selena127 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:51 Mi się śniło ,że Demi Lovato przyszła do mojej szkoły i w ogóle mało osób na nią zwróciło uwagę, a ja podbiegłam do niej i się do niej przytuliłam.Mam zawsze jakieś dziwne sny w dodatku w tym śnie było jeszcze ze jakaś agentka chyba chodzila w wentylacji w szkole i strzelała czymś do jakiegoś zlego gościa a ja w tym uczesniczyłam z przyjaciólmi i Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
who.i.am Jonaski :D 07.08.10, 15:10 Mi śniło się, że spotkałam jonas Brothers koło mojego bloku i poszłam z Nickiem pod sklep Ruck Zuck ( nie wiem skad sie wziął koło bloku, bo nomalnie stoi naprzeciwko kościoła xD ) i tam robiliśmy sobie fotki na tle zachodzącego słońca moim kluczykiem od szkolnej szafki . Kiedy się obudziłam szukałam zdjęć w kluczyku ale ich tam oczywiście nie było :p A kiedy indziej śniło mi się, że byłam w wesołym miasteczku i byli tam Jonasi. Chodzili cały czac naokoło miasteczka a ja szukałam jakiejś kartki żeby wziąć od nich autograf. W końcu znalazłam i ich poprosiłam o autograf i zdjęcie. Ustawiliśmy się do zdjęcia ( ja oczywiście stanęłam koło Nicka) i moja mama (skąd ona się tam nagle wzięła) miała nam zrobić zdjęcie. Ale powiedziała, że nie zrobi bo Nick ma proste włosy i grzywkę nie na tą stronę ( nie wiem co mi się uroiło ). No i obraziłam się wtedy na mamę... Obudziłam się chyba potem bo dalej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Sny z waszymi idolami - Metallica. ;) 07.08.10, 15:00 Mi się kiedyś śniło, ze byłam na koncercie Metalliki i grali The Day That Never Comes. Stałam sobie pod sceną po lewej stronie, poza wszelkimi bramkami i był tam jeszcze taki jasny długi mur. Sen był zajebisty. xd Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 15:05 mi dawniej często się śnił zespół RBD !. - i nie wiem czemu. moze przez ten cały film ZBUNTOWANI !. ale nie było w tym nic takiego ciekawego !. ` oO.. i mi też właśnie ostatnio śnił sie Eminem. z tego snu pamietam tylko tyle ze mnie "porwał" na motorku do jakiegoś lasu i żarliśmy cuksy.. <hahaha> beznadziejne . ` i jeszcze pare dni temu Dr. House / którego uwielbiam/ .. i było cos ze gonił mnie karetką. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
who.i.am Re: Sny z waszymi idolami...Damon :D i znowu JB :D 07.08.10, 15:19 Przypomniał mi się jeszcze jeden sen tym razem z Damonem w roli głównej... Siedziałam gdzieś przy drewniaym stole i tam leżaly w worku ciasta. Siedział tam też Damon i razem zajadaliśmy się ciachami I wtedy zadałam mu jakże inteligentne pytanie - Z czego robi sie krówki ( takie ciasto Krówka jak coś) A on powiedział: - Krówki robi się z surówki! I się obudziłam. I jeszcze jeden sen mi się wspomniał. Chodziłam sobie po domu Jonasów i zaglądałam do pokojów bo ich szukałam. Wkażdym pokoju widziałam jednego z nich ale tak jakby z przeszłości. Tzn. widziałam np. jak mały Nick odrabia lekcje przy biurku Potem schodziłam po schodach na dół i na schodach stanął (już normalny) Nick. oparł ręce o ściany, podnióśł głowę i sie do mnie uśmiechnął. Tylko oczy miał zielone zamiast czekoladowych...myślę że to przez czytanie Pamiętników Wampirów bo tam Stefano jest opisany podobnie do Nicka tylko ma własnie zielone oczy Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaaa.a Yes...avril... 07.08.10, 15:11 ...miałam strasznie zajebiaszczy sen z Avril Lavigne....mama jakimś cudem zaprosila avril na moje urodziny i ona uczyła mnie swoich piosenek itd.,a następnego dnia zabrała mnie na swój koncert i wywołała mnie na scene....Koniec bo budzik mi dryndną Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ :dd 07.08.10, 16:32 mi się ostatnio 2 razy z rzędu śnili Jonasi , Ashley Tisdale i Vanessa Hudgens xdd . i gadali po polsku xd Odpowiedz Link Zgłoś
xicaughtmyselfx Re: :dd 07.08.10, 16:38 mi się śnił ... Bieber , hahaha , że go po mojej szkole oprowadzałam iii..jeszcze Lautner ,który był moim nowym sąsiadem . o_O" Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: :dd 07.08.10, 16:42 mi sie raz przysnil Nick Jonas .. hm nie mam pojecia czemu ;pp siedzielismy w namiocie z jakimis znajomymi .. i w sumie to tyle xd Odpowiedz Link Zgłoś
agusia254 Zerknij... 07.08.10, 16:46 Miałam 2 takie sny: z Joe Jonasem i Sterlingiem Knightem. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 16:50 Mi to się raz śniła cała obsada Disney'a. W tym śnie stwierdziłam, że pojadę z nimi do USA a moi rodzice tylko "co?" W kolejnym to poznałam Sprouse'ów, Demi, i rodzinkę Kardashianów chciałam z imi gadać itp a oni mnie olewali. I potem jak się obudziłąm to gadałam do plakatów: "Nie będziecie mnie ignorować " Odpowiedz Link Zgłoś
greendayfan xD 07.08.10, 16:52 dużo razy miałam takie sny kilka razy śnił mi się green day , billlie Joe . hayley williams ( czy jakoś tak) śnił mi się Robert Pattinson ( w tym śnie to ja byłam bellą ) xD Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 16:54 O swoim idolu jeszcze nigdy nie śniłam. Raz śnił mi się tylko Robert Pattinson.. Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 16:58 bardzo rzadko mi się coś śni.jeszcze chyba nie miałam sytuacji,że gwiazda mi się przyśniła Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk. Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:00 Haha.! Masz świetne sny. ; ]]] Odpowiedz Link Zgłoś
winia było kilka 07.08.10, 17:01 Cole i Dylan Spruse chodzili do mojej szkoły. Cole zabrał mnie do ubikacji i poprosił o chodzenie ja się nie zgodziłam i powiedziałam mu że jestem za młoda na chłopaka. Jonas Brothers byli na wycieczce szkolnej i cały czas rozmawiali z moim tatą, a na mnie nie zwracali uwagi. Chociaż było lata w hotelu był lód, największy lód był na schodach i Jaźdzka z ycd uczyła mnie po nich schodzić Byłam na planie serialu Hannah Montna i miałam grać jakąś rolę, ale oni mnie nie lubieli i rico swoje ręce zamieniał w szczypce i mnie gonił. Grałam Belle w Zmierzchu tylko to była jakaś nowa część. Miałam się całować z Taylorem i wtedy przyszła Kristen i powiedziała że odebrałam jej role i chłopaka i zaczeła mnie bić. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:02 Justin był w mojej szkole i przytulał wszystkie brunetki : - d Odpowiedz Link Zgłoś
onlysilence_ Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:03 @nuskadee tym Eminemem w slipkach mnie rozwaliłaś. xD Miałam i to ile, ale raczej nie byli to moi idole. Najlepiej pamiętam sen, w którym byłam na łące, takiej jak w Twilight, tyle, że zamiast Edzia był ze mną Nick Jonas. o_O Normalnie taki chłopak był narajany (wiecie o co mi chodzi? xD), że musiałam co trochę się od niego odsuwać. A potem nie wiadomo skąd pojawił się jednak Edward i zaciągnął mnie do lasu (bez głupich myśli!)... Potem był w śnie przeskok i dalej nie pamiętam. ^^ Ogólnie moje sny zawsze są dziwne i logicznie nie logiczne. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:08 mi się raz śniło że kuzynem mojej kumpeli był Mateusz Damięcki xD hahah, nie wiem skąd się to wzięło xD Odpowiedz Link Zgłoś
pantera Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:11 wczoraj mialam taki sen. zaczelam czytac serie zmierzch.no i tak mnie wciagnela ze pierwszego dnia przeczytalam polowe ksiazki. i w nocy caly czas snily mi sie sceny z tej ksiazki.w roli glownej byli oczywiscie rob i kristien.... Odpowiedz Link Zgłoś
issue Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:15 kiedy miałam fazę na indie i indiepodobne zespoły, to zdarzało się to dosyć często, o dziwo o,o głównie ze mną w roli głównej. nie, nie opowiem, bo to jest zbyt upokarzające... na szczęście przerzuciłam się na inny rodzaj muzyki i teraz nie mam już takich koszmarów. imo, zbeszcześciłabym własnego idola, a tego przecież nie chcę. chociaż z drugiej strony... warto trochę pofantazjować c: Odpowiedz Link Zgłoś
kundelek14 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:17 może i mi nie uwierzycie ale ten sen był tak realistyczny ale i zarazem głupi byłam w mojej szkole z koleżankami, a w miejscu gdzie był parking stał basen itp.( nie wiadomo do czego ten basen) i po prostu było tak jakbym zamieniła się rolami z Bellą Swain (no wiecie chodziłam z Edwardem Cullenem znałam jego tajemince....bla bla bla .każdy zna tę historię ) on mnię objął i poszłam z nim do sklepu spożywczego nieopodal szkoły(taki malutki drewnieny sklepik)weszliśmy do sklepu (za ladą stał czarnoskóry męszczyzna) edzio zdjął koszulkę (nie wiadomo po jakiego grzyba ją zdjął) i poprosił o żółty ser krojony (dziwne) powiedział że on zapłaci za ser a ja mam kupić ketchup no i pod koniec snu jedliśmy ten ser z ketchupem ....ale się śmiałam jak głupia gdy sie obudziłam ale czułam się jak na jawie>>>>powaga:- nigdy go nie zapomnę miałam taką zbite:- a i jeszcze mi sie śniło kiedyś że jestem hanna montanna i nic więcej pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:22 haha miałam podobnie tylko, ze ja jadłam nutelle z Edziem, potem dostałam w głowę huśtawka xD ahahah no i spotkalismy po drodze Maruchuy [czy jak to sie pisze z 'nie igraj z aniolem' ]. Albo ostatnio byłam na obozie harcerskim z Adison z Chirurgow xDD Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:19 co prawda nie jest ona moją idolką, ale śniła mi się lady gaga jechałam z koleżanką pociągiem , i magle przez okno widzimy że coś wybucha na horyzoncie, wszysycy uciekają z pociągu , i chowaja się po drugiej stronie, leże z koleżanką na ziemi, i widzimy że leży koło nas LADY GAGA W SREBRNYM STROJU I parzy herbate, masakra xd. Odpowiedz Link Zgłoś
e2rd_cullen Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:31 mi sie śniło że Justin Bieber był moim chlopakiem ale nie był slawny i że się z nim całowałam a on miał usta takie słone że smakowały jak frytki xD kiedys mi sie sniło ze lucas grabeel przyjechal do mojej babci samochodem xD albo kilka razy mialam taki sen ze spotkalam filipa bobka i byłam z nim w garażu u mojej babci ale on nie zwracal na mnie uwagi tylko sie bawił z moimi bracmi ciotecznymi i podlewał ogródek szlaufem xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa_em Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:43 A mnie się raz przyśnił Bimberek! Hahah, koszmar xd Nie żebym coś do niego miała, jest mi obojętny Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 ;) 07.08.10, 17:47 mi się przyśnił dużo razy Justin Bieber, ale ten sen z nim był najdziwniejszy, ponieważ: chodziłam z Justinem i byliśmy parą, któregoś dnia poszłam się z nim przejść i on mnie zaczął całować, kiedy przestał, uśmiechnął się do mnie szyderczo i powiedział ''wiesz co, twój brat lepiej od ciebie całuje !! a potem zobaczyłam swojego brata za mną któy sie smieje do Justina Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa_em Re: ;) 07.08.10, 17:51 Przypomniał mi się jeszcze jeden sen... Ale smutny, bo przyśniło mi się, że zastrzelili Eminema Nie wiem skąd to się wzięło Odpowiedz Link Zgłoś
agatka1996 Re: ;) 07.08.10, 18:10 justynaa134 napisał(a): > mi się przyśnił dużo razy Justin Bieber, ale ten sen z nim był najdziwniejszy, > ponieważ: > chodziłam z Justinem i byliśmy parą, któregoś dnia poszłam się z nim przejść i > on mnie zaczął całować, kiedy przestał, uśmiechnął się do mnie szyderczo i > powiedział ''wiesz co, twój brat lepiej od ciebie całuje !! a potem > zobaczyłam swojego brata za mną któy sie smieje do Justina hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:50 Mi się śniło że byłam na afterparty Sabatonu echh co się tam działo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:59 To sen sprzed roku. Spotkanie klasowe po 10 latach od ukończenia gimnazjum. Opowiadałam wtedy wszystkim z dawnej klasy na przyjęciu o tym jak się jest żoną... o 20 lat starszego ode mnie aktora. ( Byłam wtedy zauroczona w nim {bez nazwisk}- ale to dawne dzieje, "uczucie" skończyło się po 2 miesiącach). Odpowiedz Link Zgłoś
demus_selenka Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 18:13 O ile tego było Sterling Knight,Jonasi,Michael Jackson,Elvis,Selena,Demi,Hannah,Justin,U2,The Edge,David Villa,Kasijas(nie pamiętam jak się pisze to pisze jak sie mówi),Vanessa,Olsenki,itp.,itd., Z tych moich snów wyszła by komedia wszech czasów... Np. Bimber doił krowe w różowej sukience królewny... ma się te wyobrażniexD Odpowiedz Link Zgłoś