jusstlove 01.06.10, 18:52 Poznałam super chłopaka chcielibyśmy być razem ,no ale on ma wątpliwości bo mieszkamy zbyt daleko od siebie,powiedział że by za bardzo się o mnie martwił,i nie wiem czy warto czy nie ? co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:04 Przez internet go poznałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:08 katsuumi_17 napisał(a): > Przez internet go poznałaś? pewnie tak, ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
jusstlove Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.10, 15:01 katsuumi_17 napisał(a): > Przez internet go poznałaś? tak poznałam go przez neta ale już znamy się od prawie pół roku .i co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:08 Nie, sory że niszczę Ci nadzieję ale to nie ma sensu, związki takie nie przetrwają. Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:10 przetrwają. to też zależy od siły uczucia pomiędzy tymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:12 jak na razie nie spotkałam się z takim przypadkiem ale możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:14 ja się spotkałam, uwierz, że się udaje, trzeba się tylko bardzo kochać, być wytrwałym i przygotować się na tęsknotę i łzy, ale daje się radę :d Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:31 To naprawdę trzeba być wytrwałym i to musi być ta prawdziwa miłość Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:44 Jak są takie pary to je podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.10, 08:32 są, są, jest ich całkiem sporo, w różnym wieku, też je podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
milunia_cyrus Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:16 To zależy. Niektóre związki na odległość umieją przetrwać, a inne nie. Ale wg mnie ten związek nie ma szans bo sama ta wymówka "że będzie się o ciebie martwił" coś mi się nie podoba. Jak na mój gust to on po prostu nie chce z tobą chodzić i nie chce ci tego prosto w twarz powiedzieć żeby cie nie zranić. Oczywiście mogę się mylić bo nie znam dokładnie sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:11 zależy jak daleko. Wiesz, są różne środki komunikacji, chociażby pociągi. Ale jeśli jest więcej niż te 50 km no to ciężko jest, ciężko. Sama byłam w związku z chłopakiem, który mieszkał 30 km ode mnie, ale miał samochód, więc nie było tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:10 to zależy czy daleko do siebie mieszkacie miałam kiedyś chłopaka który mieszkał 75 km od mojego domy i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
marzatka Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:12 jusstlove napisał(a): > Poznałam super chłopaka chcielibyśmy być razem ,no ale on ma wątpliwości bo m > ieszkamy > zbyt daleko od siebie,powiedział że by za bardzo się o mnie martwił,i nie wiem > czy warto czy > nie ? co radzicie? JESTEŚ ŚMIESZNA. PO PROSTU ŚMIESZNA . On się o ciebie martwi, ma wątpliwości D;. OCH! JAKIE TO OKROPNE! Przecież jak się ma ok. 13 lat, to MIŁOŚĆ JEST NAJWAŻNIEJSZA I TAAAAKAAAA PRAWDZIWA D; ! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -,- 01.06.10, 19:17 przejdzie ci. to tylko zauroczenie, jestem tego niemal pewna. podejrzewam, że jest to internetowa miłość, więc tym bardziej to nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:14 jak mieszkacie za daleko to nie wiem ... najlepiej o tym pogadać na rl , czyli spotkaj się z nim -.- bo tak to nie ma szans . Odpowiedz Link Zgłoś
obsessed1610 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:17 nie piszesz jak daleko od siebie mieszkacie. Czy to jest kwestia kilku km czy może całkiem inna miejscowość, więc ciężko cokolwiek stwierdzić. Ogólnie to myślę, żebyście dali sobie jeszcze trochę czasu i jeśli naprawdę będziecie w sobie zakochani, to odległość nie będzie miała większego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Hmm... 01.06.10, 19:18 Widać ,że bardzo się lubicie . Widać też ,że on boi się o to czy warto zaczynać związek . Widzę że on nie chce żebyście oboje mieli przykrość. ... Radziłabym Wam spróbować . będzie za sobą tęsknić , co sprawi ,że jeszcze bardziej się polubicie . Ps.Z tego wszystkiego wynika ,że on bardzo Cię lubi i zależy mu na Tobie . Odpowiedz Link Zgłoś
ann.xxx Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.10, 19:35 zwiazki w oddali nie sa zbyt dobre .. bo caly czas bedziecie za soba tesknic i zadko sie spotykac .. ale pogadajcie o tym na spokojnie i sami podejmijcie dezycje Odpowiedz Link Zgłoś