silllver 08.07.10, 11:55 No właśnie. Podoba wam się jak chłopak nosi rurki? A może uważacie, że noszenie rurek pasuje tylko do dziewczyn? Nie podoba się = kosz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aileen Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:02 robi mi się słabo jak widzę lalusia w rurkach. Odpowiedz Link Zgłoś
myszaczek Re: Chłopaki w rurkach. 24.07.10, 21:12 O fujj ..Chłopak w rurkach nic gorszego chyba nie moze byc ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:24 napewno nie jak ten na zdjęciu. ubrany jak bieber i jeszcze fioletowa bokserka. fu Odpowiedz Link Zgłoś
fanta.stic Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 13:14 powinny byc troche luzniejsze. i takie z obnizonym krokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 13:32 no właśnie bo w tych czasach faceci albo ubierają się modnie albo jak mężczyźni chłopak w rurkach= pedał Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 13:32 no właśnie bo w tych czasach faceci albo ubierają się modnie albo jak mężczyźni chłopak w rurkach= pedał Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ FFFuuu 08.07.10, 13:33 no właśnie bo w tych czasach faceci albo ubierają się modnie albo jak mężczyźni chłopak w rurkach= pedał Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: Chłopaki w rurkach. 09.07.10, 02:38 mój kolega nosi zawsze czarne rurki ale ma fajne koszulki i to nawet fajnie wygląda, a ten na zdjęciu to gorzej niż Bimber, ale ma fajne włosy Odpowiedz Link Zgłoś
plejowa Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:27 moim zdaniem do chłopaków rurki nie pasują bo wyglądają w tym jak pedały za too dziewczyny ładnie się prezentują się w rurkach Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:34 beznadziejnie tutaj wyglada... rurki u chłopaka to masują do dużych koszulek.... i te rurki niech ciemne będą a nie takie pedalskie jak na tym zdj. wygląda jak bieber ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 13:18 zgadzam sie z plejowa . : ] Odpowiedz Link Zgłoś
kotka369 Fuu ; x . 09.07.10, 09:14 To strasznie wygląda jak chłopak chodzi w rurkach , bo np. ja od razu sobie mysle , ze jest pedałem . Odpowiedz Link Zgłoś
mamtocos Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:31 to zdj. jest dziadowe. chłopaki w rurkach noszą je tak aby było im widać gacie xd. i żeby nie opinały jajek. ten na zdjeciu to jakiś wygląda jak jakiś gej xd Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:33 Osobiście lubię chłopaków w rurkach ;p ale bardziej w takichh podkoszulkachhh jak ten na zdjęciuuu ;d takk mu te mięśnie wystają, że ahhh cud miód malina ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drummie_ Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:39 i pomyśleć, że kiedyś mi się to podobało... męskim rurkom mówię zdecydowane nie, fuj, to głupio wygląda i jeszcze im się przegrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:40 Nieee. Dla mnie to niemęskie. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:40 Nie mam nic przeciwko. Jak chcę to niech noszą, ale ten na zdjęciu wygląda beznadziejnie! Takie te spodnie obcisłe. bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:40 Uwielbiam chłopaków, którzy noszą rurki *_* Moje nietolerancyjne koleżaneczki z klasy śmieją się jak widzą ich. Bo przecież rurki są dla dziewczyn i jak chłopak je założy to jest gejem -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:43 Chłopaki w rurkach wyglądają okropnie . Takk . nie wiem jak to określić . jak pedały . x DD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. chłopak w rurkach. 08.07.10, 12:42 strasznie mi się podoba, jak chłopak nosi rurki. ; D niektórzy uważają, że tylko geje etc. noszą takie spodnie, ale ja mam zupełnie inne zdanie. tak samo lubię takich w spodniach, jak to moja mama mówi z krokiem w kolanach. xd. Odpowiedz Link Zgłoś
light Jak najbardziej. 08.07.10, 12:42 No co z wami? To dziewczyny mogą chodzić ubrane w męskie ciuchy, a faceci sobie rurek włożyć nie mogą? Ja tam nic do nich nie mam, jeśli lubią niech tak chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Jak najbardziej. 08.07.10, 12:46 ale nie tak ciasne, bo to wygląda okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:52 a mnie się podobają i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_th Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:52 ni tam się podoba jak chłopak ma rurki ;D ale nie takie jak na zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
klucha2 Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:54 U mnie w szkole niektórzy noszą rurki, ale nie do takich bokserek, bo chłopak w rurkach i bokserce dla mne = gej, tylko do bluzy i skejtów, a wtedy to fajnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
satini Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 12:56 Jak najbardziej. Tak samo jak dziewczyny mogą chodzić w szerokich spodniach i męskich koszulach, tak chłopaki mają prawo ubierać rurki - i często wyglądają w nich świetnie. A nazywanie ich z tego powodu "pedałami" jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
madziiucha Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 13:02 To zależy od chłopaka, bo nie każdemu pasują rurki. Odpowiedz Link Zgłoś
suzy_ Re: Chłopaki w rurkach. 08.07.10, 13:02 Do tego gościa na zdjęciu nie pasują, ale jak jakiemuś kolesiowi ładnie w rurkach to niech nosi. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
justaa_14 Bleeee 08.07.10, 13:08 Zdecydowanie tylko dziewczyny!! U nas tylko EMO noszą rurki [chłopcy] Odpowiedz Link Zgłoś