sylwia.12 31.07.10, 17:31 ChciaŁabym pobrac simsy 2 darmowo z internetu. ale niestety nie moge znalezc takiej stronki na kturej mozna pobrac darmowo i bez problemu. Bardzo prosze abyscie wysylali linki z pobraniem simsuw Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadow_ Re: Simsy 31.07.10, 17:37 nie ściągaj z neta, bo to są najczęściej zawirusowane simsy, ja miałam tak. może ma jakaś twoja koleżanka oryginalne? ;q Odpowiedz Link Zgłoś
cytruska Re: Simsy 31.07.10, 17:40 posłuchaj kotusiu nie pobierzesz simsów za darmo z netu bo nie można dużo jest stronek gdzie można je pobrać ale za wszystko trzeba płacić simsy troche kosztują i nikt ci nie da ściągnąć ich za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: simsÓw. 31.07.10, 17:43 po pierwsze nie ściągaj z netu bo są z wirusami a po 2 błagam sprawdzaj pisonie bo to aż w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk. Re: Simsy 31.07.10, 17:39 Hmmm.! Simsów nie da sie pobrać z netaa. To trzeba kupić. !! Odpowiedz Link Zgłoś
anielica54 Re: Simsy 31.07.10, 17:39 Masz starsze rodzeństwo? jak tak to z nimi pogadaj zanim cokolwiek ściągniesz z neta co nie jest plikiem mp3. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: chomikuj.pl 31.07.10, 17:51 bosh.. da się ściągnąć, co wy ludzie gadacie?! Ja miałam 1, 2 i 3 ściąganą.. Ale nie pamiętam z jakich stron. Odpowiedz Link Zgłoś
blocked_ idź do sklepu... 31.07.10, 17:58 ... i je kup. za każdym razem, kiedy ściągasz coś z Internetu to tak, jakbyś ukradła to ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka02 Re: idź do sklepu... 31.07.10, 18:06 kochanie nawet nie potrafisz wyobrazić sobie różnicy pomiędzy piratem a orginałem. z pirata są same problemy, wierz mi. (nie, żebym miała pirata xD) .no naprawde nie będę sie rozpisywać, ja na allegro używane kupiłam taniutko. a propos, własnie ide grać w simsy : D no to bye xD Odpowiedz Link Zgłoś