karolina20 08.07.10, 18:32 spotkaliście kiedyś kogoś sławnego ? ja nie miałam okazji a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowamalinka Re: pytanko 08.07.10, 18:44 ja spotkałam Artura Barcisia, Karolinę Borkowską, Krystynę Giżowską i zespół Helou Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... tuuu 08.07.10, 20:06 krzysztof krawczyk, Jan Nowicki ( przed real'em) zespoły: akcent ( ten polski), boys, video Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 T U ! ! ! ! ! 09.07.10, 11:18 Grupa Operacyjna x2 Trubadurzy xDD Kasia Kowalska Katy Ryan Merqury x2 Pan Japa xDDD Rodzynek - czy jakoś tak Łzy Zbigniew Wodecki x2 to chyba wszystko Nie gadałam z nimi osobiście, ale ich widziałam ! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieha387 Re: pytanko 08.07.10, 19:41 ja spotkałam Małgorzate Soche Roberta Kochanka ... Odpowiedz Link Zgłoś
milusia__ Re: pytanko 08.07.10, 19:58 dużo razy ale przeważnie na koncertach. A mianowicie: Kasia Cerekwicka, Doda, Ewa Farna, Feel, Kabaret Paranienormalni i Beatę Tyszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: pytanko 08.07.10, 18:40 Ta, Joannę Jabłczyńską, była na zakupach z przyjaciółkami w jednym z warszawskich centr handlowych. No i Państwa Lisów na lotnisku, również w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: pytanko 08.07.10, 18:42 Dodę -,-, Szymona Wydrę, tych z Kombi, Blue Cafe. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
daily Re: Krzysztofa Respondka, Dodę 08.07.10, 18:42 Spacerowałam po ulicy po festynie (na festynie występował Krzysztof Respondek) i cyknęłam sobie z nim zdjęcie . ; ) Kiedyś byłam w Ciechanowie w restauracji bo jechałam do Warszawy. W tej restauracji ... była Doda! Byłam uradowana xD Poprosiłam o fotę, o podpis na trykotce i o dedykację na płycie którą od niej dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 ;D 08.07.10, 18:45 Kubę Wojewódzkiego, Marcina Prokopa, Szymona Hołownie, Agnieszkę Chylińską, Małgorzate Foremniak i juz nie pamietam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: pytanko 08.07.10, 18:43 Spotkałam Włodzimierza Szaranowicza i członków zespoło Kombi. Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: pytanko 08.07.10, 18:52 TH ale to na koncercie wiec raczej się nie liczy. : p Kiedyś spotkałam Maseraka , jurorkę z TZG tą Iwone i zespół East West rockers. Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: a kogoś z zagranicy ???? 08.07.10, 19:26 z zagranicy? raczej nie. ja nawet z Polski nikogo nie spotkałam... ale mój tata z kolegami, gadali se z Adamem Małyszem i cykneli pikczera. mój tata lata szybowcem na lotnisku w Przylepie (tam mieszkam) i raz wlaśnie Adaś se przyjechał. ale to nie bylo rozpowiadane, zeby nie bylo zadnych wielbicieli itp. ale zamierzam kogoś poznać. w Przylepie na lotnisku czasem organizowane są te Hity na czasie. tata mój ma znajomości na lotnisku i myśle, ze nastepnym razem mi coś zalatwi, zebym sie widziala z jaąś gwiazdą. juz z nim o tym gadalam. powiedzial ze jak chcę, to tak. niektorzy pewnie myslą ze ja sobie to zmyslilam, ale to prawda. mozecie se myslec co chcecie. ja mam to w d...e xdd pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
mrauuu Re: pytanko 08.07.10, 18:51 Maćka Zakościelnego pochodzi z moich stron... Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: pytanko 08.07.10, 19:16 Kube Wojewódzkiego, Agnieszke Chylińską, Małgorzate Foremniak , Prokopa i Chołownie Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: pytanko 08.07.10, 19:28 nie ale widziałam mandarynę jak śpiewała na żywo . Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: pytanko 08.07.10, 19:29 Rafała Królikowskiego , Natalię Kukulską i Oliwiera Janiaka . więcej nie pamiętam ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
pieknisia ja spotkałam MILEY CYRUS ! 08.07.10, 19:30 BYLAM NA JEJ KONCERCIE A ONA DALA MI AUTGRAF I POWIEDIZLA, ZE JESTEM SUPER BITCH Odpowiedz Link Zgłoś
koza2206 Re: ja spotkałam MILEY CYRUS ! 08.07.10, 20:11 pieknisia napisał(a): > BYLAM NA JEJ KONCERCIE A ONA DALA MI AUTGRAF I POWIEDIZLA, ZE JESTEM SUPER BITC > H a może frytki do tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka do pieknisia 08.07.10, 23:23 Taaaaa a, ja to Adolf hitler ; // Weź dziecko, UWAGA NIEBEZPIECZEŃSTWO!!!!!. Jest druga selena_disney! Dzieci NEO sie rozpowszechaniają aaaaaaaaaaaaa Nadchpdzi 3 wojna światowa Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd @kotek.bieberka 09.07.10, 09:42 kotek.bieberka napisał(a): > Taaaaa a, ja to Adolf hitler ; // > > > Weź dziecko, UWAGA NIEBEZPIECZEŃSTWO!!!!!. Jest druga selena_disney! > > > Dzieci NEO sie rozpowszechaniają aaaaaaaaaaaaa > > Nadchpdzi 3 wojna światowa Tak, dzieci neo się rozpowszechniają. A ty stoisz na ich czele. Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Re: do pieknisia 09.07.10, 19:06 Może nie mieszajmy w to 3 wojny światowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackconverse Re: ja spotkałam MILEY CYRUS ! 09.07.10, 15:42 Tak dla twojej świadomości pieknisia, to super bitch znaczy ''super dziwka'' ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Re: ja spotkałam MILEY CYRUS ! 09.07.10, 19:05 tak dokładnie to super suka. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: ja spotkałam MILEY CYRUS ! 09.07.10, 15:52 tak na pewno wez sie dziecko przygarnij pojebane jakies...lol Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia Re: pytanko 08.07.10, 19:36 tak na koncertach i na ulicach na koncertach to spotkalam też z zagranicy a tak se to CHYBA tylko polskie, przynajmniej nie przypominam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa :))) 08.07.10, 19:40 Danny, J. Jabłczyńska, Anna Mucha (w toalecie w Złotych Tarasach), Ewa Bem nie pamiętam dalej, ale trochę tego było. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Tak xD. 08.07.10, 19:38 w teatrze ''Buffo'' w Warszawie po spektaklu spotkałam Artura Chamskiego , kiedyś na zawodach Tomasza Sikorę , w Wawie Elę Romanowską i w mojej miejscowości Jana Wieczorkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Re: Tak xD. 08.07.10, 19:47 Głównie koszykarzy,ale oni są sławni w środowisku sportowym)) oprócz tego to Muńka, Piotra Kupichę i jescze paru innych Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: pytanko 08.07.10, 19:45 1) DODA =) 2) kabaret Hrabi 3) Paranienormalni 4) formacja Chatleet (czy jak to się tam pisze) 5) Stefan Mueller 6) Kevin Aniston 7 Kabaret Ani-mru-mru 8) Podolski (na lotnisku w Koln-Bonn) 9) Taką rudą panią z kabaretu Szum która robiła zakupy w TEsco 10) Maryla Rodowicz dalej nie pamiętam ) Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: pytanko 08.07.10, 19:52 Tak, ostatnio m.in Magdalene Walach i Karoline Chapko. Po sztuce w Teatrze Bagatela w Krakowie pt. ' Kochankowie nie z tej ziemi'. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: pytanko 08.07.10, 20:03 zygmunta hajzera, muńka, anię wyszkoni, volver.. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkaaa Re: pytanko 08.07.10, 20:09 Karolinę z detektywów widziałam i Anię Guzik Odpowiedz Link Zgłoś