im z całego serca życzę wink

zresztą 1/8 bez gospodarzy, to już nie to samo (;
          dzięki, katsuumi, ale właśnie oglądam po angielsku na iraqgoals
          • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 17:33
            Francja cieniutko ... Ja ogladam 2 mecze na zmiane- nie za bardzo lubie tak
            ogladac, ale daje rade wink
            • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 18:13
              Łiiiii, nie będę musiała znosić męczarni i jak na razie oglądać meczu Urugwaj -
              Argentyna <333 Urusi wyszli z pierwszego miejsca w grupie!
              • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 18:39
                jak miło, że Urugwaj wygrał ten mecz i wyszedł z pierwszego miejsca z grupy!
                zasłużyli na to. nie ma co. nawet muszę powiedzieć, że podoba mi się ich styl gry. będę ich
                dalej bacznie obserwować.

no, a niedługo ważnyyyyy mecz! Taeguk Warriors wygrają, mówię wam. Nigeria jest jak
                najbardziej do pokonania. i piłkarze Huh Jung-moo to uczynią ku mojemu zadowoleniu *.*
                • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 19:28
                  Czekam z niecierpliwoscia na mecz Grecja:Argentyna- moze byc niezle widowisko smile
                  • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 19:34
                    Cieszę się, że Urugwaj wygrał c: Zaczynam ich coraz bardziej lubić c:
                    • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 20:08
                      rid i tak trzymaj c:
                      kiedy Meksykanie zaliczyli poprzeczkę, to mi serce stanęło ;c dobrze, że nie
                      było gola.

Czekam na wygraną Argentyny, ale z drugiej strony, szkoda, że Grecy nie mają
                      większych szans na awans i już się mentalnie przygotowuję na mecze Argentyna -
                      Meksyk i Urugwaj - Korea Płd w 1/8 finału.
                      • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 20:33
                        dshjdsjdsdsadsdhjds.
                        tvp sport transmituje mecz taeguk warriors~~
                        idę oglądać, fhfhfhf.
                        • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 20:38
                          Nie no Messi mnie rozbraja calym soba po prostu jak na niego patrze sama mi sie
                          twarz smieje normalnie ! xD
                          No i zaczal sie meczyk ;]
                          A co sadzicie o Diego Maradonie ?
                          • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 21:03
                            Diego ?
                            moja mama go uwielbiałaa i chyba nadal uwielbiaa. ;dd
                            i ma boską ręke ;d haha xd
                            • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 21:37
                              Aż mi się morda cieszy, kiedy na niego patrzę, facet pozytywny i fajnie, że udało mu się
                              pozbierać po kłopotach z narkotykami. Widać, że nadal kocha piłkę! Po fali krytyki, jaka
                              spadła na niego jako trenera, wychodzi na to, że całkiem dobrze sobie radzi i wcale nie
                              zdziwiłabym się, gdyby Argentyna sięgnęła po mistrzostwo pod jego dowództwem.
                              Wtedy byłby to niesamowity wyczyn Diego- jako piłakarza i jako trenera.

Messi jest świetny.
                              A Sergio Aguero? Przystojny facet, dziś go wypatrzyłam smile przyjrzyjcie mu się.
                              • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 21:49
                                liczę na nich, ale coś mi się zespół przez obronę złożoną z sześciu piłkarzy nie
                                może przebić. Trudno, ale i tak wyjdziemy wink

i tak najprzystojniejszym z tych mniej znanych graczy jest Javier Pastore.
                                Uroczy chłopak, a na dodatek gra w Palermo!
    • marszalinka Maradona 22.06.10, 21:36
      Moi rodzice wlasnie mowia ze on jest chory psychicznie, ale boska reka rzadzi xD

Ejj nie ogladałam za bardzo pierwszej połowy (ogladalam plecami;/) , bo
      musialam na kompie cos mamie pisac sciana
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 22:02

No Katsuumi tez zwrocilam na niego uwage smile
      A Messi jak lata taki pomiedzy tymi pilkarzami z ta pika no ahhh sama poezja <3
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 22:11
        jak się stosuję potrójne krycie (!) Lionela, to ja się nie dziwię, że ta gra
        przypomina niekończącą się opowieść...

Szpaku komentuje to spotkanie? Bo jak tak, to się do niego przejdę
        "Demichellis przedłużył udział Albicelestes w MŚ w RPA"
        oni, do cholery, wyszliby z grupy, nawet gdyby przegrali...
        • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 22:41
          A ja oglądałam tylko fragmenty meczu Argentyna - Grecja. Śledziłam relacje Nigeria- Korea
          Płd. Chciałam pogodzić te 2 mecze i dlatego oglądałam na komputerze. I tak się zacinało!
          Ach, żałuje teraz. W sumie to jestem zadowolona z awansu z grupy B c:
          • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 22:49
            ja też :3 teraz tylko trzymam kciuki, żeby Niemcy odpadli, a wymaga to ode mnie
            dużo wysiłku, bo bardzo lubię Lahma i Oezila.

mam nadzieję, że Azzuri jednak awansują, bo jednak mam do nich sentyment i tak
            smutno byłoby bez nich. Pojutrze, zachęcam również do trzymania kciuków za
            Olsen's Eleven, czyli Danię ;>
            • heartbeats Re: cesc this out # World Cup offtop 22.06.10, 22:59
              om nom nom. idę piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić. Korea wyszła z grupy i to się liczy.
              jestem normalnie zadowolona z gry Lee Jung-soo, co ten facet daje mi radości to ja nie mam
              słów.
              Duńczykom będę kibicować, oczywiście. sentyment do tego kraju i... mężczyzn, hihihih jest
              silny :3
              • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 15:01
                KJAER! POULSENÓW TRZECH! BENDTNER! SORENSEN! <3
                uwielbiam ich.

jak w przypadku Francji, pomimo mojej sympatii do tej reprezentacji, doszłam do
                wniosku, że nie zasługują na wyjście z grupy, to Anglikom będę kibicować wink może
                to tylko chwilowa zniżka form, a do awansu potrzeba im pokonania Słowenii wink
                • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 17:01
                  Heh co do Kaki moja milosc so pilki noznej tez w moim wypadku zaczela sie dzieki
                  niemu smile
                  Oo Angli niezle idzie, ale nie rozumiem czemu arbiter nie uznal 1 bramki !;/
              • pluszbezpluszu Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 20:06
                Ale frajerzy.... w tv mówili, że niektórzy piłkarze Korei Południowej zostaną zwolnieni ze
                służby wojskowej za zasługi dla kraju...

Swoją drogą strasznie się cieszę, że dobrze im idzie.. trzymam kciuki za resztę meczy i oby
                jak najdłużej...
                • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 20:13
                  też się w gruncie rzeczy cieszę, że Korea Płd wyszła, ale jednak w starciu z
                  Urugwajem, trzymam kciuki za drużynę z Ameryki Południowej.

czytałyście, że federacja zamówiła niemieckim piłkarzom lot do kraju na jutro?
                  Nie ma to, jak dobra motywacja.
                  • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 22:10
                    Niemcy wyjdą z grupy, wydaje mi się to już dość pewne. Ale to dobrze. Jakoś nie wiem
                    czemu lubię tą drużynę.
                    • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 22:12
                      a mnie oni ustawicznie, od początku Mundialu niesamowicie wkurzają.
                      wiadomo, że wyjdą, ale mam cichą nadzieję, że uda się wyjść również
                      Australijczykom, co jest nierealne, ale widać, że w pełnym składzie,
                      nierozwalonym przez kartki, to zupełnie inny zespół
                      • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 22:14
                        Oj tak. A ja chcialabym zeby wyszla Ghana, ale Niemcow by mi brakowalo w sumie
                        mimo wszystko ...
                        • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 22:19
                          Ja mam dość niespodzianek na tym Mundialu, dlatego chcę, by wreszcie "stare" drużyny
                          się pokazały.
                          • pauuli cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 22:22
                            A Anglia dziś wygrała, juhu. Nie wiem co mam więcej napisać.
                            Ogólnie fajnie, że mistrzostwa są organizowane w RPA. Nareszcie ludzie docenią Afrykę. wink

No i tyle, nie będę zaśmiecać wpisu. Miłego offtopowania. smile

+ fajny wątek.
                            • marszalinka Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 22:25
                              Katsuumi ja tez juz mam naprawde dosc. Niektorzy uwarzaj "super, niespodzianki
                              !" ale ja mam naprawde dosc ...
                          • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 23.06.10, 22:25
                            jednak z drugiej strony, fajnie, że Ghana jest w 1/8, chociaż wizja, albo
                            Czarnych Gwiazd, albo USA w roli jednej z ośmiu najlepszych drużyn na świecie,
                            lekko mnie przeraża. Ja uwielbiam niespodzianki i chcę zobaczyć Urugwaj w 1/4
                            cool VAMOS URUGUAY! *_* mam nadzieję, że Hiszpania wyjdzie jako druga z grupy
                            i wpadnie na Brazylię, bo będzie jeden kłopot z głowy mniej. Grr, jak ja oby
                            tych drużyn nie lubię
                            • reigai hahahahaha!! ... and happy b-day! 24.06.10, 14:16
                              https://i45.tinypic.com/t9w35x.gif
                              Messi znowu awansował o parę oczek w moim prywatnym rankingu

wszystkiego najlepszego Leosiu <3 picspam mile widziany :3
                              • reigai r u ready 4 the picspam? 24.06.10, 14:25
                                bitch, plz.

https://pics.livejournal.com/daysofjune/pic/0009zewe
                                https://pics.livejournal.com/daysofjune/pic/000a31yh
                                https://pics.livejournal.com/daysofjune/pic/0009sk1z
                                zignorujcie Gonzalo, nie chciało mi się go odcinać
                                https://imgur.com/Q9lZa.jpg
                                https://i49.tinypic.com/rs8obl.jpg
                                https://i47.tinypic.com/o6zcox.jpg
                                <3

tylko z mś, bo obecnie nie mam do niczego innego głowy i nie chcę mi się
                                katalońskiej strony Barcelony przeszukiwać
                                • dark_candy_ Re: r u ready 4 the picspam? 24.06.10, 14:31
                                  Messi *,*
                                  bosh, dzięci Ci za te zdjęcia ! ;d
                                  • reigai Re: r u ready 4 the picspam? 24.06.10, 14:46
                                    nmzc :3 ciotka Rei zawsze do usług

https://i238.photobucket.com/albums/ff300/fantasiesoflies/get.jpg
                                    jedno z moich ulubionych, mecz towarzyski Argentyna - Kanada, 25.05
    • marszalinka messi<3 24.06.10, 16:14
      Najlepszego Kochanie !!! xD on jest taaaaki slodziutki ;*
      • reigai Re: messi<3 24.06.10, 16:34
        przystojny to on nie jest, ale dobry z niego dzieciak (:
        • marszalinka Re: messi<3 24.06.10, 16:37
          A czy kazdy musi byc przystojny !? A on jak sie usmiecha to ma w policzkach
          takie slodkie doleczki, no ja po prostu wymiekam
      • emila22 Re: messi ? 24.06.10, 16:43
        eee....jakoś za nim nie przepadam...
        • 13ohyeah Messi ! ;** 24.06.10, 17:22
          Mój maluszek ;P Może wzrostem jest kiepski, ale nogą nadrabia ;d Zgadzam się z
          Marszalinką on jest ładny i koniec kropka . xd Świetne są te zdjęcia, chyba
          zaraz włączę PS i coś stworzę z Messim wink
    • marszalinka messi<3 24.06.10, 17:25
      13ohyeah juz cie kocham !!! xD PRAWIE jak messiego ;d To jak on porusza sie z
      ta pilka ahhh ;D
      • 13ohyeah Re: messi<3 24.06.10, 17:28
        Oh, ja Ciebie również ! xd On po prostu tak ma , ten jego błysk w oku ;* Ja to
        kocham ;pp
        • dark_candy_ Re: messi<3 24.06.10, 17:35
          reigai , znajdziesz jeszcze jakieś to dodaj : >
          Messio , kochany krasnoludek *,*
        • reigai letz show some love for #ARG 24.06.10, 17:37
          nie mam z tym problemu, że nie jest przystojny. Ważne jest dla mnie, że on nie
          musi występować w reklamach u Armaniego, żeby ludzie go cenili i zauważali

https://i49.tinypic.com/34g4m85.gif

jakich piłkarzy, że się tak wyrażę, drugoplanowych lubicie?
          na przykład ja, mam olbrzymią słabość do Javiera Pastore z Argentyny, Claudio
          Marchisio z ekipi Marcello Lippiego, Fernando Muslery z Urugwaju i Daniela
          Aggera z Danii c:
          • 13ohyeah Re: letz show some love for #ARG 24.06.10, 17:49
            Wydaje mi się, że to zależy jeszcze kto kogo uważa za piłkarza "drugoplanowego".
            Przyznam się, że interesuję się piłką od lutego . xd Gdyż brat mnie w to
            wciągnął, ale jakoś nigdy nie znałam zawodników. Teraz się dopiero zarumieniło .
            Ale z "drugoplanowych" to chyba tylko właśnie Pastore i Schweinsteiger . Zawsze
            bardziej kojarzyłam tych o których się pisało, mówiło, tych którzy byli najlepsi.

PS: Skąd ty bierzesz te wszystkie zdjęcia !? ;D
            • reigai Re: letz show some love for #ARG 24.06.10, 17:55
              tego gifa mam od niepamiętnych czasów na komputerze ; d a reszta to strony
              agencji prasowych wink

https://img140.imageshack.us/img140/4440/1274088713121.jpg
              https://img185.imageshack.us/img185/4043/1274088924298.jpg

a teraz, dla odmiany, kochany ryjek i patron naszego tematu, czyli Czesia!
              https://i40.tinypic.com/2nqbqs7.jpg

merde, Włosi przegrali...
              • dark_candy_ Re: letz show some love for #ARG 24.06.10, 17:58
                piłkarz dugoplanowy, hm... musiałabym się nad tym dłużej zastanowić ;d

Cesc *,*
              • 13ohyeah Re: letz show some love for #ARG 24.06.10, 18:00
                Zaraz sobie zgram e wszystkie zdjęcia wink) Następny nagłówek jaki na bloga sobie
                zrobie będzie z Messim . xd

Szkoda mi ich, zresztą jak każdej reprezentacji która przegrywa. Głupio, że
                dopiero pod koniec się obudzili ^^
                • reigai Re: letz show some love for #ARG 24.06.10, 18:07
                  @dark, tak, to nasza, już niemal, barcelońska, dupcia *,*

https://i42.tinypic.com/15fqaac.jpg
                  ach, Shava <3 i czający się z boku Nicklas <3

a teraz mała reklama: MORIBOND - muszę
                  drugi rozdział wstawić

• dark_candy_ Re: letz show some love for #ARG 24.06.10, 18:32
                    no mam nadzieję, że za niedługo go wykupią *,*

gr, dodawaj coś nowego na bloga! : >
                • katsuumi_17 Re: letz show some love for #ARG 24.06.10, 18:16
                  Najlepszego Leo, i jeszcze więcej bramek!!!

Ghrrr... Włooooooooosiiiiiiiiiiii sad cryingcrying
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 24.06.10, 18:02
      Drugoplanowi ? Hm... No wlasnie trzeba by sie zastanowic kto jest
      drugoplanowym a kto nie ;p
      Wlosi przegrali ale dziwnie... Europa se nie radzi
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 24.06.10, 18:31
        Europa sobie radzi, ale zawodzą faworyci. Z jednej strony, to dobrze, bo jeśli
        mają tak grać, to ja im z chęcią podziękuję, ale będzie mi brakowało znajomych
        buziek z boisk Serie A.

drugoplanowi dla mnie, to ci, którzy odgrywają jakąś tam rolę w zespole, a są
        przyćmiewani przez jego największą gwiazdę. Kimś takim jest Bojan Krkić w
        Barcelonie. Chłopak ma wyczucie, kiedy potrzeba strzelić ważnego gola :3
    • marszalinka cesc this out # World Cup offtop 24.06.10, 20:20
      Mowiac nie radza sobie wlasnie to mialam na mysli. Bardzo ciekawie sie
      zapowiada mecz Anglia:Niemcy a ja go kurdE nie bede mogla ogladac AAA!!!! Ja
      tego nie przezyje cry
      • kolorowo :d 24.06.10, 20:29
        zapowiada się , oj zapowiadaa , ciekawiee . ;d
        marszalinka nagram Ci i wyśle poczta ;d
        • marszalinka Re: :d 24.06.10, 20:52
          Juz poprosilam znajomego, zeby mi gadal o golach i w ogole, ale nie bede go
          przeciez wypytywac o kazdego pilkarza ! Niech mi ktos opowie w esach dokladnie
          noo sad
          • marszalinka Re: :d 24.06.10, 20:52
            ps. kolorowo dzieki za checi ;* ;D
    • light Japonia!! 24.06.10, 21:01
      Dajecie kochani, 2;0, jesteście cudowni!
      • fanka96 Re: Japonia RZĄDZI!! 24.06.10, 21:11
      • reigai Re: Japonia!! 24.06.10, 21:34
        nie-ma-takiej-możliwości. Moje Olsen's Eleven musi zacząć grać tak, jak w meczu
        z Kamerunem, a przy okazji powinni sobie odświeżyć wiadomości, o wyskakiwaniu
        zawodników ustawionych w murze podczas wykonywania rzutów wolnych.

a Japonia, to Endo i Honda + reszta zawodników (możemy też doliczyć Nakazawe,
        który specjalizuje się w samobójach suspicious)
        • light Re: Japonia!! 24.06.10, 21:36
          Piękne gole, nie gadaj! Honda to bóg i nie ma 'wybacz'! Jestem z nich dumna.
          Ale niestety... tata poszedł na tzw. 'nockę' przed chwilą do pracy i mama
          przejęła kontrolę na telewizorem... Muszę sobie jakoś poradzić z tą suchą
          relacją z Internetu...
          Chyba, że jest mecz na żywo w Internecie?! Błagam! Szukam i znaleźć nie mogę,
          jeden znalazłam, ale nie działa.
          • reigai Re: Japonia!! 24.06.10, 21:42
            www.iraqgoals.com albo jakaś inna końcówka. Przeszukaj kilka pierwszych kanałów
            gdzieś tam powinien być wink

gole ładne, nie powiem, ale granie 'na Inter' kompletnie mi się nie podoba.
            • light Re: Japonia!! 24.06.10, 21:49
              Chodzi Ci o grę na czas, czy o Inter Mediolan xD? Wybacz, jestem całkiem zielona
              w tych piłkarskich pojęciach...
              • reigai Re: Japonia!! 24.06.10, 21:56
                gra 'na Inter' to moje własne pojęcie, ale już do tego rodzaju gry wszyscy
                podają za przykład właśnie tych partaczy...

otóż polega to na tym, że jeżeli piłka wyleci za twoje pole karne, to z łaski
                atakujesz, ale głównie czekasz na stałe fragmenty gry. Twoim głównym zadaniem
                jest bronienie swojego pola karnego wszystkimi zawodnikami, jacy są na boisku i
                ustawianie 'autobusu' (kolejna cudowna kwestia polskich komentatorów) w połowie
                boiska.

Z drugiej strony zespół Mou był na tyle mądry, że nie grał na czas i nie łapał
                multum niepotrzebnych żółtych kartek, co właśnie prezentują piłkarze z Azji
                • light Re: Japonia!! 24.06.10, 22:04
                  Ach, teraz rozumiem... No i muszę się zgodzić, bo mnie również się to nie podoba.
                  Z drugiej strony nie mam pojęcia, co Ci komentatorzy mają z tymi porównaniami do
                  pojazdów i maszyn...
                  • reigai Re: Japonia!! 24.06.10, 22:11
                    dobrze, że na razie nie porównują ustawień drużyn do zwierząt, bo to dopiero
                    byłoby komiczne.

narzekamy na polskich komentatorów, a to serbski ostatnio zasadził (podobno, nie
                    widziałam, nie słyszałam na żywo. Znajomy mi o tym powiedział), że bramkarz
                    Niemców nie pojechał na Mundial przez kontuzję, a wszyscy dobrze wiemy co się z
                    nim stało...
                    • light Re: Japonia!! 24.06.10, 22:15
                      Tak, też słyszałam o tej gafie... Brak taktu na całej linii.

3;1!!!!
                      • light Re: Japonia!! 24.06.10, 22:17
                        Teraz zastanawiam się, czy sama w tej chwili nie wykazałam się brakiem taktu...
                      • reigai Re: Japonia!! 24.06.10, 22:19
                        oh damn it.
                        zwracam honor, jesteście lepsi.
                        • light Re: Japonia!! 24.06.10, 22:22
                          *wymachuje nieistniejącym szalikiem i wyśpiewuje hymn Japonii, którego nie zna*.
                          Ważne, że Dania walczyła, meczyk był fajny to się liczy.
                          • reigai Re: Japonia!! 24.06.10, 22:34
                            ja się już napalam na mecz Urugwaj - Korea Płd *,* VAMOS CELESTES!
                            • light Re: Japonia!! 24.06.10, 22:52
                              I chyba znów jesteśmy przeciwko sobie, ponieważ ja pochowałam nadzieję w Korei.
                              • reigai Re: Japonia!! 24.06.10, 23:08
                                ale jak w tym przypadku byłam sceptyczna do wyniku, to teraz jestem pewna, że
                                Urugwaj wygra ;>
                                Forlan, Suarez, Godin, Perreira = Park Ji Sung
                                coś czuję, że będziecie mieli ciężką przeprawę.

ale nie zapeszam. Jutro robimy akcję pod tytułem "Kibicujemy Chile. Hiszpania
                                niech spada". kto się pisze? ;>
    • kolorowo ;d 24.06.10, 21:40
      a na meczyki.pl nic nie ma ?
      • light Re: ;d 24.06.10, 21:45
        To mi chyba zadziała... KOCHAM CIĘ!
        • reigai Re: ;d 24.06.10, 21:53
          kiszka. Dania musi spiąć zwieracze i zabrać się do roboty.
          Pamiętajmy, że w finale LM w sezonie 2004/2005 w pierwszej połowie AC Milan
          strzelił Liverpoolowi trzy bramki, ale The Reds pokazali klasę i wyrównali w
          drugiej połowie, a w dogrywce (czy to były rzuty karne? nie pamiętam już) wygrali (:
          • light Re: ;d 24.06.10, 21:58
            Nie licz na taki obrót spraw (mam nadzieję) suspicious .
            • katsuumi_17 Re: ;d 24.06.10, 22:08
              Reigai, nie przypominaj mi tamtego finału LM bo zaraz mnie coś strzeli... ;D
              Powiem szczerze, że mecz Japonia- Dania średnio mnie interesuje, dlatego tez miałam
              cichą nadzieję, że puszczą Holandię.

ŁAAA, karny ... i ........... goooool!
              • light Re: ;d 24.06.10, 22:09
                No macie tego jednego honorowego golika i nie przychodźcie po więcej pod bramkę
                Japonii.^^
            • heartbeats Re: ;d 24.06.10, 22:09
              Liverpool w tym finale z AC Milan po rzutach karnych wygrał. nie da się zapomnieć tego
              meczu.

znowu nie oglądam meczu. jestem taka leniwa i dalej nie znalazłam tego pilota. głupia ja, a to
              taki ciekawy mecz jest *wali się po głowie*
              go go go go Nippon! chociaż Duńczyków nie należy skreślać, oni potrafią na koniec meczu się
              przebudzić - mieli kilka takich meczy/meczów [lol, bynajmniej].
              • light Re: ;d 24.06.10, 22:12
                meczyk
                :]
              • reigai Re: ;d 24.06.10, 22:13
                i tak już w meczu DEN - JPN nie będę miała punktów na fejsbuku, ale miło by było
                gdyby w meczu HOL - CMR został taki wynik *_*

musimy jeszcze pokazać w ostatnich minutach taką grę jak Włosi popołudniu i
                strzelić dwie bramki. Wtedy awansujemy wink

łeeee, już zaczynam się godzić z myślą, że nie wszystkie moje ukochane drużyny
                będą w 1/8, uwielbiam Danię, no ale bądźmy realistami...
                • maddie2909 Re: ;d 24.06.10, 22:23
                  haha Włosi do domu!!! totalne zaskoczenie!!! ale nawet sie ciesze że jakies inne
                  druzyny pokazują sie z dobrej strony a nie tylko francuzi i włosi.

a co do meczu Japonia-Dania to ciesze sie że japończycy wygrali bo na to
                  zaslużylismile

nie moge sie już doczekać jutrzejszych meczy:
                  Brazylia-Portugalia
                  Hiszpania-Chile
                  będzie ciekawiesmile
                  • mileyka1 Re: sratatata. 24.06.10, 23:35
                    kaka biega jak ciota.

kocham go.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka