elemeledutki_ Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 07.07.10, 00:58 ej ja tam nic nie widze jest tylko jakis filmik jak cos tam narysowac. piszcie na gadu 6167084 , bo serio nic nie mam. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusia11 żżżżżżżżżżżaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllll 07.07.10, 11:20 micie żal jesteś głupia żżżżżżżżżżżżżżżaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll micie Odpowiedz Link Zgłoś
karolina00114 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 07.07.10, 11:28 Nareszcie!!!!! Doczekałam się! napewno pojade na jego koncert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiiniiax3 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 07.07.10, 11:31 Jeśli jesteś wielką fanką lub fanem Justina Biebera, kochasz jego głos, styl i przecudowny charakter artystyczny oraz marzysz by zawitał do naszego kraju wejdź nawww.jbinpoland.blogspot.com - dołącz się do naszej wielkiej akcji BIEBS DAY IN POLAND oraz sprawdzaj nowe wiadomości na naszym forum - www.justinbieberinpoland.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kiiniiax3 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 07.07.10, 11:31 Jeśli jesteś wielką fanką lub fanem Justina Biebera, kochasz jego głos, styl i przecudowny charakter artystyczny oraz marzysz by zawitał do naszego kraju wejdź nawww.jbinpoland.blogspot.com - dołącz się do naszej wielkiej akcji BIEBS DAY IN POLAND oraz sprawdzaj nowe wiadomości na naszym forum - www.justinbieberinpoland.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 07.07.10, 12:28 Jeśli jesteś wielką fanką lub fanem Justina Biebera, kochasz jego głos, styl i przecudowny charakter artystyczny oraz marzysz by zawitał do naszego kraju wejdź na www.jbinpoland.blogspot.com - dołącz się do naszej wielkiej akcji BIEBS DAY IN POLAND oraz sprawdzaj nowe wiadomości na naszym forum - www.justinbieberinpoland.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moonek . 07.07.10, 13:42 Nie chcę się za bardzo wtrącać ale czytając niektóre wypowiedzi wynika, że nie tylko dziewczyny tu zaglądają a to już coś znaczy "Kotek.pl - serwis dla NASTOLATEK. Plotki, moda, kino, gry." Tak tylko sobie piszę a co do Biebera, to wcale nie jest mi go żal - ma już tyle kasy, że takich jak wy (antyfanów) ma tam, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
theagniecha Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 07.07.10, 13:49 nie lubię go za bardzo, nie chcę, żeby przyjechał do Polski.! Odpowiedz Link Zgłoś
angela10139636 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 07.07.10, 21:07 Jak komuś się nie podoba że on przyjedzie to niech się przymknie. Ja bardzo się ciesze że on przyjedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jojo13 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 08.07.10, 20:25 super napewno poszlabym na jego koncert super. ludzie jesli go nie lubicie to po co dajecie te glupie komentarze ze z kolegami przyjdziecie to bezsensu zal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 08.07.10, 20:40 Wątek można zamknąć! to jest nieoficjalne glosowanie! JB nawet nic o tym nie wie! Dlaczego tak myślę? Bo już tyle razy to głosowanie sie kończylo, a potem zaczynało od początku... wystarczy co jakiś czas patrzec tam nad tymi flagami z napisami "vote" jest informacja, ile to glosowanie jeszcze bedzie. na podstawie tego można sie domyślic, ze to jest nieoficjalne... w sumie szkoda... za pierwszym razem wygrala Polska. i co? Justin jedzie do nas? nie... (niestety) a wy antyfani jesteście chamscy! piszcie sobie teraz o mnie co chcecie. mi to wisi! nie zmienię swojego upodobania muzycznego tylko dlatego, ze tacy zazdrośnicy jak wy piszecie na mnie i na reszte fanek, ze jesteśmy glupie! to nasza sprawa, kogo sluchamy! dalej! zjedźcie mnie! ja na ten wątek już i tak zaglądać nie bede! nie mam zamiaru tracić na was mojego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 09.07.10, 01:30 niech mi ktoś powie, do jasnej cholery, czemu nazywacie nas zazdrośnikami? myślicie, że jak nam się ktoś nie podoba to od razu mu czegoś zazdrościmy? jeśli powiecie, że kasy, to odpowiem, iż na świecie żyje o wiele więcej osób, które mają tyle kasy, że się nią podcierają, a jednocześnie ich postacie nie są tak bezsensowne i komiczne, jak Bieber. a jeśli powiecie, że zazdrościmy mu tego, że jest sławny, to walne się klawiaturą w łeb, bo dżastin ma o wiele więcej antyfanów niż fanów, a jego muzyka jest równie sztuczna i bezwartościowa, co jego nażelowane włoski i fioletowy, pedalski sweterek. Odpowiedz Link Zgłoś
mrr.pl Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 08.07.10, 21:17 właśnie , ludzie to nie wy będziecie płacić za bliety ( antyfani ) tylko fanki ;| więc co wam zależy - ta uważajcie że was wpuszczą (antyfani) z różnym,i rzeczami które chcecie Zrobić - no jaaasne hahhahha xd Ja lubię JB więc niech przyjeżdża ! pozdrawiam fanki JB Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 09.07.10, 01:25 haha, nie takie rzeczy się już wnosiło na koncerty Odpowiedz Link Zgłoś
lovebieber. Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 08.07.10, 21:37 boże.. Czy wy dokładnie czytacie ? Bo coś mi się zdaje że nie ;P Po pierwsze to wygrana w tym nie daje szansy na przyjazd do Polski . Przecież już pare razy to jest i , Polska kilkakrotnie wygrywała A co do koncertu to mam prawie potwierdzone info. I nic nie trzeba głosować ;d. A tak wgl. to info które mam pojawiło się nawet na oficjalnej stronie bieberfever.com Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 demotywatory 09.07.10, 08:35 demotywatory.pl/1832298/Koncert-Justina-Biebera-w-Polsce demotywatory.pl/1774924/Spokojnie demotywatory.pl/1786621/1994 demotywatory.pl/1762760/Justin-Przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
misza13 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 09.07.10, 13:04 jeśli tak, to trzeba się przygotować . Oto moja lista: - pistolet - bomba - granat - słuchawki z dobrą muzyką [(np. Kate Perry, Paramore, Avril Lavigne) (na pewno nie z Biebiera!)] - bardzo ostry nóż. Co myślicie? Dodać coś jeszcze? Jakie znacie śmiercionośne (inne) bronie? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchild Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 09.07.10, 19:20 Misza!!! JESZCZE WUWUZELE! ZAPRASZAMY NA anty-bieber.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antybieber133 Buuuuu.......... 25.08.10, 15:13 Dlaczego Bieber musi przyjeżdżać do Polski? Skazi nasz kraj i co będzie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 09.07.10, 21:18 jakiś niezły kaliberek, 30 mm z pewnością załatwi sprawę. jeśli nie, to strzykawki z morfiną. i wiertarka. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetbieber Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 09.07.10, 16:04 To pewnie jak zwykle plotki ( Na pocieszenie obejrzyjcie fajny pokazik z Justinkiem slajdzik.pl/slajd/justin-bieber-somebody-to-love-3858 Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 09.07.10, 21:12 dlaczeeeeeeeeeegooo. ? ;c no, ale niech się fanki cieszą. :dd Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana__ Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 09.07.10, 21:23 Ja mam nadzieję że to nieprawda , xD Odpowiedz Link Zgłoś
noahcyrus żal 10.07.10, 14:37 lubiłam go do czasu kiedy wszyscy zwariowali na jego punkcje. dziewczyny jak możecie go kochac skoro go nie zanacie, a on was wyśmiewa za plecami, głosuje na izrael. mam to w dupie że go kochacie, śpiewa czysto no ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: żal 10.07.10, 15:41 nie on jeden śpiewa czysto na tym świecie. jego głos jest gorszy niż niejednej nastolatki ze wsi. gdyby tylko wyglądał inaczej, nie jak słodki cukierkowy chłopaczyna (dla mnie dziewczynka), to stracił by te ostatnie fanki. zawsze jak ktoś jest ładny, to dziewczynki na niego lecą. podobnie jak z jonas brothers. nie ważne, czy muzyka, jaką "tworzy" (hahaha, jasne. nie on, a cała ekipa od wypromowania następnej ściery dla dzieci) ma sens, przesłanie, jakieś znaczenie. gdyby jego piosenki miały chociaż dobry beat, przy którym naprawdę aż nogi same się rwą do tańca. ale nie. nawet tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
truskavkova Będzie bicie :D 10.07.10, 14:40 zajefajnie, tylko musimy najpierw obrobić sklep z bronią i zwinąc parę kii baseballowych ;d Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Będzie bicie :D 10.07.10, 15:57 Niech przyjeżdża, będzie to gratka dla jego fanek. Tylko nie wiem czy na jego miejscu chciałabym zostać staranowana przez tłumy 10-cio letnich fanek. Dla wokalisty z pewnością nie jest to szczyt marzeń. No, ale może Bieberowi podoba się, że jest ich bożyszczem. Ale umówmy się- gdyby nie jego wygląd, nikt by go nie słuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 Włazić !!!!!!!!!!! 10.07.10, 15:49 www.kotek.pl/forum/02,3001,114020667,114020667,Justin_Bieber_w_Polsce_Twitter.html Odpowiedz Link Zgłoś