jaja 07.08.10, 02:48 Co zrobic zeby nie miec tak duzo pryszczy, a szczgolnie pod oczami!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
made_in_italia Re: Pryszcze!!! 07.08.10, 07:30 Używaj toników i możesz pójść też do dermatologa Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Pryszcze!!! 07.08.10, 13:08 zapraszam do dermatologa a tonik wgl tak bardzo nie pomaga po prostu dorastasz ... life is brutal . Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Pryszcze!!! 07.08.10, 13:11 używać żelów i toników przeciw niedoskonałościom. w szczególności polecam żel z firmy Bourjois - nie jest drogi, a bardzo skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Pryszcze!!! 07.08.10, 13:15 trzeba się wybrać najlepiej do dermatologa .... Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: Pryszcze!!! 07.08.10, 13:15 hm.. najlepiej przemywac twarz tonikiem ( dwa razy dziennie : rano i wieczorem ) używac żeli , peelingów i innej chemii.. ja tak robię i pomaga . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Pryszcze!!! 07.08.10, 13:16 Dermatolog ,ale jakiś dobry. Byłam już u 2 i żaden mi nie pomógł ,wreszcie poszłam do takiego porządnego, podobno najlepszy w warszawie. No cóż drogi to on jest ,ale za to pomógł, naprawdę. Wypisał mi leki, robi mi czyszczenie twarzy i mam bardzo mało pryszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesbond Jedzenie! 07.08.10, 13:20 Zwracaj też uwagę na to, co jesz! Śmieciowe żarcie (czipsy, fast food, napoje gazowane) nie wpływają najlepiej na cerę, na figurę zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka TU!!! 07.08.10, 13:22 od PERFECTA TONIK DO TWARZY, ja mam i działa...ok.15zł. KREM DO TWARZY PERFECTA, też mam i około 10zł. zobacz maseczkę: MASECZKA PERFECTA tonik ogórkowy- TONIK OD ZIAJA poszukaj co chcesz i co radzą eksperci: ZOBACZ... Mam nadzieje że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Jedzenie...Nie koniecznie 08.08.10, 15:32 Ja odżywiam/odżywiałam się ,myślę ,że zdrowo i mimo to miałam pryszcze. Myślę ,że to też kwestia genów. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowakrolowa TU... 08.08.10, 16:02 Każdy ma inną cerę, więc może przejdz się do dermatologa i on poradzi Ci preparaty odpowiednie dla Twojej cery! Używaj też toników, maseczek (specjalnie na trądzik oczywiście) i ja np, mam krem na dzień i na noc to ten sam oczywiście i bardzo go polecam (Perfecta No Problem), ten krem jest antybakteryjny i matujący. I jak masz np. obromną, bardzo dużą krostę i musisz się jej pozbyć, to jej nie wyciskaj !! tylko na tą krostę nałóż mały kawałeczek chusteczki nasiąknięty spirytusem (bo on wysusza) Ale pamiętaj tylko na tą krosteczkę . Mam nadzieję, że chociaż troszkę pomogłam! Odpowiedz Link Zgłoś
efendis Re: Pryszcze!!! 08.08.10, 16:09 -tonik -żel -krem -maseczka (poszukaj w necie np. z awokado) -dermatolog Odpowiedz Link Zgłoś