Dodaj do ulubionych

wywoływałyście duchy ??????????

13.07.10, 18:40
moja koleżanka na nocce chce wywoływać duchy, ale ja jej powiedziałam że nie
mam zamiaru tego robić i powiedziałam żeby powyłowywała z najj. przyjaciółką ,
ona powiedziała ze tak zrobi ; p
ale ja nie wiem kurde po prostu sie boje i tyle, a wy wywoływałyście duchy ?
i było coś ?
Obserwuj wątek
    • enqu helooł !? 13.07.10, 20:19
      • dagas95 nie radzę. 13.07.10, 22:23

jak to stwierdziła moja koleżanka, duchy mogą wam się ukazać od tak ale nic wam
        nie zrobić, lecz jeśli będziecie je wywoływać będą was gnębić.
    • renooo17 Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 20:40
      miałam zamiar ale ostatecznie do tego nie doszło. podobno wywołując duchy, nie
      wiesz czyj duch przyjdzie. w sumie ja w te brednie nie wierze więc się nie boje
      • pauluu Zwariowałyście?!?!?! 13.07.10, 20:59
        Nieee, nie róbcie tego
        z własnego doświadczenia wiem że to może źle się skończyć
        nie zawsze wszystko wychodzi okey
        coś może się wymknąć spod kontroli
        ...
        • laura.pl Duchy... 14.07.10, 09:48
          Wywoływanie duchów...W sumie nie mam zdania na ten temat,ale raczej nie robiłabym
          takich rzeczy.Duchy,to nie zabawa.
        • sweetyy1 Tuu! 18.07.10, 17:04
          Moja mama jak byla mala wywolywala duchy i wtedy zadawalo sie im pytania , mama
          mi powiedziala ze trzymalo sie talerz i wtedy cos samo pisalo odp .. Brrrr...

NiE RaDzE ! scared
          • 77alex77 OMG!!! Jesteście niepoważne! 18.07.10, 17:54
            Co wy tutaj piszecie?!?!Nie ma czegoś takiego jak duchy!!! Odbiło wam?!Możecie
            sobie wołać co tam chcecie,jeśli coś się zjawi,to bd tylko wytwór waszej
            wyobraźni,bo się nastawicie na ducha!!!!!!!!!!!!!!!
    • bellacullenx Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:07
      tak, robię to cały czas... raz nawet z szafy wyskoczył Robert Pattinson...
      znaczy jego duch ;D
      nie no żartuje.
      uważam że to głupie... nie powinno się igrać z nieżywymi, błąkającymi się w
      otchłani duszami.
      • koloorowa. Re: wywoływałyście duchy ?????????? 18.07.10, 18:02
        nie wywoływałam i nie mam zamiaru . bo podobno najczęściej przychodzą te złe
        duchy i je potem trudno odesłać . nie radze nikomu
        • arusia CYKORY!!! 20.07.10, 19:35
          Co wy dziewczynie za bajki opowiadacie! Tylko wode jej z mózgu robicie!
          Za dużo kreskówek się naoglądałyście! Demony... Taaa! Już to widze ja tam wywoływałam krwawą mary miała wyjść z lustra i wydrapać mi oczy. I co?? Żyje!!! Swoją drogą takie wywoływanie duchów to fajna zabawawinkpiwo!
    • katsuumi_17 Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:10
      To nie przelewki. Nie radzę tego robić.
      • sandika001 Re: wywoływałyście duchy ?????????? 14.07.10, 07:50
        Lepiej tego nie rób...wink
        Może być nie ciekawie...uncertainscianascianascianasciana
        • stokroteckaa08 Re: wywoływałyście duchy ?????????? 18.07.10, 20:01
          ja nie wywołałam i tak samo nie mam zamiaru
          ale moja koleżanka wywoływała z jej siostrą uncertainuncertain
          ni ona mi mówiła że nagle firanka zaczęła się ruszaćuncertain
          i jeszcze coś tylko nie pamiętam już co
          ale raczej nie radze wywoływaćuncertain kiss
    • whyduckxoo nie. 13.07.10, 21:11
    • dusssia Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:11
      niee !!
      nie rób tego!
    • unthinkable Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:12
      to nie żarty nie róbcie tego.
    • coldprincess Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:13
      Uważajcie to nie żadna zabawa na prawdę można wywołać ducha, ale może zamiast ducha
      przyjść demon xD Dużo o tym czytałam i coś tam wiem. Ale na prawdę nie radzę.
      • karolinax3 podajcie jakieś przykjlady :D! 13.07.10, 21:15
        nie wywoływałam ale już się boje, i chyba nie spróbuje bo mnie przestraszyłyście xd
        a podajcie jakies klątywy co cos big_grin
        • emma074 Re: podajcie jakieś przykjlady :D! 19.07.10, 10:21
          siostra mówiła nam na lekcji ze jak będziemy wywoływać duchy to nic się nie stanie jak będą dobre duchy w pobliżu jednak jak będą złe to strach mówić co może się stać
      • dollores Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:47
        Jak czytałam, najpierw trzeba oczyścic pomieszczenie w którym chcesz wyołac tego
        ducha ( mam namyśli dym spalonej lawerndy ) Jeśli chcesz coś widziec to pisz do
        mnie na gg 1924372 . Znam się na tych rzeczach
      • agnes_123 noooooo 14.07.10, 10:17
        nie radze żebyście to zrobiły
    • fantabuu n i e 13.07.10, 21:15
      • soulik. Re: n i e 13.07.10, 21:16
        Nie ,I nie rób tego.
    • mireille Hę? 13.07.10, 21:17
      Nie,nigdy nawet mi to do głowy nie wpadło ^^ Ale to są wg. mnie są bzdury-duchy
      potrafią wywołać zaawansowani , którzy sie tym zajmują i mają odpowiednią energię .
      To jest bardzo ważne,przy tym . Tak więc nie sadze,aby twojej kumpel isie udało,ale i tak
      radzę nie próbować
    • chocolatex Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:18
      Nie będę ich wywoływać, bo się ich boję ...

buuuuuuuu !!!! shock
    • demilovatocool Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:18
      ja oglądałam jak facet w stanach wywołał duchy to potem egzorcyste musiał
      wzywać!!!!!!!!!!!!!i omało co by go szatan nie opętał-to było na faktach
      autentycznych!!!!!!!!!!!!!!!!
    • coldprincess Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 21:20
      Czytałam jak dzieci chciały się zabawić i próbowały wywołać ducha hitlera -.- Nic im się nie
      stało, ale jedna z tych jakże mądrych osobników mówiła, że coś ją prześladuje itd. Histerii
      dostawała. To nie żarty.
      • iga18 @coldprincess 16.07.10, 11:43
        Gdzie czytałaś, o tym duchu Hitlerze ?
        Moi koledzy mieli wywoływać jego ducha w urodziny Hitlera... Ale nie wiem czy
        wywoływali. Być może, bo są zdolni do tego.

• avrile Nie... 13.07.10, 21:26
      Nie robiłam tego. Bo to nie istnieje, a po za tym, odrobinę dziwnie to wygląda.
      Mogę powiedzieć jak to mniej więcej wygląda... Przy oświetleniu, kładziecie na
      okrągłym (małym) stole biały obrus. Potem kładziecie na tym stole z obrusem
      świeczkę i zapalacie ją. Gasicie światło siadacie. Łapiecie się za ręce i
      wołacie coś 'Duszku, duszku, duszku, gdzie jesteś?!', 'Omm... Ooo... Ahmm...
      Ohmm...' Potem mówicie 'Jeżeli jesteś obecny, to podnieś np: stół!' stół lub
      inna rzecz ma się unieść, choć uważam, że się nie uniesie. Następnie duch ma
      przejąć ciało jednej z was... Uważam, że to się nie uda.
      • renooo17 hehehe xD 13.07.10, 21:41
        avrile napisał(a):

> Nie robiłam tego. Bo to nie istnieje, a po za tym, odrobinę dziwnie to wygląda.
        > Mogę powiedzieć jak to mniej więcej wygląda... Przy oświetleniu, kładziecie na
        > okrągłym (małym) stole biały obrus. Potem kładziecie na tym stole z obrusem
        > świeczkę i zapalacie ją. Gasicie światło siadacie. Łapiecie się za ręce i
        > wołacie coś 'Duszku, duszku, duszku, gdzie jesteś?!', 'Omm... Ooo... Ahmm...
        > Ohmm...' Potem mówicie 'Jeżeli jesteś obecny, to podnieś np: stół!' stół lub
        > inna rzecz ma się unieść, choć uważam, że się nie uniesie. Następnie duch ma
        > przejąć ciało jednej z was... Uważam, że to się nie uda.

A gdzie ty się tego naczytałaś? xD
        • avrile Naczytałam się tego na 14.07.10, 11:23
          U brata w Notatniku na kompie...
      • fan.jb Re: Nie... 14.07.10, 10:51
        avrile napisał(a):

> Nie robiłam tego. Bo to nie istnieje, a po za tym, odrobinę dziwnie to wygląda.
        > Mogę powiedzieć jak to mniej więcej wygląda... Przy oświetleniu, kładziecie na
        > okrągłym (małym) stole biały obrus. Potem kładziecie na tym stole z obrusem
        > świeczkę i zapalacie ją. Gasicie światło siadacie. Łapiecie się za ręce i
        > wołacie coś 'Duszku, duszku, duszku, gdzie jesteś?!', 'Omm... Ooo... Ahmm...
        > Ohmm...' Potem mówicie 'Jeżeli jesteś obecny, to podnieś np: stół!' stół lub
        > inna rzecz ma się unieść, choć uważam, że się nie uniesie. Następnie duch ma
        > przejąć ciało jednej z was... Uważam, że to się nie uda.<br />
        <br />Mi się wydaje że jak chce sie kąkretnego ducha wywołać to trzeba mieć jej
        zdjęcie położne obok świeczki i jeśli ma sie zdjecie to mówić : duchu
        .....(imię tej osoby) (chyba jakos tak)- przybądź do ans i daj nam jakis znak ze
        jesteś , ! a tak propo ja chciałm kiedyś ale się boje

• aga8 Nie! 13.07.10, 22:20
      Nie, nie robiłam tego i nie mam zamiaru! Powiedz jej, żeby tego nie robiła, bo
      będzie mogła tego żałować...jak wywołujemy duchy to tak naprwadę wywołujemy
      demony, które podszywają się pod duchy zmarłych, więc...
      • justi190998 Re: Nie! 14.07.10, 10:29
        ja raz z kumpelkami i kumplami w szkole próbowaliśmy, ale my nie mieli obrusu, a
        świeczki były w szafce za szkłem i lustra my nie mieli ....
        Mówiliśmy coś takiego : " Duchu kogoś tam przybądź tu i coś tam, coś tam ..... "

Już za bardzo tego nie pamiętam, ale potem okno my mieli uchylone i się nam
        zamknęło ( tak wiem to mógł byś wiat, ale i tak my się przestraszyli i ciągle my
        mieli jakieś schizy, bo przed tym niby "wywołaniem" opowiadaliśmy sobie
        straszne historie ....

radze tego nie robić i spróbuj to wytłumaczyć to swojej kumpeli ... brawo
        • nick_jonas_jb Re: Ja... 18.07.10, 20:11
          ... tego nie robiłam i nie mam zamiaru bo już się boję bo przeczytałam to co tu pisałyście... A musicie wiedzieć ze ja to straszny trzęsiportek jestem... xD
    • yzz. Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 22:23
      był już taki wątek. rozpisałam się w nim i tyle mi z tego było. w skrócie: nie
      wywołujcie duchów, bo jeśli jakiś się do was przyczepi to będą potrzebne
      egzorcyzmy. wiem jak to idiotycznie brzmi, ale nigdy nie wiadomo. znam się
      trochę na tym, więc mówię: nie róbcie czegoś o czym nie macie bladego pojęcia,
      bo to się źle skończy.
    • demot Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 22:26
      enqu napisał(a):

> moja koleżanka na nocce chce wywoływać duchy, ale ja jej powiedziałam że nie
      > mam zamiaru tego robić i powiedziałam żeby powyłowywała z najj. przyjaciółką ,
      > ona powiedziała ze tak zrobi ; p
      > ale ja nie wiem kurde po prostu sie boje i tyle, a wy wywoływałyście duchy ?
      > i było coś ?
      Tak, wywołuję codziennie...smile
      Czy Twoja koleżanka nie ma lepszych pomysłów, np. zabawa w chowanego?shock
    • linda Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 22:30
      nie wywołujcie duchów bo wywoła jest prosto ale odwołac już nie mogą was tak gnębic
      że doprowadzą was do śmierci znam takie przypadki i dużo słyszałam na ten temat ja
      zresztą miałam doczynienia z duchem i nie rób tego jak będą złośliwe to tak wyniszczą
      wam psychikę że same się zabijecie bo nkt wam nie uwierzy w te duchy będą myślec ze
      zwariowalyscie i koniec bo jakby nie bylo to przerywacie im spokoj
    • paulinka1123 Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 22:32
      nieee confused
      i nie rób tego , ja ci radze chociaż to nie robiłam , ale czytałam taki wątek
      o duchach i dają nieźle popalić więc z duchami nie zaczynaj . a ta twoja koleżanka niech idzie
      sie leczyć tongue_out bo jest taka głupia że chce duchy wywołać , później tego będzie żałować
      przekonaj ją big_grin a jeżeli cie nie posłucha to później zrozumie że ty miałaś racje
      aa i kobieto nie rób tego pod wszelkim względem chyba że chcesz mieć życie przerąbane
      sciana
    • yourbadream Nigdy tego nie rób! 13.07.10, 22:35
      Będą cię później gnębić i nachodzić! Takich rzeczy się nie robi i nie powinno!
      • drakangel Re: Nigdy tego nie rób! 14.07.10, 08:03
        moja kuzynka jak miala iles tam lat w kazdym razie do podst. chodzila
        wywwolywala duchy i nic no to se skonczyla jak efektow nie bylo nie;p

i pewnego dnia w szkole kreda(!?) sama napisala jej imie na tablicy ja w to
        wierze ...
        wy jak tam chcecie;p
    • xxxnikusxxx Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 22:43
      niee..
    • drama_queen Re: wywoływałyście duchy ?????????? 13.07.10, 22:46
      nie wywoływałam. moje koleżanki wywoływały duchy i wtedy wszystkie plecaki się
      przewróciły ;oo
    • iga18 Nie, ale ... 14.07.10, 07:44
      Kiedyś nocowałam u koleżanki. Ona ma pokój z siostrą. My chciałyśmy, aby poszła
      spać do babci. On nie. No to wymyśliłyśmy, że powiemy jej o duchu (nie podam
      kogo), że miało go być w tamtej nocy widać. Ona się poryczała, poszła do swojej
      mamy.
      Na następny dzień babcia tej koleżanki mówiła, że ktoś drapał jej w szybę balkonu...
      PODOBNO... Ja w to nie wierzę...
    • kingusia Re: wywoływałyście duchy ?????????? 14.07.10, 09:53
      nie radzę tegooooooooooooooooo robiććć !!!!
      to może się źle skończyć .... uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka