anahi011 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 19:54 ja widziałam patrycje markowską Odpowiedz Link Zgłoś
cassadee_ Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 19:58 Niestety nie Ale niedługo jadę na LGP w skokach do Wisły, to kilku nie przeciętnych skoczków się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 19:58 anie wyszkoni, agnieszke dygant i tego co gra chłopaka Oli z Pierwszej Miłości - Mixer xdd .. chyba to wszystko.. o jeszcze grupe Video, Feel ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 20:00 na widziałam Olivera z TVN XD Łozo , Roffi .;d Odpowiedz Link Zgłoś
pysska1411 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 20:01 Ja widziałam tych z "NAZNACZONY" Kręcili koło mojego domu. xD Julia Wróblewska i Anna Dereszowska a tego faceta tylko nie było Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusongomez Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 20:08 no pewnie!!!!! przecież chodze na różne koncerty!!! np. doda, sumptuastic, andrzej piaseczny..... i tak dalej! a tak bez koncertów to raz przeszli koło mnie aktorzy z plebani! nawet chylinską miała tydzień temy koncert w legnicy! i duuuuużo więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
stelarog Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 20:28 Widziałam dużo gwiazd między innymi : Patrycje markowską, Wyszkoni, Kombii, Zakościelnego, Piaska Andrzejewicz i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Baardzo dużo. 02.08.10, 20:31 W dzieciństwie polskie zespoły, aktorów i aktorki. Natomiast całkiem niedawno natknęłam się na Amy McDonald w galerii, mam jej autograf :3 Odpowiedz Link Zgłoś
j.b Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 22:57 Majka Jeżowska mam autograf i Iwona Pawlowicz i tez mam autograf Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 10:06 Dodę, Anię Wyszkoni, Krzysztofa Krawczyka . xD Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Tak : 03.08.10, 10:27 Zbigniew Wodecki - 2 razy Merqury - 2 razy Kasia Kowalska Grupa Operacyjna - 2 razy Pan Japa xDDD Rozynek - czy jakoś tak. Nawet nie wiem kto to xD Robert Janowski Michał Rudaś i teraz padniecie : Trubadurzy xDDDDDDDDDDDD haha xDD jeszcze chyba kogoś, ale nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 10:28 tak widziałam na przystanku wokalistke zespołu Nefre Odpowiedz Link Zgłoś
iska1998 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 10:37 ja widziałam ewelinę flintę i jeszcze kogoś tylko że nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 10:42 Ewelinę Flintę,Feela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karaq93 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 11:02 Widziałam Kasię Kowalską, Mariusza Sabiniewicza, Krzysztofa Krawczyka, Blue Cafe... właściwie nikogo ciekawego, ani kogo chciałabym spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
zukolover Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 11:12 Pudzian, Afromental, Beata Kozidrak, Doda Odpowiedz Link Zgłoś
gosia01 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 11:40 ja widziałam Fell, Maryle Rodowicz, Brodke, Leszcze, Afromental, Arke Noego, Piasecznego a dalej nie pamietam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 12:04 Kaśkę Skrzynecką, Dode, Stahurskiego, Gośkę Andrzejewicz Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 12.08.10, 11:33 Olaf Lubaszenko w Sopocie, Maria Sharapova w Sopocie (siedziałam obok niej i się do mnie uśmiechnęła. ^^) i jeszcze Piotra Jankowskiego (gra Piotra w Barwach Szczęścia) w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
love_r.h.c.p. Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 12.08.10, 11:33 Adama Małysza xp tylko Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 14.08.10, 11:54 widziałam Halamę, czy jak mu tam. nawet miałam z nim zdjęcie ale gdzies sie zapodziało... i jeszcze jakiś wieśniaków co grali u nas na dniach chrabąszcza typu kombii i september. ale nie bardzo zwracałam na nich uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
suoik tak, mnóstwooo razy. 14.08.10, 12:08 m.in. Matta Pokorę, Foremniakową, Mroczków, Edyte Herbuś, Szymona Majewskiego, Kaśkę Kowalską... mogłabym tak wymieniać i wymieniać, ale nie chce mi się, bo to nie jest, podejrzewam, potrzebne. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: ooj. 17.08.10, 21:36 dużo razy m.in.: dżem , lady pank , perfect , leszcze , irena jarocka , formacja nieżywych schabuff , roberta jankowskiego , dużo piłkarzy itd.: Odpowiedz Link Zgłoś
luna2323 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 18.08.10, 13:27 Sporo widziałam xD Z tych ważniejszych to : The Rasmus no i może jeszcze Bajm, Budka Suflera i Szymon Wydra Odpowiedz Link Zgłoś
lady.gaga.fc Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 17.10.10, 17:32 kasie kowalska, andrzeja piasecznego, zygmunta hajzera Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 17.10.10, 18:12 Ja widziałam na żywo Piotra Kupichę i "Ani mru,mru"...Ale osobiście Kupichy nie cierpię! Odpowiedz Link Zgłoś