kama96 27.06.10, 19:22 Czy ma ktoś z was ten telefon? Jesteście zadowoleni? Podajcie wady i zalety. A może polecicie inny telefon komórkowy, dotykowy? Jeżeli komuś wątek się nie podoba to KOSZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_vie Re: LG Cookie 27.06.10, 20:07 dużo moich znajomych miało ten telefon. jest mało wytrzymały, nie da się pisać jedną ręką i podobno ogólnie beznadziejny, LG szybko się psują lub zacinają, a ten zwłaszcza. więc nie polecam. ja mam samsunga dephi i na razie jestem z niego zadowolona. Avila też podobno dobry. a corbiego bym nie polecała. Iphona też nie, bo to przepłacanie za gó.... a na innych się nie znam za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy Re: LG Cookie 27.06.10, 20:13 ja mam Cookie od roku i nie widzę śladu używania , aparat ma boski , i nie jest mulny jak samsungi , Avile ( nie wiem czy dobrze napisałam ) se odpuść bo to szajs xdd Polecam i LG bo ja , mój tata i mamy telefony z LG i przetrwały wszystko , zalania kawą , plaże i moją szkołę Polecam Co LG Cookie Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: LG Cookie 27.06.10, 20:14 nie jest zły. jak na swoją cenę robi dobre zdjecia, obsługuję bardzo duże karty pamięci. ale jest trochę duży i potrafi się czasem przymulić. ale nie przesadzajmy, jeżeli chcesz super-megawyjebanastyczny telefon, kup coś powyżej tysiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: LG Cookie 27.06.10, 20:13 ja miałam był całkiem spoko i wgl ale ma bardzo słabą baterię już bym w naprawię i dalej trzyma krótko Odpowiedz Link Zgłoś
nikki1297 Nie kupuj !!!!! 27.06.10, 20:39 Ja mam zaledwie 3-4 miesiące, a po całym ekranie takie kreski mi sie porobiły ... ;| raz wiązałam buty i miałam go w kieszeni... Wyciagam i następne dwie kreski... SZAJS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Sranie w banię, nikki1297. 28.06.10, 13:03 Od listopada mam ten telefon i BARDZO mi się podoba. Nie narzekam na niego. Wiadomo, że jeśli nie szanujesz telefonu, to porysuje ci się szybciej niż myślisz, pewnie nadużywałaś ołówka i to dlatego,. Telefon pozytywny. Z resztą- każdy dotykowy chociaż trochę się porysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Sranie w banię, nikki1297. 28.06.10, 13:25 popieram katsuumi_17 ja też mam ten tel już dość długo i prawie wcale mi się nie porysował ja tam jestem z niego zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: LG Cookie 28.06.10, 12:49 Ja mam Ciacho już pół roku. Zalezy jak kto dba i jak kto uzywa. Ja używam duużo, muzyka+ gadu+ internet+ smsy. Wtedy bateria szybko siada. Bateria jest własnie minusem w tym telefonie. Telefon służy przede wszystkim do dzwonienia i pisania smsów, a w tym Cookie sprawdza się świetnie. Tak to poza tym wszystko jest okej, ja dbam o niego, mam folię na wyświetlaczu, wszystko jest cacy i narazie nie chcę nowego telefonu, ten jest kul. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: LG Cookie 28.06.10, 12:56 moim zdaniem jest trochę dziwny, piszę się na nim okropnie, ale można się przyzwyczaić. ja Ci polecam avile. c; Odpowiedz Link Zgłoś
andi. Re: LG Cookie. 28.06.10, 13:13 Mam ten telefon od grudnia i nie mam do niego zastrzeżeń. Działa normalnie jak każdy telefon. Używam patyczka ciągle i nie mam ani jednej rysy. Więc polecam ten telefon. Nie wierzyłabym w to co inni piszą, jak nie szanuję się telefonu to wiadomo się się psuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: LG Cookie. 28.06.10, 13:16 Dziękuję za wasze opinie. Pomogłyście mi i to bardzo Dzięki Dalej jednak piszcie co sądzicie o tym telefonie Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: LG Cookie. 28.06.10, 14:35 mam od trzech miesięcy i mi się podoba. jedynym minusem jest bateria, która szybko pada. jeśli nie chcesz, żeby się zniszczył ekran, kup folię ochronną. natomiast nie polecam Samsunga Avilii i Delphi. w miarę jest Corby. Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: LG Cookie. NIE ! 28.06.10, 14:44 Moja koleżanka z klasy ma! W ogóle go w kieszeni nie nosi bo taki delikatny i zaraz się rysuję! Zdjęcia to ledwo co przewija tak jej się tnie Ja bym go nie kupowała Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Świetny telefon! 28.06.10, 21:38 1. Jeżeli nie szanujesz telefonu to nie będzie dziwne jeżeli ci się porysuje ; // 2. Bateria? To nie wina telefonu, po prostu jest źle sformatowana -.- Mam go od miesiąca i jestem bardzo zadowolona!!! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: LG Cookie 28.06.10, 22:15 moja kumpela go ma, jest beznadziejny! nie znoszę go, ma dziwny ekran, bardzo małe ikonki, na klawiaturze qwerty pisząc można dostać szału, bo są tak małe literki ; / ogólnie brzydki z wyglądu, niepraktyczny... ale to tylko moje zdanie c; polecam: samsung corbi, samsung avila, samsung delphi, samsung monte. x d samsungi rządzą haha ; D Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Corby to największe gó... ;o 29.06.10, 00:07 jakie może być ;p tak, ale macie racje, to tylko moje zdanie xd ja polecam Cookie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: LG Cookie 02.07.10, 00:45 no więc mam go od roku, bateria długo trzyma jak dla mnie. No tylko, że po poł roku głośnik mi padł nagle ; o poprostu rozmawialam przez tel wlasnie i mi nagle glos sie wylaczy, no i po głośniku nie wiem dlaczego tak sie stalo. Tak jak koleżanki tu mówią jeśli o telefon dbasz to nie bedzie porysowany ani nic, : ). ale zastaanawiam sie nad kupnem nowego tel; ) bo ten mi już sie znudził. Aparat jak dla mnie ma beznadziejny.Muzyka dość głośno idzie.Sms fajnie sie pisze. najwieksza jest pamiec 8G no i ja wlasnie tyle kupilam. Mam dużo rzeczy nan telefonie i wgl sie nie zacina ; D To tyle . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: LG Cookie 03.07.10, 22:34 moja qumpela ma i sprawuje się dobrze.mi też się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: LG Cookie 03.07.10, 22:43 ja go mam i powiem że jest świetny banalny w obsłudze, wszystko można łatwo znaleźć, można w nim rysować xd ma całkiem dobry aparat i odtwarzacz muzyki ogólnie rzecz biorąc to same zalety . puki co wad sie nie doszukałam, a mam go już prawie rok ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka95 Re: LG Cookie 03.07.10, 22:58 Mam go od dwoch lat i nie narzekam...jak narazie mi sie nie muli bateria trzyma 4 do 5 dni, na ekran przy kupnie dostalam 2 folie ochronne na ekran i one sie rysuja a nie ekran wrazie co mozna wiecej dokupic, asparat spoko, sluchawki spoko, nawet glosny co do sluchania muzyki bez sluchawek, ja daje rade jedna reka sms pisać.. dbam o niego moze dlatego nie jest az taki zniszczony, sam mi sie nie odblokowywuje, panel dotykowy jak dzialal tak dziala nadal dobrze...wiec POLECAM!!!! ja jestem zadowolona w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: LG Cookie 04.07.10, 14:10 Ja mam. Jestem bardzo zadowolona. Wiadomo porysowałam go trochę, ale jest git. A tak na marginesie pełna nazwa jest taka : LG KP 500 Cookie Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: LG Cookie 04.07.10, 14:20 mam, swietny jest. czasem mi się zawiesza galeria nie wiem czemu, ale ogólnie jest git ; d Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. Re: LG Cookie 04.07.10, 14:27 ja mam samsunga delphi,spadł mi cztery razy na chodnik i nie ma żadnej rysy,a co do LG cookie to mój kolega ma,dobrze się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: LG Cookie 04.07.10, 15:45 Cookie to ponoć gó....lepszy LG Arena. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
ruki12 Ruki12 04.07.10, 15:50 LG cookie jest podobno dużo razy lepszy niż Samsung corby 9 czy jakoś tak) MAm ciasteczko i jestem strasznie zadowolaona... Tylko te tel. maja zawiechy... Odpowiedz Link Zgłoś