Dodaj do ulubionych

Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jakieś ?

02.07.10, 21:40
Pytanie takie same jak w temacie: Wpisujecie się w jakąś subkulturę ? Jak możecie, to
powiedźcie czym się wyróżniacie ? Ja osobiście nie należę do żadnej subkultury ...
No to czekam na wypowiedzi ! Jeśli komuś się nie podoba wątek niech się nie wypowiada !
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 02.07.10, 22:26
      Nie należę do żadnej.
      • paulina88 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 02.07.10, 23:41
        Raczej też nie należę do żadnej subkultury. może po części to jestem skejtem xd
        Próbowalam jeździć na desce (uczę się jeździć), noszę buty za kostke, koszule i w ogóle..
        Nie wiem nawet big_grin
        • molinka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:20
          nie .
        • justynkaa Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 08.07.10, 14:49
          Podobaa mi się styl skate smile,
          ale mam swój własny . ;D i nie zamierzam go zmieniać.
          Noszę trampki, bo bardzo je lubię,
          ale nie oznacza to też, że nie ubiorę eleganckich butów.
          Bardzo lubię nosić rurki, ale spódniczki też założę..wink)
      • paaaty. Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:41
        nie należę do żadnej subkultury. jestem po prostu sobą . kupuję to, co mi się podoba , a nie
        to co "wypada nosić" . oczywiście nie potępiam żadnej subkultury, ale dla mnie to trochę to
        jest takie "naśladowanie stereotypów" . stajesz się gotką/emo robisz wszystko by tak
        wyglądać. oczywiście nie wszyscy są tacy. ale ci, którzy przychodzą mi do głowy-owszem . na
        ulicy wszyscy ludzie się na nich patrzą i wyciągają pochopne wnioski, zwłaszcza starsi. jak już
        ktoś wcześniej napisał myślą, że te osoby należą do sekt i tym podobne, a to przecież nie
        prawda .

uuh, ale się rozpisałam . wink
      • julcia284 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:02
        nie należętongue_out
      • viccia_robert Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki. 07.07.10, 13:07
        nie
    • paullllini Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 03.07.10, 00:26
      do niedawna myślałam, że należę do subkultury grunge/rock, ale okazało się, że
      muzyka jakiej słucham to jedna subkultura, ubiór to druga, a tok myślenia
      jeszcze inna, także składam się z różnych subkultur ^^
    • kiwi Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 03.07.10, 00:35
      do żadnej... chociaż nie. jestem indie. to chyba jest jakaś subkultura, co?
      • misska666 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 03.07.10, 01:02
        tak. do debili. jeśli ktoś się chce przyłączyć, zapraszam.
        • kcjb Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 03.07.10, 01:45
          ja tez xD
        • alice.... Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:08
          a prosze bardzo. tez się zgłaszam
          • katherine456 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:56
            Nie należę
        • crazy_bella Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:05
          Heh... ^,^ wyjątkowo trafiony tekst... smile szacuneczek wink
        • zapamietaj_mnie punk . 07.07.10, 16:22
          kocham punk .
          i wszystko co z nim związane, ale mój ubiór podchodzi bardziej pod punk rok,
          gdyż .. no cóż .. szczerze mówiąc na wszystko trzeba mieć kasę ..
        • xxxladyxxx Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:52
          heh.. szczere..xP
          `. alee raczey sie przyłończe.. xQ :lol: chce zostać debilemm.xD big_grin wink
        • bojka336 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:57
          chętnie xd
    • zlababa xxXxx 04.07.10, 14:02
      Jestem scene smile
    • 2468 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 04.07.10, 14:13
      Nie za bardzo. Jestem dość normalna. Trochę porobana, ale żadna emoska,
      skejtówa, gotka... no może trochę kujonka!
    • a_vie tak 04.07.10, 14:51
      od ponad roku jestem gotką. chociaż oprócz gothic rocka słucham też innych
      gatunków muzyki, bardzo lubię HH, jakiś wyjątek ze mnie. staram się też aż tak
      nie rzucać w oczy z tym kim jestem, bo moi rodzice są przeciwni wszelkim
      objawom należenia do subkultur a ja wręcz nienawidzę ich głupich teorii (bo
      oni o subkulturach nie mają zielonego pojęcia i ciągle mylą je z sektami) i
      kazań. po za tym w moim wieku o wiele ważniejsze są poglądy i ideologia,
      znaczy, że wiem kim jestem, niż ubiór. nie chcę wyglądać jak pozer, a w tym
      wieku jakbym chodziła ciągle w glanach i gorsetach po ulicy właśnie tak bym
      wyglądała. a moich poglądów trzymam się kurczowo i potępiam wszelką modę.
      co do wyglądu to tylko tyle, że sama z siebie kocham czarny i nigdy nie
      ubrałabym się tak.. zwyczajnie, nienawidzę zwykłości. czyli np. jakieś nike,
      zwykły t-shirt i jeansy fuj!
      ciągle muszę mieć coś żeby się wyróżniać. po za tym goci mają dużo swobody co
      do ubioru, bo jest bardzo dużo podgatunków gotów.
      to wszystko.
    • casssaxd Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 05.07.10, 11:24
      Hm,nie jestem pewna. Mam własny styl,ubiór gotycki,ale muzyka ... rock i metal. Muzyka
      gotycka jest dla mnie za bardzo ... dziwna (nie chcę nikogo obrażać). Oczywiście,Evanescence
      jest wielkim wyjątkiem od reguły ,o kocham jej piosenki. Ubieram się na czarno,maluję na
      czarno paznokcie,nie straszny mi makabryczny horror,mam razem cztery kolczyki w uszach
      (na jednym jeden i na drugim trzy). Zachowanie : nie lubię cukierkowych laluń kochających
      Justina Biebera itp.
    • lady_cat Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 05.07.10, 11:28
      wg mnie subkultury sa tylko po to,by szpanowac.

nie, nie należę do żadnych subkultur. jestem normalna. (:
      • nick_jonas_jb Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:04
        Nie, nie należę wink
      • olciabuziaczki Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:35
        Mam swój własny styl i niestety u minie w sql wszyscy( no właściwie to
        większość) go zgapiają tak że można powiedzieć że stworzyłam sobie swoją własną
        subkulturę wink
      • hellonora Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 10.07.10, 19:57
        a więc Twoim zdaniem, osoby, które należą do jakiś subkultur są nienormalne?
    • aileen Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 05.07.10, 13:02
      nie, nie nalezę do żadnej.
      • lovebug no trochę. 07.07.10, 12:07
        ubieram się jak z lat 80 ci z classic rocka, gunsi itd.
        + vintage.

ale to nie jest subkultura moim zdaniem xd
        • nikawero Re: no trochę. 07.07.10, 12:32
          ubieram się jak z lat 80 ci z classic rocka, gunsi itd.
          + vintage.
          Witam(-;;
    • zuuzaa12 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:05
      Ja należę do subkultury - nazywa się żadna.
    • kinkusia Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:06
      nie należę do żadnej.;d ale podziwiam emo i wilkołaki.;dd rawr *m* ;d
    • nata281 . 07.07.10, 12:06
      , ja się nie wpisuje - okazji nie ma . uncertain
      • morphine_ Re: . 07.07.10, 12:10
        Sama nie wiem XD Wyglądam na Emoske ... tzn. SCENE XDD Słucham z zapałem
        rock'a, metalu ... Wychowawca nazwał mnie gotką XDD jak idę po szkole to słyszę
        `emo, emo` XDD Więc ... Trudno stwierdzić XDD tongue_out Jak dla mnie .. ; P
    • cuukierkova Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:06
      niee . ; ).
      • klaudia_25 Nie xd 07.07.10, 21:37
    • violet_ Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:07
      nie.
    • only_exception ;) 07.07.10, 12:08
      nie , nie należę do żadnej z subkultur.
    • natusia2004 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:08
      NIE NALEZE shock
    • osiek Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:09
      niee do żadnej subkultury nie należę, to takie yy... płytkie ? oczywiście nie obrażając nikogo wink
    • madalena Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:09
      nie nie należę.
    • inaccessible Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:09
      Nie należę do żadnej..wink
    • aszken owszem. ;) 07.07.10, 12:10
      tak, do subkultury dziwnych dzieci,które są uzależnione od cukru i dobrej muzyki, nie jakiś Disnejów.

ktoś wyżej napisał subkultury debilów - przyłączam się. ;d

a i jeszcze subkultura ludzi,którzy zachowują się jakby mieli ADHD,ale go nie mają. ;d
      • agusiasweet @aszken 07.07.10, 14:01
        mwa ha ha ha! Ja też.suspicious
    • gwiazdka_14 Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:10
      Ja jestem stale na trendzie . to tyle!
    • rockville. Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:10
      Nie .
    • luuluu Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:11
      nie należe do żadnej subkultury młodzieżowej .

jestem normalną nastolatką smile
    • justynamatula Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:11
      nie należę do żadnej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka