Dodaj do ulubionych

Sny z waszymi idolami

• selena127 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:51
      Mi się śniło ,że Demi Lovato przyszła do mojej szkoły i w ogóle mało osób na nią zwróciło
      uwagę, a ja podbiegłam do niej i się do niej przytuliłam.Mam zawsze jakieś dziwne sny w
      dodatku w tym śnie było jeszcze ze jakaś agentka chyba chodzila w wentylacji w szkole i
      strzelała czymś do jakiegoś zlego gościa a ja w tym uczesniczyłam z przyjaciólmi i Demi.
      • who.i.am Jonaski :D 07.08.10, 15:10
        Mi śniło się, że spotkałam jonas Brothers koło mojego bloku i poszłam z Nickiem pod sklep
        Ruck Zuck ( nie wiem skad sie wziął koło bloku, bo nomalnie stoi naprzeciwko kościoła
        xD ) i tam robiliśmy sobie fotki na tle zachodzącego słońca moim kluczykiem od szkolnej
        szafki tongue_out. Kiedy się obudziłam szukałam zdjęć w kluczyku ale ich tam oczywiście nie było :p
        A kiedy indziej śniło mi się, że byłam w wesołym miasteczku i byli tam Jonasi. Chodzili cały
        czac naokoło miasteczka a ja szukałam jakiejś kartki żeby wziąć od nich autograf. W
        końcu znalazłam i ich poprosiłam o autograf i zdjęcie. Ustawiliśmy się do zdjęcia ( ja
        oczywiście stanęłam koło Nicka) i moja mama (skąd ona się tam nagle wzięła) miała nam
        zrobić zdjęcie. Ale powiedziała, że nie zrobi bo Nick ma proste włosy i grzywkę nie na tą
        stronę ( nie wiem co mi się uroiło big_grin). No i obraziłam się wtedy na mamę... Obudziłam się
        chyba potem bo dalej nie pamiętam tongue_out
    • miley__xd Re: Sny z waszymi idolami - Metallica. ;) 07.08.10, 15:00
      Mi się kiedyś śniło, ze byłam na koncercie Metalliki i grali The Day That
      Never Comes
      . Stałam sobie pod sceną po lewej stronie, poza wszelkimi
      bramkami i był tam jeszcze taki jasny długi mur. Sen był zajebisty. xd
    • biedroneczko Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 15:05
      mi dawniej często się śnił zespół RBD !. - i nie wiem czemu. moze przez ten
      cały film ZBUNTOWANI !. suspicious big_grintongue_outsmirksmile
      ale nie było w tym nic takiego ciekawego !.

` oO.. i mi też właśnie ostatnio śnił sie Eminem.
      z tego snu pamietam tylko tyle ze mnie "porwał" na motorku do jakiegoś lasu i
      żarliśmy cuksy..
      <hahaha> beznadziejne .

` i jeszcze pare dni temu Dr. House / którego uwielbiam/ .. i było cos ze gonił
      mnie karetką.
      <lol>

• who.i.am Re: Sny z waszymi idolami...Damon :D i znowu JB :D 07.08.10, 15:19
        Przypomniał mi się jeszcze jeden sen tym razem z Damonem w roli głównej... Siedziałam
        gdzieś przy drewniaym stole i tam leżaly w worku ciasta. Siedział tam też Damon i razem
        zajadaliśmy się ciachami big_grin I wtedy zadałam mu jakże inteligentne pytanie
        - Z czego robi sie krówki ( takie ciasto Krówka jak coś)
        A on powiedział:
        - Krówki robi się z surówki!
        I się obudziłam. big_grin

I jeszcze jeden sen mi się wspomniał. Chodziłam sobie po domu Jonasów i zaglądałam do
        pokojów bo ich szukałam. Wkażdym pokoju widziałam jednego z nich ale tak jakby z
        przeszłości. Tzn. widziałam np. jak mały Nick odrabia lekcje przy biurku wink Potem
        schodziłam po schodach na dół i na schodach stanął (już normalny) Nick. oparł ręce o
        ściany, podnióśł głowę i sie do mnie uśmiechnął. Tylko oczy miał zielone zamiast
        czekoladowych...myślę że to przez czytanie Pamiętników Wampirów bo tam Stefano jest
        opisany podobnie do Nicka tylko ma własnie zielone oczy big_grin
    • nataliaaa.a Yes...avril... 07.08.10, 15:11
      ...miałam strasznie zajebiaszczy sen z Avril Lavigne....mama jakimś cudem zaprosila avril na
      moje urodziny i ona uczyła mnie swoich piosenek itd.,a następnego dnia zabrała mnie na
      swój koncert i wywołała mnie na scene....Koniec bo budzik mi dryndnątongue_out
      • brokatowa_ :dd 07.08.10, 16:32
        mi się ostatnio 2 razy z rzędu śnili Jonasi , Ashley Tisdale i Vanessa Hudgens
        xdd .
        i gadali po polsku xd
        • xicaughtmyselfx Re: :dd 07.08.10, 16:38
          mi się śnił ... Bieber , hahaha , że go po mojej szkole oprowadzałam iii..jeszcze Lautner ,który
          był moim nowym sąsiadem . o_O"
          • lisaxx Re: :dd 07.08.10, 16:42
            mi sie raz przysnil Nick Jonas .. hm nie mam pojecia czemu ;pp
            siedzielismy w namiocie z jakimis znajomymi .. i w sumie to tyle xd
          • myoshi śniła mi się moja Babcia :c czy ty się zalicza? :c 07.08.10, 16:43
            • myoshi to* 07.08.10, 16:43
              • nuskadee myoshi tak jasne :P 07.08.10, 17:00
    • agusia254 Zerknij... 07.08.10, 16:46
      Miałam 2 takie sny: z Joe Jonasem i Sterlingiem Knightem.
    • montanacyrus Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 16:50
      Mi to się raz śniła cała obsada Disney'a. W tym śnie stwierdziłam, że pojadę z nimi do USA
      a moi rodzice tylko "co?"
      W kolejnym to poznałam Sprouse'ów, Demi, i rodzinkę Kardashianów chciałam z imi gadać
      itp a oni mnie olewali. I potem jak się obudziłąm to gadałam do plakatów: "Nie będziecie
      mnie ignorować big_grin"
    • greendayfan xD 07.08.10, 16:52
      dużo razy miałam takie sny kilka razy śnił mi się green day , billlie Joe .
      hayley williams ( czy jakoś tak) śnił mi się Robert Pattinson ( w tym śnie to ja
      byłam bellą ) xD
    • rockville. Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 16:54
      O swoim idolu jeszcze nigdy nie śniłam. Raz śnił mi się tylko Robert Pattinson..
    • in_bloom Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 16:58
      bardzo rzadko mi się coś śni.jeszcze chyba nie miałam sytuacji,że gwiazda mi się
      przyśniła
    • kotekk. Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:00
      Haha.!

Masz świetne sny. ; ]]]
    • winia było kilka 07.08.10, 17:01
      Cole i Dylan Spruse chodzili do mojej szkoły. Cole zabrał mnie do ubikacji i poprosił o
      chodzenie ja się nie zgodziłam i powiedziałam mu że jestem za młoda na chłopaka.

Jonas Brothers byli na wycieczce szkolnej i cały czas rozmawiali z moim tatą, a na mnie nie
      zwracali uwagi. Chociaż było lata w hotelu był lód, największy lód był na schodach i
      Jaźdzka z ycd uczyła mnie po nich schodzić

Byłam na planie serialu Hannah Montna i miałam grać jakąś rolę, ale oni mnie nie lubieli i rico
      swoje ręce zamieniał w szczypce i mnie gonił.shock

Grałam Belle w Zmierzchu tylko to była jakaś nowa część. Miałam się całować z Taylorem i
      wtedy przyszła Kristen i powiedziała że odebrałam jej role i chłopaka i zaczeła mnie bić.
    • lovejustin__ Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:02
      Justin był w mojej szkole i przytulał wszystkie brunetki : - d
    • onlysilence_ Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:03
      @nuskadee tym Eminemem w slipkach mnie rozwaliłaś. xD

Miałam i to ile, ale raczej nie byli to moi idole. Najlepiej pamiętam sen, w
      którym byłam na łące, takiej jak w Twilight, tyle, że zamiast Edzia był ze mną
      Nick Jonas. o_O Normalnie taki chłopak był narajany (wiecie o co mi chodzi? xD),
      że musiałam co trochę się od niego odsuwać. A potem nie wiadomo skąd pojawił się
      jednak Edward i zaciągnął mnie do lasu (bez głupich myśli!)... Potem był w śnie
      przeskok i dalej nie pamiętam. ^^

Ogólnie moje sny zawsze są dziwne i logicznie nie logiczne. :3
    • efendis . 07.08.10, 17:04
      Jonas Brothers i Justin Bieber sciana
    • lolisia_xdd Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:08
      mi się raz śniło że kuzynem mojej kumpeli był Mateusz Damięcki xD hahah, nie
      wiem skąd się to wzięło xD
    • pantera Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:11
      wczoraj mialam taki sen. zaczelam czytac serie zmierzch.no i tak mnie wciagnela
      ze pierwszego dnia przeczytalam polowe ksiazki. i w nocy caly czas snily mi sie
      sceny z tej ksiazki.w roli glownej byli oczywiscie rob i kristien....shock
    • issue Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:15
      kiedy miałam fazę na indie i indiepodobne zespoły, to zdarzało się to dosyć
      często, o dziwo o,o głównie ze mną w roli głównej. nie, nie opowiem, bo to jest
      zbyt upokarzające... na szczęście przerzuciłam się na inny rodzaj muzyki i teraz
      nie mam już takich koszmarów. imo, zbeszcześciłabym własnego idola, a tego
      przecież nie chcę. chociaż z drugiej strony... warto trochę pofantazjować c:
    • kundelek14 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:17
      może i mi nie uwierzycie ale ten sen był tak realistyczny ale i zarazem głupiconfused
      byłam w mojej szkole z koleżankami, a w miejscu gdzie był parking stał basen
      itp.( nie wiadomo do czego ten basenbig_grin)
      i po prostu było tak jakbym zamieniła się rolami z Bellą Swain (no wiecie
      chodziłam z Edwardem Cullenem znałam jego tajemince....bla bla bla .każdy zna
      tę historię big_grin)
      on mnię objął i poszłam z nim do sklepu spożywczego nieopodal szkoły(taki
      malutki drewnieny sklepik)weszliśmy do sklepu (za ladą stał czarnoskóry męszczyzna)
      edzio zdjął koszulkę (nie wiadomo po jakiego grzyba ją zdjął) i poprosił o żółty
      ser krojony big_grin(dziwne) powiedział że on zapłaci za ser a ja mam kupić ketchup
      no i pod koniec snu jedliśmy ten ser z ketchupem ....ale się śmiałam jak głupia
      gdy sie obudziłam
      ale czułam się jak na jawie>>>>powaga:-
      nigdy go nie zapomnę miałam taką zbite:-smile
      a i jeszcze mi sie śniło kiedyś że jestem hanna montanna i nic więcej
      pozdrawiam wszystkich
      • esy_folresy Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:22
        haha miałam podobnie tylko, ze ja jadłam nutelle z Edziem, potem dostałam w
        głowę huśtawka xD ahahah no i spotkalismy po drodze Maruchuy [czy jak to sie
        pisze z 'nie igraj z aniolem' ]. Albo ostatnio byłam na obozie harcerskim z
        Adison z Chirurgow xDD
    • dusssia Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:19
      co prawda nie jest ona moją idolką, ale śniła mi się lady gaga

jechałam z koleżanką pociągiem , i magle przez okno widzimy że coś wybucha na
      horyzoncie, wszysycy uciekają z pociągu , i chowaja się po drugiej stronie, leże z koleżanką
      na ziemi, i widzimy że leży koło nas LADY GAGA W SREBRNYM STROJU I parzy herbate,
      masakra
      xd.
    • e2rd_cullen Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:31
      mi sie śniło że Justin Bieber był moim chlopakiem ale nie był slawny i że się z
      nim całowałam a on miał usta takie słone że smakowały jak frytki xD

kiedys mi sie sniło ze lucas grabeel przyjechal do mojej babci samochodem xD

albo kilka razy mialam taki sen ze spotkalam filipa bobka i byłam z nim w garażu
      u mojej babci ale on nie zwracal na mnie uwagi tylko sie bawił z moimi bracmi
      ciotecznymi i podlewał ogródek szlaufem xd
    • madziaa_em Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:43
      A mnie się raz przyśnił Bimberek! Hahah, koszmar xd Nie żebym coś do niego
      miała, jest mi obojętny tongue_out
    • justynaa134 ;) 07.08.10, 17:47
      mi się przyśnił dużo razy Justin Bieber, ale ten sen z nim był najdziwniejszy,
      ponieważ:
      chodziłam z Justinem i byliśmy parą, któregoś dnia poszłam się z nim przejść i
      on mnie zaczął całować, kiedy przestał, uśmiechnął się do mnie szyderczo i
      powiedział ''wiesz co, twój brat lepiej od ciebie całuje !! scared a potem
      zobaczyłam swojego brata za mną któy sie smieje do Justina confused
      • madziaa_em Re: ;) 07.08.10, 17:51
        Przypomniał mi się jeszcze jeden sen... Ale smutny, bo przyśniło mi się, że
        zastrzelili Eminema cry Nie wiem skąd to się wzięło confused
      • agatka1996 Re: ;) 07.08.10, 18:10
        justynaa134 napisał(a):

> mi się przyśnił dużo razy Justin Bieber, ale ten sen z nim był najdziwniejszy,
        > ponieważ:
        > chodziłam z Justinem i byliśmy parą, któregoś dnia poszłam się z nim przejść i
        > on mnie zaczął całować, kiedy przestał, uśmiechnął się do mnie szyderczo i
        > powiedział ''wiesz co, twój brat lepiej od ciebie całuje !! scared a potem
        > zobaczyłam swojego brata za mną któy sie smieje do Justina confused

hahahaha tongue_out
    • avrilka_lavigne Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:50
      Mi się śniło że byłam na afterparty Sabatonu echh co się tam działo wink ;P
    • princessm Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 17:59
      To sen sprzed roku.
      Spotkanie klasowe po 10 latach od ukończenia gimnazjum. Opowiadałam wtedy wszystkim z
      dawnej klasy na przyjęciu o tym jak się jest żoną... o 20 lat starszego ode mnie aktora.
      ( Byłam wtedy zauroczona w nim {bez nazwisk}- ale to dawne dzieje, "uczucie" skończyło się
      po 2 miesiącach).
    • demus_selenka Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 18:13
      O ile tego było Sterling Knight,Jonasi,Michael
      Jackson,Elvis,Selena,Demi,Hannah,Justin,U2,The Edge,David Villa,Kasijas(nie pamiętam jak
      się pisze to pisze jak sie mówi),Vanessa,Olsenki,itp.,itd.,
      Z tych moich snów wyszła by komedia wszech czasów...
      Np.
      Bimber doił krowe w różowej sukience królewny...
      ma się te wyobrażniexD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka