agnes006 08.07.10, 10:35 Co powiedzieć przy porzegnaniu sie ż przyjaźnią która tak naprawdę nigdy nią nie była bo mnie olewała...teraz chcę przyjaźń zakończyć i nie wiem jak to ogarnąć w słowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozalie32 Re: Co powiedziec-hallo ... 08.07.10, 10:47 Najpierw wytłumacz mi czy ten ktoś chociaż się z Tobą kolegował i jaki tak mniej więcej mieliście ze sobą kontakt. Spróbuję Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
cranberri Ale... 08.07.10, 10:41 " Przyjaźnią która tak naprawdę nigdy nią nie była bo mnie olewała " Więc Jak nie było przyjaźni to co chcesz zakończyć ? Uczucie przyjaźni ? Odpowiedz Link Zgłoś
cranberri Re: Ale...chcę zakończyć znajomość. 08.07.10, 10:46 Ahh no to może wytłumacz tej przyjaźni, że w ogóle nie zwraca na cb uwagi i cię olewa czy coś i, że chcesz zakończyć tą nic nie wartą przyjaźń Mama nadzieje, że pomogłam a jak nie to jeszcze tutaj posiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: Ale...chcę zakończyć znajomość. 08.07.10, 10:48 Powiedz tak: ´ Przyjaciel, ktory nagle przestaje byc przyjacielem, nigdy nim nie byl. Wybacz mi, ale to nie ma sensu. Chce to zakonczyc... ´ cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Co powiedziec 08.07.10, 10:47 Jeśli byłaś olewana to tak naprawdę nie była przyjaźnią. A powiedzieć musisz prawdę co o tym sądzisz. Ty jak myślisz, że będzie jak w filmie tak nastrojowo, w tle muzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
cranberri karolcia741 08.07.10, 10:53 Tak może niech włączy skrzypce będzie nastrojowo ;P to nie jest jakiś tani film za 2 zł tylko życie kochana (to do autorki wątku xD) i się z tobą zgadzam bo w prost powiedzieć to nie wiele potrafi lecz to jest ważne w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Co powiedziec 08.07.10, 10:58 powiedz: SAJO NARA hahahahaha XD wybacz, dziś nie jestem zdolna do racjonalnych wypowiedzi, a bynajmniej nie teraz haha. Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 uczucia .. 08.07.10, 11:05 Nie mozesz zaplanowac jak sie z nią pozegnasz i co jej powiesz ... To musi sie wylewac prosto z serca . Powiedz to co czujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Co powiedziec 08.07.10, 13:28 Nie owijaj w bawełnę. Powiedz, że spędziłaś z nią wiele wspaniałych chwil, ale to chyba nie to, bo w pewnych momentach nie potraficie się zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Co powiedziec 08.07.10, 19:11 Now wiesz zależy,bo jeśli chcesz skończyć przyjaźń,ale dalej być koleżanką z nią to możesz zrobić to samo co ja. Po prostu powiedziałam jej delikatnie,że chcę zakończyć naszą przyjaźń,bo to nie ma sensu. Powiedz,że chcesz być tylko jej koleżanką. Jeśli jednak chcesz to zakończyć na zawsze. Po prostu powiedz,że to koniec i to nie ma sensu. Delikatnie. Jeśli będzie się wykłócać odejdź. Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Co powiedziec 08.07.10, 20:41 Po prostu powiedz jej jak się czujesz i że nie wyobrażasz sobie dalszej przyjaźni z nią ponieważ się zmieniła i Ciebie olewała gdy jej potrzebowałaś... Spraw aby to pożegnanie było bardzo emocjonalne żeby dostała jakiegoś kopa i przejrzała na ślepia i dostała jakiegoś poczucia winy! Pozdrowionka dla kociaczków Odpowiedz Link Zgłoś