zaczarowana__ 07.07.10, 20:35 Umicie je wkładać . ? xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga14 Re: Tampony . ! 07.07.10, 21:13 podobnie jak ty, jeszcze nie korzystałam z tamponów ;P wolę podpaski x D Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Tampony . ! 21.07.10, 20:46 szcerze nie korzystam z nich bo jak dla mnie są niewygodne źle sie z nim czuje ale tam w opakowaniu jest taka informacja najczęściej z rysunkim jak go włożyc Odpowiedz Link Zgłoś
madziiucha Re: Tampony . ! 07.07.10, 21:17 szczerze Ci powiem, że nie próbowałam xd. Odpowiedz Link Zgłoś
kala119 Re: Tampony . ! 07.07.10, 22:12 Nie potrzebuję, ale wiem, jak obsłużyć xD Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Tampony . ! 07.07.10, 21:31 ja także nie próbowałam. ale mam zamiar.. Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: Tampony . ! 07.07.10, 21:45 Nie,ale mam zamiar za miesiąc kiedy będzie ładna pogoda,a ja będę na plaży -,- Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Tampony . ! 07.07.10, 21:50 ja nie. nie próbowałam. muszę się przełamać. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 07.07.10, 22:02 ` niby znam tę instrukcję, ale się boję. :c muszę się kiedys przełamać. Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: . . . 07.07.10, 22:08 jasne. udało się za trzecim razem chyba ;3 i musze przyznać że to mega uwygodnienie. Nie trzeba na każdej przerwie latać do kibla ; x Odpowiedz Link Zgłoś
priskaa Hmm. 07.07.10, 22:08 Ja się zgadzam z jane. To żadna filozofia, ale na początku może przerażać. Na pierwszy raz radziłabym tampony mini z aplikatorem. Jeśli jakieś pytania, to śmiało. Postaram się pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Nie korzystam ;p 07.07.10, 23:26 Szczerze to nigdy ich nie używałam więc nie sama nie wiem . wolę podpaski. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Tampony . ! 07.07.10, 23:24 kiedyś tak , ale jakoś ich nie polubiłam wole podpaski . ! Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic Re: Tampony . ! 15.07.10, 16:33 No. łatwizna. xDD Nawet lepsze niż podpaski. Odpowiedz Link Zgłoś
teamtaylor Re: Tampony . ! 15.07.10, 17:01 Czytałam o tym w Bravo. Nie mam zamiaru ich używać. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Tampony . ! 15.07.10, 17:33 Wypróbowałam XD Miałam ... Ale mnie nie przekonały XDD Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Tampony . ! 16.07.10, 10:47 Nic trudnego, jak korzystam z tych Mini, bo są najwygodniejsze(jak dla mnie). Musisz wsadzić tampon do pochwy, tak, żeby wystawał tylko sznureczek, jeśli wsadzisz go odpowiednio głęboko, w ogóle nie będziesz go czuła. Ja osobiście teraz dostałam miesiączkę na wakacjach w Tunezji i aż żal było nie pływać, więc użyłam tamponów i jak dla mnie są o niebo lepsze od podpasek. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx szczerze mówiąc... 18.07.10, 21:03 to przed chwilką spróbowałam pierwszy raz zaaplikować sobie tampon o.b mini... po prostu się rozluźniłam i już... nic nie czuję Oczywiście jak to blondynka musiałam sprawdzić czy ten sznureczek się nie urwie Mówię Wam nie bójcie się... to nie boli ani nic,trzeba się rozluźnić i przeczytać ulotkę- ona prawdę Ci powie xd Boże... głupio mi się o takich sprawach na forum pisze Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: szczerze mówiąc... 21.07.10, 20:52 no głupio, ale w końcu każdy musi spróbować. zapewne nie umiałaś włożyć, bo raczej jesteś jeszcze dziewicą. ja na początku całą paczkę zużyłam zanim mi się udało. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
madziabe6 Re: Tampony . ! 19.07.10, 07:22 nie używam ale wiem jak "wkładać" xddd Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: Tampony . ! 21.07.10, 20:31 ha ha ja miałam ras takie zajęcia z pania psycholog bo do sql przyjechała ale był polef przyniosła nam tampony do szkoły i każdemy rozdawała ale je wyrzuciłam bo tak nie umie ich wkładać. X Dde...;] Odpowiedz Link Zgłoś