emili 07.07.10, 17:37 Mam pewien problem. Za tydzień (a dokładnie 14 lipiec) mój przyjaciel ma urodziny, Błagam co mogę mu kupić! Kończy 13 lat Lubi Anime itp. PILNE!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grunewald_ Re: POMOCY!!! Prezęt. pilne!!!!!! 07.07.10, 17:39 może słownik? Będziecie spędzać miłe popołudnia czytając o tym, jak się pisze "prezent" . Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: POMOCY!!! Prezęt. pilne!!!!!! 07.07.10, 17:45 Zacznę od tego iż nie pisze się ''Prezęt'' tylko ''prezent''. A skoro lubi anime,to może jakiś kurs rysunki mangi,anime? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: POMOCY!!! Prezęt. pilne!!!!!! 07.07.10, 17:41 kup mu coś z tym związanego a ty poproś go aby kupił ci słownik poprawnej polszczyzny ciekawe czy taki prezęt ci się spodoba.pff... Odpowiedz Link Zgłoś
dacey po 1. to prezent . 07.07.10, 17:42 po drugie , to zależy ; ) kup mu fajną płytę (jego ulubionego zespołu oczywiście) . albo koszulkę z smiesznym napisem ; P Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: POMOCY!!! Prezęt. pilne!!!!!! 07.07.10, 17:42 Jak lubi anime to kup mu jakiąś serię którą lubi a jak lubi też mangę to jakąs książkę polecam deathnote, helsing, naruto (jak sie pomyliłam w nazwach sory) Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Prezent! ;q 07.07.10, 17:48 Skoro lubi Anime, to może jakąś figurkę, albo książkę, nie wiem. c(: Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Koszulkę ;D 07.07.10, 23:21 Mój chłopak wczoraj wyprawiał urodziny i kupiłam mu koszulkę z diversa b. się z niej ucieszył i wielką kartkę ;D to nic że na prezent dla niego wydałam ok. 80 zł ;D , takie kartki są za drogie ;p 30 zł... ehh.. ja bym kupiła koszulkę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 PrezENt. 08.07.10, 00:31 Kup mu jakieś mangi Podpytaj dyskretnie, co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: POMOCY!!! Prezęt. pilne!!!!!! 08.07.10, 17:17 jeśli pisze tak samo jak ty, to może słownik ortograficzny? pisze się prezent . nie, " prezęt ". skoro lubi anime, kup mu jakąś mangę. dowiedz się jakie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: POMOCY!!! Prezęt. pilne!!!!!! 08.07.10, 17:36 Jeśli lubi anime, to kup mu mangę Death Note. Powinno mu się spodobać, jeśli lubi kryminały i trochę fantastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: POMOCY!!! Prezęt. pilne!!!!!! 10.07.10, 18:26 jemu nie wiem co powinnas kupić, musisz się zapytać o jego ulubioną mangę/anime ale na tym się trzeba trochę znać, żeby dobrze kupić. ale sobie na PREZENT powinnaś zażyczyć słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Prezent * 11.07.10, 12:45 Ja nie mam pojęcia jaki Prezent możesz mu kupić ale myślę , że koleżanki powyżej dobrze ci radzą . Odpowiedz Link Zgłoś