princii 20.06.10, 16:54 Jaka według Was scena z filmów jest najbardziej romantyczna , wzruszająca itd ?? I dlaczego Z góry sorry jak był taki wątek ale jak widac jestem nowa <3 i sie wczuwam ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 16:59 Achm, no mam. Taka najulubieńsza i najbardziej wzruszająca... A teraz uwaga: jeśli masz w planach zobaczyć sobie death note, to radzę wyjść, bo będzie spoiler! Ano, najbardziej wzruszająca scena jaką widziałam, to z całą pewnością śmierć L... Była taka zaskakująca, że aż nie dało się pohamować łez... Zaraz po niej śmierć Raito (kij z tym, że nie powinno się tak pisać), ta oprawa graficzna i muzyka... I co z tego, że to anime?! Jakoś właśnie one bardziej przemawiają do mnie, niż filmy... Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 20.06.10, 17:04 Titanic, kiedy Rose wspominała o Jacku. no nie wiem. ogólnie caaaały Titanic jest wzruszajacy. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:09 Dokładnie. przy śmierci L popłakałam się i siedziałam z twarzą w poduszce przez 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka13 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:51 film ,,Keith'' jest jednym z najbardziej wzruszającychfilmów jakie dotychczas widzialam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 20:10 Titanica uważałam za wzruszającego w wieku 10 lat , teraz nieco zmieniła poglądy.. Cóż.. dla mnie najbardziej wzruszająca, smutna scena, to ta w której Edward zostawia Bellę, mówiąc, że jej nie chce.. najbardziej romantyczna : główne ulubione sceny to oczywiście z sagi. (gdy Bella ratuję Edwarda..itp) oraz scena w "Pamiętniku" gdy Noah i Allie ponownie się w sobie zakochują na tej łodzi .. Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:05 Według mnie ' Titanic ' - scena zatonięcia . A dlaczego ? chyba nie muszę tłumaczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:10 Król Lew! Chociaż nie film, ale wiadomo która scena i wiadomo dlaczego... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
naturally. TVD <3 20.06.10, 17:23 Kocham tą scenę [romantyczna] www.youtube.com/watch?v=EbGB4clMe5U&feature=related i wzruszająca : www.youtube.com/watch?v=l7sDhn1i-t8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess naturally 29.07.10, 12:16 No ta druga jest meega : D Szkoda Damona mi było ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:11 Titanic, kiedy wszyscy lecą do wody i próbują się ratować. Odpowiedz Link Zgłoś
extra_laska Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:19 Titanic jak Rose szukała Jacka i próbowali się uratować ale Jack zamarzł i tak dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:( 20.06.10, 17:23 titanic- zatonięcie i wgl soundtrack ... i Księżyc w nowiu- jak Ed zostawił Bellę i wgl kilka wzruszających sytuacji było... sama znalazłam się w podobnych sytuacjach co w Kwn i wiem że to smutne i wzruszające... Odpowiedz Link Zgłoś
angela23420 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:32 Titanic kiedy Rose próbuje obudzić Jacka a on zamarzł. Ile razy bym tego nie oglądała to zawsze mi się łezka w oku kręci Odpowiedz Link Zgłoś
martyna0001 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:21 titanic- zatonięcie i wgl soundtrack ... i Księżyc w nowiu- jak Ed zostawił Bellę i wgl kilka wzruszających sytuacji było... sama znalazłam się w podobnych sytuacjach co w Kwn i wiem że to smutne i wzruszające... Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:46 Człowiek w ogniu.. gdy Creasy pozwala się zabić za wolność Pity. Wyłam jak głupia, chociaż to film akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 10:58 Aha, no i Titanic, scena w której Rose próbuje obudzić Jacka, ale było już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 26.07.10, 20:32 Titanic... i jeden odcinek Czarodziei z Waverly Place jak Justin i Julia byli uwięzieni w muzeum i Julia musiała iść z mumią bo by inaczej nie przeżyła... prawie cały czas płakałam. to było smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:29 co to jest, do cholery? forum fanów "Titanica"? Najbardziej wzruszająca scena? [ UWAGA, SPOILER! ] śmierć Neila w "Stowarzyszeniu Umarłych Poetów" Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:30 Wciąż ją kocham, jak koleś się dowiaduje, że dziewczyna go rzuca i gdy on do niej powraca i w ogóle od tamtej pory gdy dostał list, że z nim zrywa wszystko jest takie wzruszające, a płaczę bo jestem wrażliwa (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Hej. 20.06.10, 17:40 Zdecydowanie Titanic i końcówka 'Pamiętnika' na podstawie książki Nicholasa Sparksa, ta na łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
princii :> 20.06.10, 17:45 O widze że dużo fanek Titanica Cóż ja jakoś nie przepadam za tym filmem , możecie mnie zlinczowac A co do Zmierzchu ...no nawet , nawet D Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: :> 20.06.10, 17:50 Titanic (film sam w sobie wzruszający) i Król Lew. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x . 20.06.10, 17:54 Tak,naturally. masz rację. Też kocham te scenki. Jak Damon wyszedł z tego grobowca, a nie było w nim Katherine to się popłakałam. Był tam wtedy tai smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka13 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:59 własnie jeszcze ''Wciąż ją kocham'' i ''Listy do Julii'' Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:52 Titanic? Oj tak, nie ma to jak emocjonalny kicz. Smucił mnie jak miałam jedenaście lat :f Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrrrr... Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 17:54 Sama nie wiem....wszystkie filmy mają jakieś romantyczne wątki..... Ja też jestem nowa więc nie wiem....xD Odpowiedz Link Zgłoś
maadziaaa hm... 20.06.10, 17:59 z tytanica ostatnia scena jak JAKE ( CHYBA SIE TAK PISZE) zabiera Rose do nieba i czeka na nia przy zegarze na tych schodach i stoja tam wszyscy ludzie , ktorzy zgineli na tym statku... super Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Hmmmm... Titanic na pewno... 20.06.10, 18:02 Nie wiem. Titanic na pewno (choć go nie oglądałam znam historię, ale wiem xD). Oprócz tego nie wiem x( Odpowiedz Link Zgłoś
lostprincess Re: Hmmmm... Titanic na pewno... 20.06.10, 18:08 Z " Most do Terabithii" jak Leslie umiera Ostatnio oglądaliśmy to w szkole to pół klasy sie popłakała Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. szkoła uczuc, piorun. 20.06.10, 18:04 ze szkoły uczuc to moment, jak ona mówi mu o tej chorobie i jak jest pokazane jak on już płacze w tym samochodzie... zawsze jak widzę ten film to płaczę. z pioruna to końcówka, jak piorun uratował ją z tego pożaru... razem z mamą płakałam, fajny film. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka13 Re: szkoła uczuc, piorun. 27.06.10, 20:01 oooo i jeszcze ''Szkoła uczuć'' hehe cudne i scenki rozstania w Ksiezycu w nowiu Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 18:09 Titanic.. jak oni próbowali się ratować , jak ludzie spadali i o wszystko się obijali , był krzyki , płacze i jak Jack zamarzł ... i wiele scen z filmów dramatycznych , gdy ktos umierał , gdy się rozstawali .. Odpowiedz Link Zgłoś
princii The OC 20.06.10, 18:16 Kojarzy ktoś scene kiedy Seth powiedział Summer że jej nie kocha ?? Ona stanęła na takim stoliku wokół było tyle balonów w kształcie serc chyba... myślałam że się porycze : ( Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepista Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 18:13 TITANICK jak on umieral to ja ryczalam chyba z 10 min Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 20:35 Casablanca. Scena na lotnisku, kiedy Rick każe Ilsie odejść z Laszlo. Ryczałam jak głupia. Nawet Titanic tego nie pobije. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious .......... 20.06.10, 20:39 Oczywiście z Titanica, Ps. Kocham Cię, Miłości w NY czy jakoś tak i 2 sceny z Uwierz W Ducha Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 20:41 Scena z "Labiryntu Fauna", kiedy Ofeli umarła matka. Miałam wtedy łzy w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 20:42 w hooligans - śmierć pete'a - masakra nigdy się tak nie popłakałam. la bamba - jak dowiadują się o śmierci richie'go - tak samo płakałam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 20:47 scena z the vampire diaries. kiedy stefan odchodzi od eleny.. do tego ta muzyka.. popłakałam się jak małe dziecko, które nie dostało zabawki na której bardzo mu zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 20:52 ja ryczę na p.s kocham cię. cały film mnie wzrusza za każdym razem równie mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 20.06.10, 21:00 Wzruszyłam się jak w filmie Hooligans zginął Pete.. Tak się poświęcił i zginał.To było bardzo smutne . Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 12:51 Miałam łzy w oczach, kiedy w ostatnim odcinku 3 serii The OC zginęła Marissa. Ryan miał nadzieję, że jeszcze uda mu się ją uratować, ale ona już się nie obudziła. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 13:02 Nie ściskają mnie za serce wyciskacze łez typu Titanic czy Lassie, ale niezmiennie od ośmiu lat wzrusza mnie scena z Króla Lwa, konkretniej ta. Chyba nigdy nie przestanę kochać tej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
napalona Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 16:46 ja popłakałam sie na książkach takich jak : - Pies który jeździł koleją - Przed świtem na tej pierwszej książce to chyba wiadomo kiedy sie rozkleiłam a na tej drugiej to wtedy gdy Bella umierała przy porodzie a Jacob do niej : - Bella nie rób mi tego . Twoje serce musi jeszcze bić . Obiecałaś . Obiecałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarazny :) 27.06.10, 13:04 z bajki, 'mój brat niedźwiedź' . Jak mały niedźwiedź, dowiedział się, że ejgo przyjaciel, zabił jego mamę. Warto obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
66nessimeni66 remember me 27.06.10, 16:29 najbardziej wzruszajaca dla mnie chwila w f filmie byla w remember me. Wtedy glowny aktor, ktorego gral robert patinson byl w wiezowcu. Samolot antyterorystyczny wlecial w wiezowiec i zmarl . zaczelam wtedy beczec Odpowiedz Link Zgłoś
chupachuck Re: remember me 27.06.10, 19:15 miałam to samo, to było niespodziewany i okropne... Odpowiedz Link Zgłoś
chupachuck Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 16:35 Z filmu "Twój na zawsze" gdy była tragedia samolotu. Też jestem nowa więc nie jesteś sama ;dd Odpowiedz Link Zgłoś