bella_1410 27.06.10, 10:00 Dziś kupuje sobie nowy telefon i.... nie wiem jaki Znacie taki telefon żeby miał dobrą baterie dużą pamięć i aparat taki sobie? Prosze o odpowiedzi i dziękuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadow_ Re: Telefon-wejdź 27.06.10, 10:10 może avile? ale ma mało pamięci, wtedy musiałabyś dokupić kartę pamięci. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
keirra_xd Re: Telefon-wejdź 27.06.10, 11:07 Sonny Ericcson (czy jakoś tak) ma dobry aparat, ale słaby trochę , tzn. jak spadnie kilka razy to po nim . polecam Nokię, kiedy sformatujesz baterię trzymają nawet 5 dni.(sformatowanie to od pierwszego użycia telefonu rozładowanie go CAŁKOWICIE a potem naładowanie całego.) , szczególnie Nokię 513o XpressMusic.Aparat 2.0 , odtwarzacz muzyki i długo trzyma.I oczywiście jest "niezniszczalny". Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Telefon-wejdź 27.06.10, 11:18 keirra_xd napisał(a): > Sonny Ericcson (czy jakoś tak) ma dobry aparat, ale słaby trochę , tzn. jak spa > dnie kilka > razy to po nim . > polecam Nokię, kiedy sformatujesz baterię trzymają nawet 5 dni.(sformatowanie t > o od > pierwszego użycia telefonu rozładowanie go CAŁKOWICIE a potem naładowanie całeg > o.) , > szczególnie Nokię 513o XpressMusic.Aparat 2.0 , odtwarzacz muzyki i długo trzym > a.I > oczywiście jest "niezniszczalny". mam taki jest dość dobry Odpowiedz Link Zgłoś
laurus Re: Telefon-wejdź 27.06.10, 10:05 akurat pamiec do telefonu to mozesz sobie dokupic jak chcesz miec wiecej a tak to niewiem zalezy jakie lubisz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszowa Re: Telefon-wejdź 27.06.10, 10:17 Ja mam samsunga U-700 . Jest dobry tylko ze nie ma karty pamięci. Ale ja zabralam mamie i jest ok. Aparat ma 3.2 mega i robi dobre zdj . Polecam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Telefon-wejdź 27.06.10, 11:10 Mam Cookiego, jest zajebisty, gdyby nie bateria. Codziennie piszę sporo smsów, siędzię na mobilnym gg, internet i duuużo muzyki. I wytrzymuje wtedy 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaa1996 Re: Telefon-wejdź 27.06.10, 11:16 Ja też zamierzam sobie kupić fona i myślę nad nokią 2700 classic. Moja kuzynka ma ten telefon i w zestawie jest też karta pamięci a aparat robi dobre zdjęcia. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Telefon-wejdź 27.06.10, 12:35 Mi się podobają LG ks360 i LG cookie i Samsung avila. Odpowiedz Link Zgłoś