angie2 13.06.10, 19:46 Czy miałyście kiedyś taką sytuację, że zakochałyście się w jakimś gwiazdorze, a później zastanawiałyście się jak mógł się wam podobać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rockville. Re: Do dziewczyn :) 13.06.10, 20:51 Nigdy nie zakochałam się w żadnym gwiazdorze, więc nie mam/ miałam takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Do dziewczyn :) 14.06.10, 21:39 Ja kiedyś (jak była premiera HSM) to zakochałam sie w Zacu Efronie a moja koleżanka w Corbinie Bleu i razem podziwialiśmy zdjęcia z HSM !!!Teraz jak o tym myslimy to się śmiejemy bo kończymy podstawówke i teraz wspominamy całe 6 latCzasem mieliśmy zabawne historie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fanta.stic Re: Do dziewczyn :) 08.07.10, 20:07 Miałam. Zakochałam sie w Billu Kaulitz.. Oo matko. Odpowiedz Link Zgłoś
hellgirl Re: Do dziewczyn :) 10.07.10, 17:35 taaak, strasznie kochałam się w efronie xd Odpowiedz Link Zgłoś
twist_of_fateee Re: Do dziewczyn :) 12.07.10, 21:50 Tak miałam . Kiedyś uwielbiałam Efrona , a teraz....się zastanawiam co ja w nim widziałam . Odpowiedz Link Zgłoś
palcix Re: Do dziewczyn :) 14.06.10, 19:25 Oooo tak, było chyba z kilka razy ale na ogół w gwiazdach sie nie zakochuję Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Do dziewczyn :) 13.06.10, 21:51 może nawet i nie w gwiazdorze .xd Odpowiedz Link Zgłoś
sophijja Re: Do dziewczyn :) 13.06.10, 22:35 taaak! wiele razyy (: przyklad: Taylor Lautner! hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne No ba 13.06.10, 22:35 do dziś nie mogę w to uwierzyć że chciałam mieć dziecko najpierw z Billem, później z Tomem. Teraz wolę prawdziwych mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex tak , miałam tak z billem kaulitzem . ale 13.06.10, 22:36 było to x czasu temu . nie wiem , jak mogli mi się podobać .... nie lubię tego atepu mojego dzieciństwa i gó...arstwa . Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: tak , miałam tak z billem kaulitzem . ale 14.06.10, 20:29 również się w nim 'zakochałam', teraz to juz na oczy go widzieć nie chcę. co on ze sobą zrobił? teraz jest tylko posmiewiskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Edwart 13.06.10, 22:50 przez 3 dni mi sie podobal ^^ buhaha ten debil .. Phfuuj ;// Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Do dziewczyn :) 13.06.10, 22:54 tak, az wstyd sie przyznac w kim, no wlasciwie to sie nie zakochalam tylko strasznie mi sie podobali tacy trzej... Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Nie a co? 14.06.10, 18:44 Nie mam takich problemów żeby się zakochiwać w gwiazdorach.. nie kręci mnie to... może raz się zakochałam ale nigdy nie odkochałam nie powiem w kim bawimy się w Zgaduj Zgadula kto zgadnie dostanie merca żarcik Odpowiedz Link Zgłoś
bronex tak 3< 14.06.10, 18:45 Zakochałem się w Tadeuszu Cymańskim ale okazał się zimnym draniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Do dziewczyn :) 14.06.10, 20:40 Nigdy nie zakochałam się w gwiazdorze. Jedynie ogólnie podobają mi się jako faceci: Bill Kaulitz ( wcielenie z czasów Zimmer 483), Tom Kaulitz, Jared Leto, Taylor Lautner, Jo Halbig, Fabi Halbig i tam jeszcze paru Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: Do dziewczyn :) 14.06.10, 20:45 nie,-ale w przyszłości może się coś takiego zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Do dziewczyn :) 14.06.10, 20:47 Kiedyś jak byłam baaardzo mała ,kiedy zaczynałam słuchać muzyki spodobał mi sie rockowy zespół Green Day. I oczywiście główny wokalista Bill Joe Armstrong. nie wiem co mogło mi sie w nim podobać ,bo teraz nie lubie kolesi ,którzy ubierają sie w takim stylu. ;l no i nie lubie też rockowej muzyki jaką słuchałam przez kilka lat. przezuciłam sie na hardstyle i z wyglądu (nie kochałam sie w nim) podobał mi sie Brennan Heart ,mój ulubiony wykonawca. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Do dziewczyn :) 16.06.10, 23:03 Niestety. Najbardziej nie mogę przeboleć tego, że podobał mi się Pattinson. Co ja gadam? Ja miałam na jego punkcie obsesję *.* Nienawidzę wracać do tych czasów. To jeden z najmroczniejszych okresów mojego życia ; d Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Do dziewczyn :) 16.06.10, 23:44 taa, pamiętam jak mi się podobali dżonasi brudasi, Gosh. Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Do dziewczyn :) 08.07.10, 20:22 A miałam tak to był Joe Jonas nie mogę w to uwierzyć i zastanawiam się jak do tego doszło ale na szczęście to minęło !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś