cathylinton hahahaha ; ) 30.06.10, 14:42 między mną i chłopakiem jest 2 lata różnicy i to już i tak jest w sumie dużo ; ) 2 lata to jestt najlepsza różnica wiekowa, ewentualnie 3 lata, ale to już jestt ewentualność;dd Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ............ 30.06.10, 14:51 Między mną a moim chłopakiem jest różnica 1 roku. I tak jest dobrze rok czy dwa. Uważam, że znajomi z mojego rocznika (przynajmniej większość) są niedojrzali. Co innego powie o nich dziewczyna rok ode mnie młodsza. Tak to mniej więcej działa Odpowiedz Link Zgłoś
iamyourdrug Re: różnica wieku. 01.07.10, 00:09 2 lata to idealna róznica. i tak samo jak ty uważam ze zbyt duża róznica to nic dobrego ja mam koleżanke w klasie która spotyka sie z chłopakiem o 12 lat starszym i on ciągle chce uprawiać z nią seks itd Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 01.07.10, 00:15 `Mój były chłopak był ode mnie młodszy o 2 miesiące ! mwah ; ]] Ale miałam kiedyś chłopaka starszego o 4 lata, ja miałam 14 lat a on 18 lat i nie odczuwałam jakiejś wielkiej różnicy wieku.To było całkiem normalne : 33. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla 9 lat. 01.07.10, 03:09 kiedyś kręciłam z kolesiem starszym o 9 lat ode mnie. nie było tak źle, ale nam nie wyszło. co prawda, czasem odczuwało się różnicę, ale naprawdę rzadko. z resztą mnie kręcą starsi kolesie, więc nie robię z tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. -.- 01.07.10, 05:36 też uważam, że 2 lata jest akurat, ale co poradzić, jeśli mi podobają się dorośli faceci? jestem w gimnazjum, a podoba mi się student. -.- Odpowiedz Link Zgłoś