antybieber7 Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 10:21 Hiszpania!!!!! Bardzo dobrze że wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 10:26 Dobrze że Hiszpania wygrała . ja mówiłam dla mojego taty że wygra a ten że nie . xd No i jednak miałam racje . xd hehhheeh. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1912 Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 10:28 Może Holandia grała agresywnie, bo dużo fauli i żółtych kartek było dla nich. Ale i tak jestem za nimi i szkoda, że Holandia przegrała. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 10:37 jasne !!WYGRALI LEPSI Odpowiedz Link Zgłoś
sel. Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 10:45 Ja też byłam za Hiszapanią ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 10:50 Ja też zgadzam się z wynikiem meczu ;D Szkoda mi Torresa on jest zajebisty ;** Odpowiedz Link Zgłoś
taylorfan Re: Oczywiście, że tak! :D 12.07.10, 13:13 od początku byłam za Hiszpanią . a wczoraj jak wbili gola , to wybiegłam na balkon i zaczęłam tańczć XDDD No cóż , chociaż sąsiedzi się pośmiali ... XDD Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ of kors. 12.07.10, 13:25 kocham całą reprezentację Hiszpanii. :3 Casillas był świetny, tyle mogę powiedzieć, a dla Holendrów powinny być co najmniej trzy czerwone kartki, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
alutaa. Re: Oczywiście, że tak! :D 12.07.10, 13:32 ja też od początku byłam za Hiszpanią! cudownie było patrzeć na łzy szczęścia Casillasa . ja sama ryczałam, darłam się, skakałam , śmiałam się i tańczyłam jednocześnie . .. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Hiszpania forever . zgadzam się . ; > 12.07.10, 13:18 mi tez szkoda torresa . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 13:21 Kibicowałam Hiszpanii i ciesze się że wygrała Szkoda że Urugwaj jest na 4 Odpowiedz Link Zgłoś
didyme Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 13:43 Ja i tak wierzę że Polska wygrała ;P ...Nie no żartuje. Fajnie że Hiszpaniątka wygrały choć należałam do mniejszości kibicójącej Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 13:29 no jasne, że się zgadzam. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
invictusjulia Liczyłam na Hiszpanię. 12.07.10, 13:34 Ale tu nie ma z czym się zgadzać. Wynik jest, jaki jest. Strzelili bramkę, więc mają. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 13:35 Ja sie nie zgadzam. Z kolegami byliśmy na Holandią Ale cóż, może następnym razem im się poszczęści Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Oczywiście, że tak, bo... 12.07.10, 13:36 ... jestem za Hiszpanią od zawsze. ;dd Mam zamiar tam studiować i mieszkać w przyszłości, moi rodzice kupują tam dom taki "na wakacje". Poza tym Holandia grała strasznie brutalnie. Kop w klatkę piersiową, i to z takiego rozmachu?! Koleś mógł mu żebra połamać! Poza tym nie podobała mi się reakcja Holendrów po zakończeniu meczu. Stali tylko, nie odzywali się do siebie, jakby srebro i tytuł drugiej drużyny na całym świecie był obraźliwy. Po dostaniu medalu, trener Holandii ze wściekłością ściągnął go z szyi i wrzucił do kieszeni. No proszę was, to jest sportowe zachowanie?! Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 13:38 Oczywiście, że tak. Od początku kibicowałam Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 13:50 w sumie to nie wiem . wydaje mi się, że chwilę przed tym jak hiszpanie strzelili gola był spalony . mecz nie był zbytnio ciekawy . a w dodatku sędzia był jakiś dziwny . 14 lub 15 kartek ogółem . jakaś masakra . spieprzyli ten mecz . sędzia również . mecz o trzecie miejsce był ciekawszy . :d ale niemcy wygrali . całe szczęście . Odpowiedz Link Zgłoś
mireille Yes,Yes,Yes!!!xd 12.07.10, 13:53 Hiszpania wymiata xd Holandia tak brutalnie już grała,a sędzie beznadziejny...były dwa widoczne faule,a on nic ... [ze str. Holandi] Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia267 Re: Zgadzacie się z wynikiem meczu ? 12.07.10, 13:57 Ja też stawiałam na Hiszpanie, a co do Torres-a to współczuje;] Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo oczywiscie ze sie NIE zgadzam. 12.07.10, 18:53 Uwielbiam Holandie i jestem troche zawiedziona ich wczorajsza gra... Grali dobrze, ale mogloby byc lepiej. Ale 2gie miejsce i tak jest dobrze. Nie lubie Hiszpani. Nie wiem dlaczego wszyscy sie nia tak zachwycaja. Wkoncu i tak wszystkiego zrozumiec nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re:TAAAk ! 12.07.10, 20:50 oczywiście! mój ulubiony piłkarz , a właściwie 2 piłkarzy tam gra xd a poza tym Holendrzy strasznie faulowali . 13 czy tam 12 kartek w meczu <WOW> Szkoda ze Vicente del Bosque zdjął Davida Villę Hiszpania ! Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re:TAAAk ! 12.07.10, 20:55 bardzo podobała mi się reakcja Iniesty po golu , piękny gest , chodzi mi o koszulkę Odpowiedz Link Zgłoś