xxxdemuskaxxx 14.07.10, 21:45 miałyście już szczepionkę na raka szyjki macicy, jak tak to bardzo bolała? bo ja mam jutro i nie bardzo wiem czego się spodziewać jeśli bylo to podajcie link) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxxdemuskaxxx Re: ?? 15.07.10, 11:47 Już miałam I nic mnie nie bolało, więc dzięki dziewczyny za pomoc;** Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: szczepionka 14.07.10, 23:06 ja miałam w szkole już 2 przeszłam teraz 3 bd mieć w gim. boli jak cholera pierwszy dzień bpo szczepionce xD nie no... mnie nie bolało ale ręki za bardzo nie bd mogła podnieść więc wiesz ps.. Wiem ze nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
unperfect. Re: szczepionka 14.07.10, 23:09 Zależy, mnie osobiście po pierwszej szczepionce ręka w ogóle nie bolała, po drugiej można było odczuć lekki ból, a po trzeciej już prawie w ogóle nie bolało. To zależy od osoby, która Ci tą szczepionkę robi, jeśli zrobi od niechcenia, będzie bolało, a jeśli nie to nie ;D To zależy też od Ciebie, jeśli bardzo boisz się szczepionek i wiesz, że robi Ci się słabo, zamknij oczy, zaciśnij zęby i będzie po sprawie. A żeby nie bolało, rozluźnij rękę, bo kiedy masz spiętą, lub wiercisz się na krześle- boli. Odpowiedz Link Zgłoś
naciek95 Re: szczepionka 14.07.10, 23:31 po szczypionce boli troche a nawet bardzo ale tak do 2 dni ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Nie miałam i nie wiem, po co ci ona. 14.07.10, 23:14 Na chu*j szczepisz się na to w tym wieku? :3 Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: szczepionka 14.07.10, 23:28 Nie miałam, gdyż koszt takiej szczepionki jest zbyt wyskoki jak na dochody moich rodziców a ewentualną refundacje można mieć chyba do 15 roku życia, co mnie nie obejmuje.. W sumie to zazdroszczę Ci, że możesz się zaszczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
naciek95 TUTAJ!!! xd 14.07.10, 23:28 ja miałam , są 3 dawki , xd, to wcale nie boli , jak zwykła szczepionka ! tez sie bałam ale bedziesz przynajmnie bezpieczna ! Odpowiedz Link Zgłoś