lilly24 Re: Co my widzimy w chłopakach???? 13.07.10, 20:47 o cholera zagielas mnie co ja widze w chlopakach hmmm... pierwsze co mi przychodzi na mysl to usmiech jesli chlopak umie sie usmiechac to na pewno znajde z nim wspolny jezyk ale bede go traktowac jako kolege za to jesli oprocz usmiechu bedzie choc troche inny choc troche oryginalny (np bedzie czytal horrory) i bedzie mial ladna twarz, moze troche wiecej niz 180 to ideał jak dodac wszystkie te cechy i polaczyc z postawa miesniaka + czekoladowymi oczami pelnymi blasku wyjdzie nam taylor moj mlody bog Odpowiedz Link Zgłoś
artificial_ Re: Co my widzimy w chłopakach???? 13.07.10, 21:35 oni zadają sobie to samo pytanie o nas. Odpowiedz Link Zgłoś
lovetom Re: Co my widzimy w chłopakach???? 14.07.10, 00:06 No mnie kręci Bill Kaulitz kocham w nim wszystko, a najbardziej jego oczy Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Co my widzimy w chłopakach???? 14.07.10, 07:30 Taylor Lautner. Jest brunetem i dlatego już ma u mnie plus, ma umięśnioną klatę, jest opalony, ładny jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Co my widzimy w chłopakach???? 14.07.10, 09:19 Conor <33333333333333333333333333333333333333333 Conor jest neurotycznym ćpunem, uwielbiającym przygody na jedną noc, piosenkarzem country w depresji i z pięcioma braćmi, których każdego roku, po jednym, topiła jego mama ;3 uwielbiam go za to, co dla mnie zrobił, i choć pewnie zabrzmi głupio, to jak już nie ma nikogo, by się wygadać, czy pocieszyć, to jego płyta zawsze jest w odtwarzaczu. a jak słyszę: 'your eyes must do some raining if you ever gonna grow' to jak się nie uśmiechnąć? obecnie zafascynowana jestem tylko nim, ale nadmienię Rafaela Nadala, Liama Fraya, Edwarda Laya, Dallona Weekesa, Brendona Urie, Roberta Francisa i Mikela Jolletta, bo w każdym z nich jest coś niesamowitego <3 Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic Jared. 14.07.10, 15:26 Uwielbiam Jareda Leto. <333 Za jego OCZY, głos, talent do aktorstwa. ;DD To szalone, ale ja go nie kocham, po prostu uważam za świetnego artystę w każdej kategorii. ** Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Co my widzimy w chłopakach???? 05.08.10, 12:50 Leonardo Di Caprio... ahh ten jego wzrok, a te oczy... powalające! Odpowiedz Link Zgłoś