gratka 08.07.10, 09:48 Brałyście w nim udział? Ja tak i jestem ciekawa kiedy będą wyniki. Jeszcze mi się nic nie udało wygrać, ale może teraz, by mi się poszczęściło ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Konkurs: Perfumy Hello Kity 08.07.10, 10:02 brałam udział. wyniki pewnie nie najwcześniej, to nie jest konkurs na chybił trafił, to wszystko trzeba przeczytać, zadecydować co najlepsze. w sumie, mam nadzieję na wygraną. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
nad Re: Konkurs: Perfumy Hello Kity 08.07.10, 10:50 Brałam udział, ale wyniki pewnie nie pojawią się za wcześnie. Już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Konkurs: Perfumy Hello Kity 08.07.10, 12:24 wzięłam udział. napisałam jakieś bzdety (tzn wg mnie to są bzdety) no ale może się uda wygrać c; Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Konkurs: Perfumy Hello Kity 08.07.10, 12:40 brałam udział tylko w jednym konkursie - o książkę 'Błękitnokrwiści'. wtedy, kiedy wygrały same aleksandry. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa . 08.07.10, 12:45 brałam udział. ale znając życie i tak nie wygram. a wyniki , myślę , że może za parę dni bd . Odpowiedz Link Zgłoś
klucha2 Re: Konkurs: Perfumy Hello Kity 08.07.10, 12:49 Oczywiście, że brałam udział, ale pewnie każdy tak jak ja myśli, że nie wygra, no cóż, tzreba próbować, nieźle się naszukałam, żeby to w miarę dobrze brzmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Konkurs: Perfumy Hello Kity 08.07.10, 12:53 wzięłam udział inie mogę się doczekać wyników <lol2> xD , hah może mi się poszczęści Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Konkurs: Perfumy Hello Kity 08.07.10, 12:54 Nie brałam udziału niestety . Ale życze wam wszystkim powodzenia ; * Odpowiedz Link Zgłoś