kitty2218 Re: długa droga... 19.07.10, 14:51 można się przespać,poczytać, pograć w coś np. papier,kamień i nożyce. poroziązywać coś i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: długa droga... 19.07.10, 14:55 odgradzam się od świata poprzez słuchawki i zasypiam. Odpowiedz Link Zgłoś
romady długa droga .... 19.07.10, 15:01 zazwyczaj słucham muzyki, oglądam jakieś filmiki na telefonie i patrzę przez okno ... Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: długa droga .... 19.07.10, 15:04 słucham muzyki, śpię, oglądam zdjęcie np. w aparacie Odpowiedz Link Zgłoś
beztroska Ja jadę 25 godzin... 19.07.10, 14:57 Dobre książki, muzyka, moja siostra, z którą uwielbiam rozmawiać, sen, fajne widoki za oknem, gierki na telefonie i pisanie smsów z przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ja jadę 25 godzin... 19.07.10, 15:06 30 godzin w jedną stronę. Potem 13 godzin na Krym. Potem z niego 19 (nie pytajcie...). A potem znowu 30 godzin. nie pytaj jak ja to robię, ja cierpię. c: Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Re: długa droga... 19.07.10, 15:12 Klimatyzacja + widoki za oknem + odtwarzacz muzyki z utworami, które po prostu się preferuje + sms-y + ktoś, z kim można porozmawiać, ale też milczeć Uwielbiam przyglądać się zza okna na otoczenie, to takie przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu śpie . patrze na droge . slucham piosenkek . edt 19.07.10, 15:18 rozwiązuje wykreślanki i takie tam . Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu śpie . patrze na droge . slucham piosenkek . edt 19.07.10, 15:18 rozwiązuje wykreślanki i takie tam . Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: 20.07.10, 15:48 ja się nigdy nie nudzę, zawsze patrzę przez szybę, słuchając nastrojowej muzyki i wymyślam różne, zmyślne historie xD Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: długa droga... 20.07.10, 16:07 ostatnio nad morze jechałam 12 godzin słuchałam muzyki i spałam bo jechałam w nocy. Jechałam autem. Drogę powrotną całą przespałam spałam chyba 10 lub 11 godzin nawet nie miełam kiedy słuchać muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: długa droga... 20.07.10, 16:09 i pisałam sms z koleżanką, która jechała za nami bo byłyśmy razem na wczasach Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: długa droga... 20.07.10, 17:08 granie na komórce, słuchanie muzy, spanie, gadanie, podziwianie widoków za szybą. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia Re: długa droga... 20.07.10, 17:14 jechalam 3100km do wloszech daewoo leganza.. 34 godziny jazdy: gralam z kuzynem w karty na tylnym siedzeniu, sluchalam muzyki, robilismy sb smieszne zdj, ogladalam karjobrazy, spalam, gadalismy, czytalam e-booki na komorce.. ogladalismy filmy na laptopie... ale musisz miec 10 opakowan aviomarin xD wszystko da sie wymyslic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: długa droga... 20.07.10, 17:39 biorę tabletkę,a potem śpię,śpię i śpię.ze słuchawkami na uszach ofc.w między czasie[kiedy się obudzę] czytam e-booki na telefonie,gram w karty,śpiewam czy cuś.nuda,bo nuda,ale jednak najgorsze jest to,że nawet za okno patrzeć nie mogę,bo jest mi niedobrze :c Odpowiedz Link Zgłoś
make_noise Re: długa droga... 20.07.10, 17:46 jak gdzies jade z rodzicami to mi kupują gazetki. biore tel i słucham muzyki. otwieram okno i sie wygłupiam . zaczepiam kierowców. jazda ze mną jest ciężka. zawsze jak jade gdzies z moją kol. to piszemy nasze nr ggi tel i jak zobaczymy jakiegod fajnego kolesia to mu wystawiamy karteczki i sie brechtamy.xdxd. jaskos mija. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: długa droga... 20.07.10, 17:46 ja zawsze przesypiam drogę x-D no ale ty możesz jeszcze wziąć książkę, mp3 czy coś w tym stylu c; Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: długa droga... 20.07.10, 17:54 patrze przez okno słucham muzyki czytam śpię gadam z pozostałymi pasażerami jem. tylko tyle, chociaż ja najwięcej jeżdzę 6 godzin. 2 razy jechałam 8 ale to było w nocy i głównie spałam i oglądałam filmy. raz jechałam 12 godzin, ale to było z bardzo zgraną ekipą i bardzo fajnie się jechało. czytaliśmy gazety i wszyscy razem rozwiązywaliśmy jedną krzyżówkę. Odpowiedz Link Zgłoś