Dodaj do ulubionych

Wasi "EX" .

08.07.10, 23:26
Czy macie z nimi jakieś problemy tak jak ja mam z jednym swoim ex?

Nie jesteśmy razem od ponad dwóch lat, powiedzieliśmy sobie, że to koniec naszej
znajomości i że żyjemy tak jakbyśmy nie istnieli dla siebie. (poważne problemy) Ja umowę
wzięłam na poważnie, kiedy szedł patrzyłam przed siebie, nie zwracałam na niego uwagi,
nie wymawiałam jego imienia, skasowałam wszystkie fotki, wszystkie wiadomości,
skasowałam go ze znajomych na nk big_grin wszystko.. tylko w moim sercu pozostał jakiś ślad,
ale on najwidoczniej olał sprawę! Dzisiaj widziałam go z jakąś lasią, która czule się do niego
pizdrzyła przy tym jak on wpatrywał we mnie gały jak jakiś pedzio! Ciągle tak jest! Gapi się
na mnie jak mnie gdzieś zobaczy i się popisuje! Ja nic do niego nie czuję, ale on
najwidoczniej stara się mi o sobie przypomnieć. Jak myślicie?

Czy wy też macie takie problemy ze swoimi ex? smile)
Obserwuj wątek
    • flo. Re: Wasi "EX" . 08.07.10, 23:32
      nie mam eks, bo nie miałam chłopaka.
    • paulina88 Re: Wasi "EX" . 08.07.10, 23:32
      Raczej nie mam problemów .;p
    • elisss92 Re: Wasi "EX" . 08.07.10, 23:35
      mój ex, którego zostawiłam ponad 3 miesiące temu ma w zwyczaju do mnie pisać eski z "co
      słychać prze pani" i w ogóle, już kilka razy dostał opieprz, że się narzuca i mam go dośc, ale
      jak grochem o ścianę. A ściana się bardziej słucha. Więc już nie odpisuję.
    • renooo17 Re: Wasi "EX" . 08.07.10, 23:35
      nie mam kontaktu z żadnym moim ex xD no z jednym czasem pisze na gg ale to było
      daaaawno xD
    • katsuumi_17 Re: Wasi "EX" . 08.07.10, 23:41
      Nie, jakoś nie utrzymuję z nim większego kontaktu, czasami gadam na gg wink
    • monikajb Wasi "EX" . 09.07.10, 08:39
      Nie mam problemów ;]
    • starlight_ Re: Wasi "EX" . 09.07.10, 10:05
      Przede mną też się popisuje.Zaczyna coś krzyczeć i w ogóle mnie zaczepia.
      Chociaż ma obecnie dziewczynę,to stojąc z nią gapi się na mnie i się uśmiecha.
    • dajaaa_ Re: Wasi "EX" . 09.07.10, 13:51
      Stale utrzymuje kontakt z moim byłym chłopakiem.
      Kiedy doszliśmy do wniosku, że to jest 'dziwny związek' postanowiliśmy zostać
      przyjaciółmi XD Strasznie lubi się ze mną drażnić, co jest nieraz strasznie
      denerwujące. Jak idę z jakimś kolegą, to on nagle się zjawia i dotrzymuje nam
      towarzystwa do puki nie pójdę do domu ale nie mam mu tego za złe. Sama jakoś nie
      lubię jak chodzi sobie z innymi dziewczynami. Wtedy jestem tak jakby zazdrosna,
      o to że ona mi go zabierze i już go nie będzie. Chociaż i tak zawsze jest.
      Lubie go ale tylko jako przyjaciela smile
      • shadow_ _______ 09.07.10, 13:57
        nie mam "ex", bo nie miałam chłopaka. ;q
    • silllver Re: Wasi "EX" . 09.07.10, 14:09
      Jeszcze nie miałam chłopaka, więc "EX" także. :]
    • bellacullenx Re: Wasi "EX" . 09.07.10, 14:38
      pisze do mnie łajza jedna ... ; /
      "Kocham Cie ;*;*;*;*" albo co mnie rozbawiło "Będę jak ten twój Edward...obiecuję"
      A ja "nudzi Ci się?" a on "aa... to mój kumpel pisał ale możemy się zaprzyjaźnić?"
    • nearlaify Re: Wasi "EX" . 09.07.10, 14:45
      kiedyś to była po prostu....cisza. wobec siebie, bo przy innych nieźle na siebie
      najeżdżaliśmy. ale to był taki wiek, głupie szczeniackie zaczepki. teraz nie
      mogę powiedzieć, że jesteśmy sobie bliscy, ale gdy się spotkamy to rozmawiamy i
      żartujemy. mamy wspólnych znajomych, i to nas łączy.
    • wika123 Re: Wasi "EX" . 09.07.10, 14:49
      Nie mój ex jest extra xd. Tak właściwie, to zachowujemy się jakbyśmy nigdy nie byli
      razem. Flirtujemy, przytulamy itd.
      A tak wgl znowu się w nim zakochałam.
      Mam tak co roku <od 3 lat>
      • jolene_ Re: Wasi "EX" . 09.07.10, 14:52
        chodzę z nim na dodatkowy angielski , więc czasem gadamy.
        • mweezy . 10.07.10, 13:07
          wiesz, z tego co piszesz, to jesteś o niego zazdrosna. olej go, nie warto o nim
          myśleć, serio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka