pudel 28.06.10, 14:08 Macie jakieś skuteczne sposoby na pielęgnacje paznokci? Otóż ostatnio stwiedziłam że mam tragiczne paznokcie i chciałabym o nie zadbać tz. wzmocnić płytkę paznokciową itp. Jakieś sugestie i porady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renooo17 Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 14:27 jakiś krem wzmacniający paznokcie i dobra odżywka. polecam nail tek. Odpowiedz Link Zgłoś
debilka_ Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 14:29 dzięki a gdzie można to kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 14:30 odrzywkę kup np. w rossmanie z miss sporty. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 14:32 mysle ze trzeba by bylo kupic odzywke do paznokci lub lakier bezbarwny Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: pielęgnacja pazurków TU 28.06.10, 14:35 Jak chcesz wzmocnić paznokcie po prostu maluj je lakierem, zwykłym lub wzmacniającym. ( Ale zwykły też wzmocni ) Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 14:36 ja mam ;D Możesz kupić taką odżywkę z Rossmana z firmy lovely taka przezroczysta z różwoą etykietką, na moje paznokcie podziałała super jeszcze możesz wsadzić paznokcie na chwilke to letniej oliwy <możesz podgrzać w mikrofali> no i dużo dałby jakiś fajny kształt paznokcia a i nigdy nie piłuj paznokci metalowymi pilnikami !! zawsze drewniane czy papierowe Odpowiedz Link Zgłoś
koci97 Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 14:46 Są specjalne odżywki przeznaczone do różnych rodzajów paznokci. Możesz kupić sobie też polerkę do pznokci, dzięki czemu będą one gładkie i lśniące. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 18:39 dzisiaj byłam w rossmanie kupiłam odżywki muszę zobaczyć która najlepsza więc wielkie dzięki mam nadzieję że poskutkuje Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_1985 Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 18:50 Po każdym umyciu rąk trzeba nawilżyć dłonie kremem do rąk, bo woda wysusza skórę. Można jeszcze wymalować sobie paznokcie odżywką do paznokci która odbudowuje płytkę paznokciową.Należy jeszcze brać witaminy bo od tego też dużo zależy . Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 18:58 Kosmetyki ''SALLY HANSEN'' są bardzo dobre polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 20:03 Są takie odżywki, ale kosztują ok 20 zł w Avon. ale to za bardzo nie ma sensu, bo i tak potem trzeba to zmyć zmywaczem, a właśnie on niszczy paznokcie. Na noc możesz krem wzmacniającym dłonie i paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: pielęgnacja pazurków 28.06.10, 21:16 odżywka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś