marsjanka115 Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 20:37 eeee nie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Kurna, ale wy durne jesteście. 04.07.10, 20:39 Kaczyński prezydentem!? Wy wiecie jaka to jest kurde kanalia!? Ooo tak "zmiana". Strasznie śmieszne. Wiecie co?! Jakieś dziecko napisało, że Komorowski sprzeda Polskę. On, kurna, nic nie może zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ spoko, choć moim zdaniem, nie ma już po co, 04.07.10, 20:43 wiemy swoje, mamy swoje. <3. chyba, że jutro rano się obudzę, i nagle okaże się, że jest różnica 2 punktów, to się oficjalnie, publicznie potnę. i poczuję się oszukana. ;c ale to mało prawdopodobne, więc już możemy podchodzić do tego spokojnie, za tydzień nikt tutaj o polityce nie będzie pamiętał. c; Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet hehe, ale to prawda:d 04.07.10, 20:56 niektórzy tutaj są wyjątkowo durni ;o Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: hehe, ale to prawda:d 04.07.10, 21:03 mnie boli to, że zwolennicy pana kaczyńskiego nie wykazują chęci mądrego wyjaśnienia, dlaczego on byłby lepszy, oprócz rzucania jakiś niemądrych haseł, usłyszanych w domu. ale widocznie to nie jest miejsce na takie dyskusje, jej, i ja się jeszcze dziwię... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: hehe, ale to prawda:d 04.07.10, 21:09 dokładnie, ja tu nie widzę żadnego sensownego argumentu dla pana Kaczyńskiego, pewnie większość powtarza to, co mówią rodzice. ale w końcu to kotek pe el, czego innego można się spodziewać, jak zwykle wszyscy mądrzy w sprawie, w której wiedzą niewiele c: Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: hehe, ale to prawda:d @jane_ 04.07.10, 21:48 to mój co najmniej 6 post, a ja nie mogę wdać się w żadną dyskusję, mnie też to boli, bo chcę usłyszeć racjonalne argumenty, że należy głosować na Komorowskiego. ty nie masz odzewu na swoje posty ja na swoje, ty do tej pory tez nie raczyłaś wyjaśnić dlaczego ów kandydat jest twoim faworytem. może zmienię zdanie i dołączę do grupy pro Komorowski ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ chciałam zauważyć, że raczyłam. 04.07.10, 21:55 spostrzegawczość pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: chciałam zauważyć, że raczyłam. 04.07.10, 22:02 jest ponad 170 postów do przeczytania, więc przepraszam, ale nie jestem taka zdolna jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Kurna, ale wy durne jesteście. 04.07.10, 23:22 heyyeah napisał(a): > Kaczyński prezydentem!? Wy wiecie jaka to jest kurde kanalia!? Ooo tak "zmiana" > . Strasznie > śmieszne. Wiecie co?! Jakieś dziecko napisało, że Komorowski sprzeda Polskę. On > , kurna, nic > nie może zrobić. to nie było dziecko tylko moja nauczycielka. Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl jeszcze nic nie jest pewne, ale jakby tak bylo to- 04.07.10, 20:42 zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: jeszcze nic nie jest pewne, ale jakby tak byl 04.07.10, 20:44 mam nadzieję, że Komorowski wygra. skandujmy razem ! Bronek, Bronek, Bronek, Bronek, Bronek, Bronek, Bronek, Bronek, Bronek ! Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Ani ten ani tamten ;\ 04.07.10, 20:43 Cieszę się,że nie mogę głosować bo bym nie wiedziała na którego a dlaczego Kaczyński może wywołać wojnę z Rosją bo będzie dochodził tamtej sprawy co samolot się robił z jego bratem w Smoleńsku A Komorowski ma taką żoną która mi się nie podoba i wg ciekawe czy będzie sprawiedliwy oby był i robił dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
idena Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 20:44 Oczywiście że się zgadzam. I'm happy. Udało się PO musiało zwyciężyć !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cherrydoll . . . 04.07.10, 21:05 Nieee !!! Byłam za Kaczyńskim xD Bronka nie lubię xd Odpowiedz Link Zgłoś
eluge Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 21:06 zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Skandujmy! 04.07.10, 20:46 BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! BRONEK! Odpowiedz Link Zgłoś
dora019 Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 20:46 Oczywiście że się nie zgadzam. Od początku byłam za Jarosławem Kaczyńskim.... No ale cóż... Niestety nie zawsze jest tak, jak byśmy chcieli... Niestety... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
keisha12 Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 20:46 Ja za Kaczyńskim... Odpowiedz Link Zgłoś
light @heyyeah 04.07.10, 20:47 Dokładnie to. Prezydent tylko jest dla reprezentowania, resztę odwala rząd... ps. mam nadzieję, że dobrze napisałam nick. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: @heyyeah 04.07.10, 20:49 no właśnie... Jak to pan Tusk ładnie ujął, prezydent jest do patrzenia na żyrandole. Chyba, że jak śp. pan Kaczyński lubi przeszkadzać rządowi w pracy, w tedy sprawa się komplikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 20:47 Tak!!!!!! Przecież kaczka ma zrobić osiem lat szkoły podstawowej!!!!!!!!!! Ja sie nie godze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. .. 04.07.10, 20:55 Chociaż powiem szczerze współczuję temu Komorowskiemu. Być prezydentem którego nienawidzi połowa kraju-to chyba marna prezydentura. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream @cukiereczek. 04.07.10, 21:01 Mylisz się. W dwóch rzeczach. Po pierwsze, Lecha Kaczyńskiego u końcu jego prezydentury według sondażów "nienawidziło" więcej jak połowa. Jego poparcie oscylowało w 30%. Jestem przekonana, że jego brata czekałoby z czasem to samo, skoro chciałby kontynuować "dzieło" Lecha. Po drugie, mylisz się w liczbach. Nie połowa kraju. Trochę ponad ćwiartka. Do urn, z osób, z możliwością oddania głosu poszło trochę więcej jak połowa naszego kraju, a z tej połowy trochę więcej jak połowa zagłosowała na pana Komorowskiego. Teraz z łaski swojej weź do rączki kalkulator i podziel 1 przez 2, a później jeszcze raz przez 2. Wy się o polityce wypowiadacie, a macie problemy z logicznym myśleniem. Jak ja się cieszę, że jednak dzieci głosować nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: @cukiereczek. 04.07.10, 21:20 A myślisz,że ci co nie głosowali mają o nim pozytywne zdanie? Jeśli tak by było to raczej zagłosowaliby na niego prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: @cukiereczek. 04.07.10, 21:30 Też byłam za Komorowskim, a jednak nie poszłam głosować. Wiec teraz mam pytanie: czemu mnie wliczasz do tych, którzy nienawidzą Komorowskiego? NIE ZNASZ OPINII TYCH CO NIE GŁOSOWALI, więc czemu ZA NICH DECYDUJESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: @cukiereczek. mała poprawka 04.07.10, 21:34 Napisałam "trochę ponad ćwiartka" powinnam napisać "trochę mniej jak ćwiartka", bo w końcu 'trochę ponad' wybrało Komorowskiego. Jak chcecie to wam jutro po oficjalnych i pewnych wynikach narysuję na kółeczku, ile Polaków zagłosowało (z uprawnionych do głosowania) na Komorowskiego, ile na Kaczyńskiego, a ile osób miało gdzieś wybory. Poza tym cukiereczek., kolejny twój błąd myślowy. Napisałaś połowa, czyli ci, którzy głosowali na Kaczyńskiego, czyż nie? Jeśli uważasz, że ci co nie głosowali też go nienawidzą, to ja się pytam: czemu nie mówisz, że więcej jak połowa? Wy patrzycie tylko na ten sondaż 50-parę % oraz 40-parę%, a ciągle zapominacie w tych swoich osądach, że głosowało 50-parę%. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 20:56 W sumie mam to gdzieś i tak kogo nie wybierzemy lepiej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Jedno jest najgorsze... 04.07.10, 20:57 Motywacja niektórych do głosowania. "Zagłosuję na XX, bo nie chcę YY". Ludzie powinni głosować z powodu ich poglądów politycznych, a nie dlatego, że kogoś nie chcą. Ja nie poszłam, nie zaznaczyłam krzyżyka chociaż mogę. W reklamach nazywają to tchórzostwem, nie, to nie jest tchórzostwo, to świadomy wybór. Mój własny. Wątpię, aby w polityce znalazł się polityk, który w pełni byłby godzien mojego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax3 tylko się pakowac i wyjeżdżac. 04.07.10, 20:58 PO wygrało , i będzie decydowało o wszysrkim ,PO nie będzie liczyło się z polską i jej zdaniem.. tylko się pakowac i wyjeżdżać bo będę robic co chcą. bardzo żałuje ze jeszcze nie moglam glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: tylko się pakowac i wyjeżdżac. 04.07.10, 21:00 karolinax3 napisał(a): > PO wygrało , i będzie decydowało o wszysrkim ,PO nie będzie liczyło się z > polską i jej zdaniem.. > tylko się pakowac i wyjeżdżać bo będę robic co chcą. > bardzo żałuje ze jeszcze nie moglam glosowac Serio tak myślisz? Porównaj sobie rządy PO i wcześniejsze rządy PISu, a potem pisz takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah @karolinax3 04.07.10, 21:02 przecież wasz PiSik też miał niedawno całą władzę w państwie tak!? Może wtedy było lepiej?! Pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream @karolinax3 04.07.10, 21:05 Głupoty gadasz! Czy , któreś z was dzieciaki pamięta jak było za rządów PiS?! Gdy bracia Kaczyńscy rządzili? Gdy jeden był prezydentem, a drugi premierem?! Wielka walka z korupcją! Matko jedyna! Ja się bałam, że zaraz coś na mojego kota znajdą. Embargo z Rosją, kłótnie z Rosją oraz z Niemcami i całą Unią. Rozkopywanie przeszłości i nieliczenie się z tym jak będą na to patrzeć inne kraje. Cały ten cyrk z Rosją oraz Ameryką i ich tarczą antyrakietową. Teraz pytam ogółu OD KIEDY INTERESUJECIE SIĘ POLITYKĄ?! Jeśli od czasów katastrofy, to jedna prośba: pozbądźcie się tych idiotycznych czarnych scenariuszy i zdobądźcie większą wiedzę albo zamilknijcie, bo jakieś niestworzone historie opowiadacie. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 yourbadream 04.07.10, 21:16 tak się składa, że chodzę na profil obywatelsko-prawny i niestety, ale muszę się interesować polityką......a co do reszty to myślę, że piszą tak, aby coś napisać(oczywiście nie mówię tu o wszystkich). Odpowiedz Link Zgłoś
heb NIE ! 04.07.10, 21:01 Zdecydowanie nie, ten wiochmen tylko nas wszystkich ośmieszy. W sumie to żaden z kandydatów nie był według mnie odpowiedni. Nie dość, że Komorowski kłamie (Mówi, że "Zgoda Buduje", a jeździ po Kaczyńskim jak mało kto), w dodatku chce finansowo osłabić nasze polskie wojsko to jeszcze wygaduje jakieś głupoty, powtarza się co chwila i nie umie przemawiać. Obiecuje niewiadomo co, Kaczyński przynajmniej mówi, że "Może coś uda się załatwić", albo "Będziemy pracować nad tym" a nie "Ja zrobie to i to..." Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ to kaczyński ma wyrok mówiący o tym, że kłamie. 04.07.10, 21:07 więc gdzie komorowski skłamał? jeszcze nie możemy oceniać, czy to, co mówi jest prawdą. czy to, co obiecuje, się spełni. a że 'jeździ po kaczyńskim' - kolejna, która słyszy jedynie to, co chce usłyszeć. a o przewadze reprezentacyjnej wypowiadać się nie będę. jak czytam, że pani komorowska to buka, to ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: NIE ! 04.07.10, 21:07 heb napisał(a): > Zdecydowanie nie, ten wiochmen tylko nas wszystkich ośmieszy. W sumie to żaden > z > kandydatów nie był według mnie odpowiedni. Nie dość, że Komorowski kłamie (Mówi > , > że "Zgoda Buduje", a jeździ po Kaczyńskim jak mało kto), w dodatku chce > finansowo osłabić nasze polskie wojsko to jeszcze wygaduje jakieś głupoty, > powtarza się co chwila i nie umie przemawiać. Obiecuje niewiadomo co, Kaczyński > przynajmniej mówi, że "Może coś uda się załatwić", albo "Będziemy pracować nad > tym" a nie "Ja zrobie to i to..." Oceniaj obiektywnie. A to co robi Kaczyński? Jego siostrzenica zapowiadała że nie będzie brała udziału w kampanii, a co robi? A on jeszcze głupio się tłumaczy, że nie ma czasu żeby się z nią prywatnie spotkać! Oglądałaś debatę? Powiedział że w sprawie Białorusi trzeba rozmawiać z Rosją! Wyobrażasz to sobie, może jeszcze poprośmy ich o interwencje zbrojną? Nie wierze w jego przemianę, nagle polubił Niemców? A słyszałaś o tym że pisowcy chcieli kary więzienia dla osób korzystających z in vitro? Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka20 Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 21:03 ja juz kompletnie nie wiem co myśleć o tej całej polityce ,naobiecują jakiś rzeczy, których nie mogą spełnić ..i tu mam małe pytanie....CZY ONI W OGÓLE SIEBIE WIDZĄ..!!!! Oni niszczą tę Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Zgadzam się. 04.07.10, 21:06 Jestem zadowolona z dotychczasowego wyniku, bo od początku byłam za Komorowskim. Poza tym spójrzmy na to realnie - Komorowski przynajmniej nie tylko gada, ale też coś robi w przeciwieństwie do PiSu. A w ogóle, skoro z posady premiera wywalili Kaczyńskiego, to czy poradzi sobie z prezydenturą? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah @yourbadream 04.07.10, 21:11 od dobrych czterech lat. Od kiedy byłam dzieciaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
petka I tak widac, że połowa użytkowników nie ma pojęcia 04.07.10, 22:27 ... o polityce. Głupio, żeby osoba 14 czy 15 lat wypowiada swoje opinie. Przecież tak naprawdę nie mamy jeszcze o tym zielonego pojęcia. Bądźmy obiektywni. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 21:12 niech się wykaże, a dla pisu to i tak lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 21:12 nie mam zdania. nie interesuję sie polityką, tak samo wybory- było mi obojętne kto wygra... a czy to był dobry wybór Polaków?- cóż, czas pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 21:13 a ja tam nie wiem bo sie za bardzo polityką nie interesuje ale wydaje mi się że jak kaczyński bedzie prezydentem to będzie lepiej ale nie wiem takie jest moje zdanie ps. fajny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Bronisław Komorowski prezydentem - zgadzacie 04.07.10, 21:17 Nie interesuję się polityką. Nie znam obietnic, zapowiedzi, celów kandydatów, więc nie wypowiadam się. Poza tym jeszcze nic nie jest pewne, toteż zobaczymy, kto jutro otworzy tą butelkę "dużego szampana". Różnica jest naprawdę niewielka. __________________________________________________________________ Hm... Chyba wszystkie pół kota oglądało wybory. Odpowiedz Link Zgłoś