caroline.001 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 15:25 Ja byłam ostatnio na wakacjach i wydawało mi się, że widzę i mam przed oczami tego Jake T. Austin Szymański ( Max Russo) normalnie co żadną fanką nie jestem prawie mdlałam. To takie dziwne uczucie nie było, nigdy mi się nie podobał itp a tu taki szoking Co bym zrobiła? Pytanie trudne, napewno bym poprosiła o zdjęcie itp. Szok by był, napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 15:53 udawałabym opanowaną powiedziała słodkim głosikiem 'haaj' a potem dostała zawału xDD Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 dostałabym zadyszki .. 31.07.10, 16:15 jak bym zobaczyła np. roba, brada pitta, kristen albo jeszcze kogoś innego.. to też bym błagała o zdjęcie i autograf ;] była bym taka szcześliwa że skakałabym jak głupia i pewnie by pomyśleli że jestem jakaś psychiczna ) Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 a więc.. 31.07.10, 16:20 na pewno bym podeszła cała podjarana .... i poprosiła o wspólne zdjęcie i o autograf. może bym jeszcze pogadała . ; D i niech mi ktoś nie pisze, że bym tak nie zrobiła .. bo po 1 mnie nie zna a po 2 spotkałam ostatnio kilka gwiazd (moim zdaniem to były gwiazdy) i byłam podjarana (a kto by nie był) ale nie wariowałam, jak niektórzy fani .. a raczej psychofani .. ^ nie wiem czy zrozumieliście o co mi chodzi ale trudno x d pozdrawiam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
massage ucieszyłabym się, ale.. 31.07.10, 19:20 dyskretnie, bo wiem że jakby nagle np. koło Roberta P znalazł się tłum oszalałych fanek to by go napadły, a on by uciekł poprosiła bym o autograf i o wspólne zdjęcie, może bym nawet chwile z nim pogadała i zaprosiła na obiad Odpowiedz Link Zgłoś
majullo widzialam miesiac temu 31.07.10, 21:28 ...w londynie.Na spektaklu Nedznicy.Potem poszlam na back stage i Nick Jonas wyszedl po 30 minutach.Piszczalam i mam jego fote Odpowiedz Link Zgłoś
utleniona Re: widzialam miesiac temu 31.07.10, 21:37 widzialam rok temu i chcialabym to powtorzyc.. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:34 Ja jestem nieśmiała w rzeczywistość . Więc wątpię zebym coś powiedziala .poprosiła o autograf . Nie dla mnie nie mam odwagii . Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:36 Podeszłabym do tej gwiazdy i zapytałabym czy dałaby mi autograf i zrobiłabym zdj. zadała parę pytań albo coś xd Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:38 Poprosiła o autograf, wspólne zdjęcie i zaprosiłabym na kawkę xD Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:41 Poprosiłabym o autograf i wspólną fotkę . Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:44 Na pewno autograf i zdjęcie ... I zapytała bym jak mu się podoba w Polsce? (myślę o Justinie) I żeby do mnie wpadł do domu ;p xd Odpowiedz Link Zgłoś
domax3 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 31.07.10, 21:50 może podeszłabym i poprosiła o autograf i zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Co zrobiłabyś/ zrobiłbyś widząc znaną osobę ? 01.08.10, 13:56 Ja jak bym zobaczyła Justina Biebera to nie wiem czy słowo bym mogła powiedzieć z nerwów . xd . Ale jak bym coś mogła powiedzieć to poprosiłabym o zdjęcie , o autograf i żeby mnie przytulił . Odpowiedz Link Zgłoś