florcia08 30.07.10, 19:06 Czerwienienie na twarzy to moim zdaniem najgorsze co może być.;p Mi osobiście zdarza się to częśto bo jestem osobą nieśmiałą, najgorzej jeżeli ktoś patrzy Ci prosto w oczy a ty czujesz że się palisz. Czy też wam to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fun Re: Czerwienienie 30.07.10, 19:18 zawsze mowie sobie nie zaczerwienie sie nie zaczerwienie sie ale nie da rady juz troche jestem smielsza ale nie nawidze tego wogole nie da sie nad tym zapanowac Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Czerwienienie 30.07.10, 19:22 tak, w jakieś krępującej sytuacji. robi mi się gorąco i jestem cała czerwona. Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Czerwienienie 30.07.10, 19:25 Nie wiem czy jestem czerwona, nigdy w takich sytuacjach nie patrze w lustro, hehe. Możliwe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Czerwienienie 30.07.10, 19:24 Ja też jestem nieśmiała ale chyba się nie czerwienię robi mi się gorąco tylko jak coś ale jak ktoś mi patrzy w oczy to ja staram się też mu patrzeć chodź śmiać mi się chcę Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_love Re: Czerwienienie 30.07.10, 19:29 taaaa.... często się głupio czuję i czuje, że mam czerwone policzki... Odpowiedz Link Zgłoś
yourgirl Re: Czerwienienie 30.07.10, 19:29 mi sie coś takiego nie zdarza ale ja raczej nie jestem niesmiała ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ znam ten ból ;/ 30.07.10, 20:30 czerwienię się przy każdej okazji. nawet tej błahej. to jest strasznie denerwujące ! Odpowiedz Link Zgłoś