jaja 06.08.10, 21:42 Kiedy myje włosy i czesze je wypada mi bardzo duzo włosów co mam zrobic by temu zapobiec?? P.S. Mam długie włosy, tak gdzieś do piersi. Uzywam szamponu head&shoulders, ale on jest chyba dla mnie troche za ostry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memories_ Re: Wypadające włosy, pomocy !!!!!!!!!!!! 06.08.10, 21:48 Mnie także wypada sporo włosów ; / . Używam szamponu Pantene, np. Mocne i gęste, większa objętość, coś z tej linii. I w sumie teraz mniej mi włosów wypada. Ale może też kup jakieś witaminy, poczytaj coś w internecie ; ). Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_piernik Re: czy to mozliwe ze wypadaja mi bo mam za długi 07.08.10, 18:10 tak to możliwe, ponieważ Twoje cebulki mogą być za słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
trampeczek Re: Wypadające włosy, pomocy !!!!!!!!!!!! 06.08.10, 21:49 Używaj mniejszych ilości szamponu , najlepiej śpij w kitce wtedy włosy też są mniej narażone na wypadanie, używaj odżywki po umyciu głowy. ; )) A najlepiej przejdź zapytać do najbliższego fryzjera on doradzi Ci najlepiej . ; ) Mam nadzieję, że chć trochę pomogłam . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 TUTAJ !!!!!!!!!!!!! 06.08.10, 21:53 kup sobie : firma: loton nazwaROVIT to jest takie do pryskania mi pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: TUTAJ !!!!!!!!!!!!! 06.08.10, 21:53 bierz dużo magnezu magnez jest nam potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: TUTAJ !!!!!!!!!!!!! poprawka 06.08.10, 21:55 anahi011 napisał(a): > > kup sobie : > firma: loton > nazwaROVIT > to jest takie do pryskania mi pomogło zrobiło się ale ma być nazwa : PROVIT sorki Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: Wypadające włosy, pomocy !!!!!!!!!!!! 06.08.10, 22:39 Też tak miałam.. yyy.. A jesz dużo chipsów ? Moja mama się pytała fryzjerki i ponoć od słodyczy, w szczególności chipsów.. Przestałam jeść chipsy xD i trochę podcięłam włosy i już mi nie wypadają ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Wypadające włosy, pomocy !!!!!!!!!!!! 06.08.10, 22:41 ja mam tak samo .takiej samej długości włosy i ten sam szampon . już chyba milion szamponów używałam i żaden nie pomagał Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Wypadające włosy, pomocy !!!!!!!!!!!! 06.08.10, 22:50 A nie używałaś szamponetki? Bo od szamponetek, albo farb też mogą wypadać włosy i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Wypadające włosy, pomocy !!!!!!!!!!!! 06.08.10, 22:52 Mi też wypadają włosy!!!, podobno witaminy są dobre i olejek rycynowy ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Wypadające włosy, pomocy !!!!!!!!!!!! 07.08.10, 13:12 mi też wypadają;D Odpowiedz Link Zgłoś
kosteczka Tutaj!!! Pomogę ci 07.08.10, 21:21 ~Więc moja droga to dość typowy problem dla osób słuchających Biebera chodź skutki uboczne słuchania jego jęczenia maja różne objawy a twój to jeden z nich wiec przestań słuchać jego muzyki, przestań na niego patrzeć a problem się skończy i włosy przestaną wypadać! Odpowiedz Link Zgłoś
jaja Kosteczka... 07.08.10, 21:30 buahahaha i to mówi osoba która oglada zmierzch, wex sie dziewczynko nie ośmieszaj a jak nie masz zamiaru pomoc to wypie...j stad szmato, chciałabym zeby tobie sie cos bardzo zlego w zyciu stalo ciekawe czy bylabys wtedy taka mądra debilko i najpierw pomysl zanim cos powiesz bo obrazajac gwiazde ktorej sie wogule nie zna jest chore wiec wybierz sie do psyhiatry chociaz nie wiem czy nie za pozno. JEZU KTO CIE URODZIL, JAKIS MATOL, TAKIE DZIECIM NIE POWINNY CHODZIC PO TYM ŚWIECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kosteczka jaja! Opanuj się. 08.08.10, 22:55 Po pierwsze jeśli nie odróżniasz aktorów to sie nie odzywaj bo aktorka w avku nie gra w zmierzchu ale mniejsza. Po drugie, nie wyraziłam się w żaden sposób że Justin Bieber jest głupi czy coś bo masz racje nie znam go, ja po prostu mówię że brzydko śpiewa. A po trzecie, ja również ciebie w żaden sposób nie uraziłam i nie życzę sobie by ktoś obrażał mnie. Tak jak zachowałaś się ty zachowują się 11 latnie paniusie które uważają się za wielce dorosłe. Nie chcę cię oceniać ani nic tylko po prostu no nie panujesz nad emocjami i jesteś bardzo przewrażliwiona na swoim punkcie. Nie znam cię ale wywnioskowałam to po twoich obelgach w moją stronę. (Nie życz nikomu źle bo to wróci i ciebie spodka nieszczęście) P.S-Włosy czasem kiedy są osłabione wypadają spróbuj zastosować odżywkę lub inny szampon bo nie wykluczone że to ten szampon tak na ciebie działa. W razie gdyby włosy nadal wypadały lub wypadało ich więcej najlepiej jest wybrać sie do lekarza bo może to być choroba. Odpowiedz Link Zgłoś