27.06.10, 19:22
Czy ma ktoś z was ten telefon? Jesteście zadowoleni? Podajcie wady i zalety. A
może polecicie inny telefon komórkowy, dotykowy? big_grin

Jeżeli komuś wątek się nie podoba to KOSZ.
Obserwuj wątek
    • a_vie Re: LG Cookie 27.06.10, 20:07
      dużo moich znajomych miało ten telefon. jest mało wytrzymały, nie da się pisać
      jedną ręką i podobno ogólnie beznadziejny, LG szybko się psują lub zacinają, a
      ten zwłaszcza. więc nie polecam.
      ja mam samsunga dephi i na razie jestem z niego zadowolona. Avila też podobno dobry.
      a corbiego bym nie polecała. Iphona też nie, bo to przepłacanie za gó.... a na
      innych się nie znam za bardzo...
      • kapitanmchappy Re: LG Cookie 27.06.10, 20:13
        ja mam Cookie od roku i nie widzę śladu używania , aparat ma boski , i nie jest
        mulny jak samsungi , Avile ( nie wiem czy dobrze napisałam ) se odpuść bo to
        szajs xdd

Polecam i LG bo ja , mój tata i mamy telefony z LG i przetrwały wszystko ,
        zalania kawą , plaże i moją szkołę smile

Polecam Co LG Cookie smile
        Pozdro smile
      • replaceable Re: LG Cookie 27.06.10, 20:14
        nie jest zły. jak na swoją cenę robi dobre zdjecia, obsługuję bardzo duże karty
        pamięci. ale jest trochę duży i potrafi się czasem przymulić.

ale nie przesadzajmy, jeżeli chcesz super-megawyjebanastyczny telefon, kup coś
        powyżej tysiąca.
    • lolcia15 Re: LG Cookie 27.06.10, 20:13
      ja miałam big_grin
      był całkiem spoko i wgl ale ma bardzo słabą baterię uncertain
      już bym w naprawię i dalej trzyma krótko
    • nikki1297 Nie kupuj !!!!! 27.06.10, 20:39
      Ja mam zaledwie 3-4 miesiące, a po całym ekranie takie kreski mi sie porobiły ... ;|

raz wiązałam buty i miałam go w kieszeni... Wyciagam i następne dwie kreski...

SZAJS !!!
      • katsuumi_17 Sranie w banię, nikki1297. 28.06.10, 13:03
        Od listopada mam ten telefon i BARDZO mi się podoba. Nie narzekam na niego. Wiadomo,
        że jeśli nie szanujesz telefonu, to porysuje ci się szybciej niż myślisz, pewnie nadużywałaś
        ołówka i to dlatego,. Telefon pozytywny. Z resztą- każdy dotykowy chociaż trochę się
        porysuje.
        • wiki3113 Re: Sranie w banię, nikki1297. 28.06.10, 13:25
          popieram katsuumi_17 ja też mam ten tel już dość długo i prawie wcale mi się
          nie porysował ja tam jestem z niego zadowolona
    • mejbelajn. Re: LG Cookie 28.06.10, 12:49
      Ja mam Ciacho już pół roku. Zalezy jak kto dba i jak kto uzywa. Ja używam duużo, muzyka+ gadu+ internet+ smsy. Wtedy bateria szybko siada. Bateria jest własnie minusem w tym telefonie. Telefon służy przede wszystkim do dzwonienia i pisania smsów, a w tym Cookie sprawdza się świetnie. Tak to poza tym wszystko jest okej, ja dbam o niego, mam folię na wyświetlaczu, wszystko jest cacy i narazie nie chcę nowego telefonu, ten jest kul.
      • shadow_ Re: LG Cookie 28.06.10, 12:56
        moim zdaniem jest trochę dziwny, piszę się na nim okropnie, ale można się
        przyzwyczaić. ja Ci polecam avile. c;
    • myszkaa . 28.06.10, 13:05
      Mój kuzyn ma ten telefon i jest z niego zadowolony .
      • andi. Re: LG Cookie. 28.06.10, 13:13
        Mam ten telefon od grudnia i nie mam do niego zastrzeżeń. Działa normalnie jak
        każdy telefon. Używam patyczka ciągle i nie mam ani jednej rysy. Więc polecam
        ten telefon. smile Nie wierzyłabym w to co inni piszą, jak nie szanuję się
        telefonu to wiadomo się się psuję.
        • kama96 Re: LG Cookie. 28.06.10, 13:16
          Dziękuję za wasze opinie. Pomogłyście mi i to bardzo smile Dzięki wink Dalej jednak
          piszcie co sądzicie o tym telefonie
          • roxy11 Re: LG Cookie. 28.06.10, 14:35
            mam od trzech miesięcy i mi się podoba. jedynym minusem jest bateria, która
            szybko pada.
            jeśli nie chcesz, żeby się zniszczył ekran, kup folię ochronną.

natomiast nie polecam Samsunga Avilii i Delphi. w miarę jest Corby.
            • ooonanaooo Re: LG Cookie. NIE ! 28.06.10, 14:44
              Moja koleżanka z klasy ma! W ogóle go w kieszeni nie nosi bo taki delikatny i
              zaraz się rysuję!
              Zdjęcia to ledwo co przewija tak jej się tnie tongue_out Ja bym go nie kupowaławinkbig_grin
            • pauluu Świetny telefon! 28.06.10, 21:38
              1. Jeżeli nie szanujesz telefonu to nie będzie dziwne jeżeli ci się porysuje ; //
              2. Bateria? To nie wina telefonu, po prostu jest źle sformatowana -.-

Mam go od miesiąca i jestem bardzo zadowolona!!! ;*
    • pauliska1212 Re: LG Cookie 28.06.10, 22:15
      moja kumpela go ma, jest beznadziejny!
      nie znoszę go, ma dziwny ekran, bardzo małe ikonki, na klawiaturze qwerty pisząc
      można dostać szału, bo są tak małe literki ; /
      ogólnie brzydki z wyglądu, niepraktyczny...

ale to tylko moje zdanie c;

polecam: samsung corbi, samsung avila, samsung delphi, samsung monte. x d

samsungi rządzą haha ; D
      • pauluu Corby to największe gó... ;o 29.06.10, 00:07
        jakie może być ;p
        tak, ale macie racje, to tylko moje zdanie xd
        ja polecam Cookie <3
    • panna_efron_x33 Re: LG Cookie 02.07.10, 00:45
      no więc mam go od roku, bateria długo trzyma jak dla mnie. No tylko, że po
      poł roku głośnik mi padł nagle ; o poprostu rozmawialam przez tel wlasnie i mi
      nagle glos sie wylaczy, no i po głośniku nie wiem dlaczego tak sie stalo. Tak
      jak koleżanki tu mówią jeśli o telefon dbasz to nie bedzie porysowany ani nic, :
      ). ale zastaanawiam sie nad kupnem nowego tel; ) bo ten mi już sie znudził.
      Aparat jak dla mnie ma beznadziejny.Muzyka dość głośno idzie.Sms fajnie sie
      pisze.smile najwieksza jest pamiec 8G no i ja wlasnie tyle kupilam. Mam dużo rzeczy nan
      telefonie i wgl sie nie zacina ; D To tyle .
      Pozdrawiam.
    • myslicielka123 Re: LG Cookie 03.07.10, 22:34
      moja qumpela ma i sprawuje się dobrze.mi też się podobatongue_out
    • fairy_tale Re: LG Cookie 03.07.10, 22:43
      ja go mam i powiem że jest świetny smirk
      banalny w obsłudze, wszystko można łatwo znaleźć, można w nim rysować xd ma całkiem
      dobry aparat i odtwarzacz muzyki
      ogólnie rzecz biorąc to same zalety . puki co wad sie nie doszukałam, a mam go już prawie rok
      ;3
    • wisienka95 Re: LG Cookie 03.07.10, 22:58
      Mam go od dwoch lat i nie narzekam...jak narazie mi sie nie muli bateria trzyma 4 do 5 dni,
      na ekran przy kupnie dostalam 2 folie ochronne na ekran i one sie rysuja a nie ekran
      wrazie co mozna wiecej dokupic, asparat spoko, sluchawki spoko, nawet glosny co do
      sluchania muzyki bez sluchawek, ja daje rade jedna reka sms pisać.. dbam o niego moze
      dlatego nie jest az taki zniszczony, sam mi sie nie odblokowywuje, panel dotykowy jak
      dzialal tak dziala nadal dobrze...wiec POLECAM!!!! ja jestem zadowolona w 100%kiss
    • kusy505 Re: LG Cookie 04.07.10, 14:10
      Ja mam. Jestem bardzo zadowolona. Wiadomo porysowałam go trochę, ale jest git.

A tak na marginesie pełna nazwa jest taka : LG KP 500 Cookie
      • spontaniczna Re: LG Cookie 04.07.10, 14:20
        mam, swietny jest.
        czasem mi się zawiesza galeria nie wiem czemu, ale ogólnie jest git ; d
    • imagination. Re: LG Cookie 04.07.10, 14:27
      ja mam samsunga delphi,spadł mi cztery razy na chodnik i nie ma żadnej rysy,a co do LG
      cookie to mój kolega ma,dobrze się trzyma.
      • martucha.12 Re: LG Cookie 04.07.10, 15:45
        Cookie to ponoć gó....lepszy LG Arena. ;3
        • ruki12 Ruki12 04.07.10, 15:50
          LG cookie jest podobno dużo razy lepszy niż Samsung corby 9 czy jakoś tak) MAm
          ciasteczko i jestem strasznie zadowolaona... Tylko te tel. maja zawiechy...big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka