nienormalna__ 15.06.10, 13:32 Znacie ten zespół ? A może byliście na ich koncercie w Łodzi w tym roku ?? Jaka jest wasza ulubiona piosenka ? Ja najbardziej lubię Wrong i Enjoy The Silence. Wypowiadać się ! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reigai Re: Depeche Mode 15.06.10, 13:39 Uwielbiam Depeche Mode *_* zwłaszcza "Exciter" i "Violation" piosenek nie umiem wybrać, ale jedną z ulubionych jest "Shine" Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Depeche Mode 15.06.10, 13:42 Jeżeli mam być szczera to słyszałam 1 piosenkę. Choć wolę inną muzykę, kocham Enjoy The Silence ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Depeche Mode 15.06.10, 13:48 enjoy the silence. wrong. i oczywiście znam, zawsze mi się kojarzyła ta muzyka z jakimś zakładem dla psychicznych, taką muzykę lubię XD Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ Re: Depeche Mode 15.06.10, 14:07 dobrze, że jest tu jeszcze ktoś kto lubi normalną muzykę, a nie bimberka i majli...;]. a co do ich piosenek to World in my eyes też jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ Re: owszem, jest taki wątek, klik do linka poniże 15.06.10, 16:32 sory. nie zauważyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
nicely kocham freelove. 15.06.10, 14:51 mogłabym słuchać ich bez końca, ale Wrong i Enjoy the Silence też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: kocham freelove. 10.07.10, 15:20 tak znam. : ) enjoy the silence rlz XD Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Depeche Mode 10.07.10, 15:24 Znam. Niektóre piosenki lubię, a niektóre nie. ;P Aktualnie najbardziej podoba mi się Enjoy The Silence ;] Odpowiedz Link Zgłoś