blondbrunetka 28.07.10, 22:36 jakie fajne filmy dla nastolatek polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldtimesakexd Re: filmy dla nastolatek. 29.07.10, 11:55 Nick i Norah. Rozbitkowie. Program Ochrony Księżniczek. Naga Prawda o Miłości. Tajemnica Brokeback Mountain. Dom Nad Jeziorem. Nieproszeni Goście. Królowa XXL. Haunting Of Molly Hartley. Sex W Wielkim Mieście. Angus, Stringi i Przytulanki. Green Street Hooligans. Alpha Dog. Dzieciaki z High School Musical. Elita Clique. Picture This. Dziewczyny z Wyższych Sfer. Wyznania Zakupoholiczki. Taniec Ostatniej Szansy. Wild Child. Just Dance. Keith. Po Prostu Walcz. Dziewczyny z St. Trinian. Stowarzyszenie Wędrujących Jeansów. Dlaczego Nie.? Aquamaryna. Zatańcz Ze Mną. Lakier Do Włosów. Miłość Na Zamówienie. Pamiętnik. Juno. Prosto W Serce. Męsko-Damska Rzecz. Twoje, Moje I Nasze. Uwierz W Miłość. Zakochana Złośnica. Córka Prezydenta. Piękna I Szalona. Dziś 13, Jutro 30. Wytańczyć Marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwwx33 Re: filmy dla nastolatek. 29.07.10, 12:11 a może the last song / ostatnia piosenka? Ja oglądałam, nawet mi się podobał. ( : Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: filmy dla nastolatek. 29.07.10, 17:11 pełno jest takich filmów, które bez problemu znajdziesz w internecie. m.in.step up1, step up2, ona to on, keith, szkoła życia, szkoła uczuć, nostalgia anioła itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmlove Re: filmy dla nastolatek. 29.07.10, 17:15 Angus, stringi i przytulanki The Last Song Wild Child itp. duuużo ich jest Odpowiedz Link Zgłoś
jeeina128 Re: filmy dla nastolatek. 29.07.10, 17:15 Wild Child , Ona to On , Honey , Step Up 1,2 podobało mi się strasznie też Twój na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: filmy dla nastolatek. 29.07.10, 20:22 a wiesz, dzisiaj właśnie szukałam w necie jakiś ciekawych propozycji . wpisz sobie w googlach FILMY MŁODZIEŻOWE i wybieraj pozycje . ja znalazłam tam ze 20 świetnych filmów , po których przeczytaniu fabuły strasznie mi się spodobały . jutro szykuje się maraton filmowy . ; D Odpowiedz Link Zgłoś