idiotka_ Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 19:15 tak. chociaż kilka osóbek z niej wręcz nienawidzę i bardzo żałuję że weszły w życie mojej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 19:20 moja klasa jest ogólnie niezła. nie martw się, mam też spoooro osób za którymi nie przepadam, a także takie, które własnoręcznie bym tupiła Odpowiedz Link Zgłoś
rozali11 Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 19:23 Ja tam chodze do gimnazjum połowa mojej klasy poszła gdzie indziej ale nawet się z tego ciesze po poznałam nowych ludzi i gdybym miała wybierać klasa z podstawówki czy klasa z gimnazjum wybrałabym klase z gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: So.. 05.06.10, 19:31 Więc, tak. Oczywiście są tam dzieci neo itp., ale...słuchajcie ale, są tam ludzie, którzy są częścią mojego życia. Jak można ich nienawidzić ?! Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 19:29 ja też idę teraz do I gim. xDD, ale mojej 6 (4,5,6) bym nigdy nie oddała , oni będą forever w mojej głowie, hahah . Uwielbiam te moje pyziee<3 xD Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy A po co mam ich lubić? 05.06.10, 19:35 W mojej co jeden to gorszy. Oczywiście jest kilka sympatycznych osób, ale z 26 chłopakami w klasie ciężko się dogadać. Ogólnie tylko im w głowach imprezy, alkohol i laski. Ale co poradzić, mat-fiz Odpowiedz Link Zgłoś
star_150 Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 21:51 a ja uwielbiam swoją klasę ^^ zawsze trzymamy się razem i każdy każdego rozumie chłopcy zachowują się jeszcze dość dziecinnie ale to w ich wieku normalne ogólnie mam bardzo fajną klasę i bardzo boje się ze w gimnazjum już tej klasy nie bede miała Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 21:55 w podstawówce mialam naprawde zgrana klase (oczywiscie znalazly sie pare wyjątków) a w gim także nie jest zle Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. c: 05.06.10, 21:56 Uwielbiam moją klasę. *.* Ludzie świetni, lojalni - co najważniejsze. xd. Nawet jak całą klasą idziemy na wagary, to potem nikt się nie przyzna co się działo. ; D W podstawówce za to było okropnie, nienawidziłam ich. ;x. To znaczy tylko część osób było okropnych, a pozostałych lubiłam. W podstawówce poznałam też przyjaciółkę. ;-3 Znamy się i kumplujemy już 9 lat. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
raybanowa Re: c: 05.06.10, 22:04 "Moja klasa jest beznadziejna! Jedynie co to lubię może z 5 osób... A jest nas 27! Też idę w tym roku do 1 gim. znam większość klasy. Nie mogę się doczekać"- wisienka9<br /> Zgadzam się z Tobą, ja też nie lubię swojej klasy ;/ sami beznadziejni ludzie, mam tylko 2 koleżanki które ze mną rozmawiają ;/ Ale teraz do gim. idę do innego miasta, na dodatek tego z kolegą z równoległej klasy, a my znamy się całkim dobrze więc po mimo tego, ze jest to najlepsze gim. w tym mieście, więc może być ciężko, ale przynajmniej MIŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 8 D 05.06.10, 22:09 też pójdę do gimm i po prostu z niektórymi się rozstane . czasem są takie chwile , że niektórych nienawidzę , ale tylko czasami . ; )) na swój sposób lubię swoją klasę i ciężko będzie mi się z nimi rozstać , ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
blocked . 05.06.10, 22:15 Niestety w tym roku się z nimi rozstanę. Lubię ją, gdyby nie poniektóre osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:13 mamy lepsze i gorsze dni ;d tzn w każdym z mojej klasy mnie coś denerwuje (mocno ;o ) no allleeeeeee zawsze się tam z nimi pośmieje,pogra,ściągnie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:20 Nie przepadam. Może nawet stwierdzę, że nie lubię. Nie jestem zbyt... bo ja wiem... towarzyska, nie umiem gadać z ludźmi. Więc i z nimi się nie dogaduję. Mam garstke przyjaciół i to się dla mnie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:27 wręcz uwielbiam. i nie tylko moją klasę,ogólnie prawie wszystkie klasy z gimnazjum i liceum są naprawdę fajne. na chwilę dzisiejszą nie wyobrażam sobie chodzenia do innej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Uwielbiam. 05.06.10, 22:29 I nie mam zamiaru zostawac sie z Nimi ! Nie chce końca szóstej klasy, nie chce..... <33 Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:29 ja jestem w 2 gimnazjum i nie przepadam za polowa swojej klasy. albo jakieś 'plastiki' albo ludzie jak by to ująć inni. ale mam duzą szkołe, więc jest dużo fajnych ludzi i jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:31 Nienawidzę mojej klasy, oni nienawidzą mnie, i tak sobie żyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
skazananabluesa Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:32 nienawidzę swojej klasy. To są totalne gamonie... Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:36 Ja swojej nie znosze! Wgl same kable, lansiary... tak naprawde, to lubie tam tylko kilka osób, a reszta to poprostu masakra! A na dodatek niezgrana.nie mogę się doczekać gimnazjum, bo może coś się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:42 wprost kocham,chlopaki sa tak głupi że na lekcjach jest dużo ziania,jeden cos palnie drugi dogaga noramalnie bosko Odpowiedz Link Zgłoś
domis Re: Lubicie swoją klasę.? 05.06.10, 22:53 lubię. oprócz jednej osoby c: głupki kochane <3 Odpowiedz Link Zgłoś