Dodaj do ulubionych

Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ?

• caroline.001 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 15:25
      Ja byłam ostatnio na wakacjach i wydawało mi się, że widzę i mam przed oczami tego Jake T. Austin Szymański ( Max Russo) normalnie co żadną fanką nie jestem prawie mdlałam. To takie dziwne uczucie nie było, nigdy mi się nie podobał itp a tu taki szoking
      Co bym zrobiła? Pytanie trudne, napewno bym poprosiła o zdjęcie itp. Szok by był, napewno.
    • dirty Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 15:53
      udawałabym opanowaną powiedziała słodkim głosikiem 'haaj' a potem dostała zawału xDD
    • twilight_6 dostałabym zadyszki .. 31.07.10, 16:15
      jak bym zobaczyła np. roba, brada pitta, kristen albo jeszcze kogoś innego..

to też bym błagała o zdjęcie i autograf ;]
      była bym taka szcześliwa że skakałabym jak głupia i pewnie by pomyśleli że
      jestem jakaś psychiczna wink)
    • goga14 a więc.. 31.07.10, 16:20
      na pewno bym podeszła cała podjarana .... i poprosiła o wspólne zdjęcie i o
      autograf.
      może bym jeszcze pogadała . ; D

i niech mi ktoś nie pisze, że bym tak nie zrobiła .. bo po 1 mnie nie zna a po 2
      spotkałam ostatnio kilka gwiazd (moim zdaniem to były gwiazdy) i byłam podjarana
      (a kto by nie był) ale nie wariowałam, jak niektórzy fani .. a raczej psychofani ..

^ nie wiem czy zrozumieliście o co mi chodzi ale trudno x d

pozdrawiam ; *
    • massage ucieszyłabym się, ale.. 31.07.10, 19:20
      dyskretnie, bo wiem że jakby nagle np. koło Roberta P znalazł się tłum
      oszalałych fanek to by go napadły, a on by uciekłwink

poprosiła bym o autograf i o wspólne zdjęcie, może bym nawet chwile z nim
      pogadała i zaprosiła na obiad winktongue_outserce
    • majullo widzialam miesiac temu 31.07.10, 21:28
      ...w londynie.Na spektaklu Nedznicy.Potem poszlam na back stage i Nick Jonas wyszedl po
      30 minutach.Piszczalam i mam jego fote
      • utleniona Re: widzialam miesiac temu 31.07.10, 21:37
        widzialam rok temu i chcialabym to powtorzyc.. hahaha big_grin
    • kasia1512 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:34
      Ja jestem nieśmiała w rzeczywistość .
      Więc wątpię zebym coś powiedziala .poprosiła o autograf .
      Nie dla mnie nie mam odwagii .

smile
    • lolisia_xdd Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:36
      Podeszłabym do tej gwiazdy i zapytałabym czy dałaby mi autograf i zrobiłabym
      zdj. zadała parę pytań albo coś xd
    • coldprincess Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:38
      Poprosiła o autograf, wspólne zdjęcie i zaprosiłabym na kawkę xD
    • golden_star Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:41
      Poprosiłabym o autograf i wspólną fotkę smile.
    • gwiazdka_14 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:44
      Na pewno autograf i zdjęcie ... I zapytała bym jak mu się podoba w Polsce? (myślę o Justinie)
      I żeby do mnie wpadł do domu ;p xd
    • domax3 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:50
      może podeszłabym i poprosiła o autograf i zdjęcie.
    • pinkax3 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 01.08.10, 13:56
      Ja jak bym zobaczyła Justina Biebera to nie wiem czy słowo bym mogła powiedzieć z
      nerwów . xd . Ale jak bym coś mogła powiedzieć to poprosiłabym o zdjęcie , o autograf i
      żeby mnie przytulił . kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka