niewiarygodna95 29.06.10, 12:28 Hej Co sądzicie o tej piosence Miley?? Mi się bardzo spodobała, a nie przepadam za nią tu macie linka: www.youtube.com/watch?v=HRDZsrGatVE a jak chcecie z tłumaczeniem to tu: www.youtube.com/watch?v=-GB-RNE2bV8 Czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misialina12 Re: Liberty Walk 29.06.10, 13:23 Ja ją b. lubię ; p Dość często jej słucham xD Odpowiedz Link Zgłoś
zosienka Re: Liberty Walk 29.06.10, 13:29 ja też nie przepadam za miley ale piosenka bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kammilla Re: Liberty Walk 29.06.10, 13:38 Nie przepadałam za piosenkami Miley, ale z jej nowej płyty ta akurat mi się nie podoba, ale Every rose has its thorn , Who owns my heart, Stay i take me along są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
szafirowa_x3 Re: Liberty Walk 29.06.10, 13:34 ta piosenka jest super ! teraz aktualnie ją katuje ;D słucham jej prawie cały czas.. jest boskaaaaa na początku myślałam , że Liberty Walk to inaczej Biblioteczny Marsz wiecie czemu? bo ,,liberty" mi sie skojarzyło z ,,library" czyli inaczej biblioteka a piosenka boska ! czekam na teledysk , może bedziee... li-li liberty walk ... Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: Liberty Walk 30.06.10, 17:56 Może jeszcze ktoś się wypowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
marlene __________ 02.07.10, 09:54 Ta akurat nie wpadła mi w ucho, choć powiedzmy sobie, że bardzo mi się podoba nowy styl muzyczny Miley i słucham chętnie piosenek z "Can't be Tamed". Uważam, że "Stay", "Robot" i "Permanent December" biją "Liberty Walk" na głowę, ale całej płyty jeszcze nie odsłuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś