Dodaj do ulubionych

Sny z waszymi idolami

07.08.10, 13:23
smile Wiadomo o co cho. Czy którejś z was przyśnił się idol/idolka lub po prostu
ktoś sławny? Może macie jakieś ciekawe sny do opowiedzenia? Piszcie.
Mi przyśnił się raz Eminem i Bill Kaulitz oboje jakimś cudem mówili po polsku.
Dzięki Billowi zdałam fizykę bo dzień przed spr. przyśnił się mi mówiąc "
Wierze W Ciebie" haha a Em to już po prostu szkoda mówić. Była zima ja z
kumpelą stałyśmy na takiej wysokiej górze z zamiarem zjechania z niej na
tyłku. Aż tu nagle przelatuje Em w samych slipkach i rzuca się w zaspę.To był
jakiś walnięty sen skąd wziął się tam EMINEM? Tego widoku do końca życia nie
zapomnę (po przebudzeniu płakałam ze śmiechu) cool

Jeśli coś jest nie tak to kosz tongue_out
Obserwuj wątek
    • doggy Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:30
      Hah xD Mi się śniło, że Edzio Cullen chodził do mojej szkoły xDD O.o
      • nika_98 Tu;d;) 07.08.10, 14:21
        Kiedy jeszcze byłam fanką The Jet Set śniło mi się, że Sasha podpisała wszystkie
        moje wartościowe rzeczy, czyli pamiętnik itp. a także zeszyty koszulki, wszystko
        co się dało;D
        Albo zaprzyjaźniłam się z Farną >.< Weszłam na scenę i zaczęłam z nią gadać<3;D
    • your.cocaine Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:31
      Taaak, śnił mi się r. pattinson na wielbłądzie xd !
      na środku pustyni. Potem wyskoczyła Rihanna w stroju kąpielowym i wytarzała się w
      piasku xd
    • lieb_de_sekunde Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:31
      Baaardzo często śnią mi się takie sny. Przed koncertem non stop sniłam o TH jak
      grają na scenie, a teraz śnią mi się różne głupoty typpu "Th wchodzą do mojego
      pokoju i są w szoku patrząc na niego" <bo mam cały w zdjęciach plakatach
      pamiątkach z koncertu itd hahaha>
      • rosalie Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:36
        większości z nich nie pamiętam. kiedyś śnił mi się mały 10 letni Nick Jonas, którym się
        opiekowałam, bo byłam starsza.

a ostatnio siedziałam z Nick'iem w jego mustangu < 3 a on uczył mnie prowadzić. haha.

nie wiem skąd biorą się u mnie takie sny. nie wyobrażałam sobie takich historii.
    • bananowaa Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:33
      Hehe rzeczywiscie śmieszne. ; ) Mi się chyba nic takiego nie śniło. ; ( Ale jak bym sb przypomniala to jeszcze napisze. ; **
    • lady_cat Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:35
      raz , z Taylorem Lautnerem, drugi z Miley Cyrus i Justinem Gastonem [ ale ich wtedy
      nie lubiłam ]
      i dziś miałam, ale nie powiem wam z kim. haah. x d
      • becia123x Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:41
        mi się śnił Taylor Laughtner big_grin
    • llena Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:42
      nie śnią mi się...
    • lola2812 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:47
      Dzisiaj mi się śnił Justin Bieber , miał jakiś koncert a potem wracał jakąś
      kolejką , nie wiem czemu ale skoczyłam do niego. Potem wszyscy wyskoczyli z tego
      pociągu. I ja chowałam Biebera przed jego fankami .A dalej nie pamiętam co było xD
      Głupi był ten sen : P
    • marikova Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:48
      często mi się to zdarza, np. ostatnio śniło mi się, że płynęłam statkiem z
      Johnnym Deppem do Australii xD
    • selena666 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:50
      Mi sie raz śniła Ashley Tisdale w supermarkecie...chyba w tesco xD i jeszcze
      kiedy indziej Sterling Knight, że chodził do mnie do szkoły i mnie...podrywał
      ...dziwne/....
      • kaajul tak....... 07.08.10, 14:02
        śniło mi się ,że jechaliśmy nad morze i przy drodze stała biedna Ashley
        Tisdale.... i my ją wzieliśmy do samochodu ;PP

Kiedyś śniło mi się że jechaliśmy na szkolną wycieczkę i zatrzymaliśmy się w
        galerii handlowej. Tam swój pokój miała Brenda Song i razem uciekaliśmy przed
        chińską mafią..... i nie ucikliśmy....
      • lisaorigliasso Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:33
        Mi śnił się Damon z Pamiętników wampirów... że z nim byłam i on się mną
        opiekował smile Mmm to był piękny sen... wink
    • dark_angel97 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 13:59
      Mi się śniły postacie z " Wywiadu z wampirem" czyli Lestat, Louis i Claudia,
      tylko, choera nie pamiętam co robili big_grinbig_grin
    • jonasofanka kliknij xD 07.08.10, 14:02
      OMG, ja to mam tylko z dzonasami. Długo by pisać. Serio ;dd. wejdż na
      thejonasbrothers.pl i po lewej stronie będziesz miała taką ramkę[najczęściej
      ...posty] no i bedzie "sny z JB" kilknij. 7 stron do czytania , niektóre to są
      niesamowite xD
    • demi2917 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:06
      Mi sie śnił kilka razy Justin Bieber..uncertainuncertain I kiedyś jeszcze Robert Pattinson
      chyba....no ale mi często śnią się koszmary..

A i jeszcze kiedyś śnili mi sie aktorzy z Mody na sukces big_grinbig_grin
      • nuskadee demi2971 MOdy na sukces?! Nieźle haha 07.08.10, 14:08
      • massage tak.... 07.08.10, 17:16
        i to był najwspanialszy sen jaki miałam, ale nie będę się zagłębiać w szczegóły
    • marsjanka115 yes ;p 07.08.10, 14:14
      ale krótko za krótko
      [i] nic takiego nie było tylko pan Leto się tak gapił fajnie na mnie ale wujek
      zakała rodziny mnie obudził ;x
      a i jeszcze że na koncercie 30STM byłam ale nic takiego szczególnego nie
      pamiętam xp
    • bellacullenx justin bieber,robert pattinson,tom kaulitz..1 noc 07.08.10, 14:15
      mnie rozwalił ;]
      A więc tak-wchodzę sobie do mojej kuchni a tu siedzi Justin Bieber i oczywiście mówi po polsku..
      Myślę sobie tak ' kurde nie lubię go ale co tam... autograf zawsze się przyda'
      - Hej Justin dasz mi autograf?
      -Okej, na czym?
      -na podkoszulku...- i nagle nie wiadomo skąd mam w ręce koszulkę 'I LOVE JUSTIN BIEBER'
      Podpisuje a tu nagle słyszę eminema, budzę się, telefon dzwoni... spadam z łóżka i odbieram 'hej tu ja Dominika... tra la la'
      za 5 min..
      Wkurzona że zostałam obudzona w środku nocy ( no okej to była 8;30 ale ja jestem śpiochem)ide spać.. i sen; wchodzę z Dominiką ( ta z którą rozmawiałam) do jej pokoju..
      Dominika; wiesz co Cullen( tam mnie nazywa)musze ci cos wyznać... uprawiałam seks z miśkiem..
      Ja; poker face
      koniec snu..
      kolejny sen;
      Budzę się rano, jakis obcy pokój chyba hotelowy... patrzę a koło mnie leży sobie Tom Kaulitz,podnoszę białą kołdrę a tu jestem naga..mysle' ja pierdziele albo zdarzył się cud albo to jest jakiś popierdzielony sen'
      Nagle on sie budzi,ma na głowie białą czapkę.. reszty nie ma.
      Tom; kurde.. Gabi (moje imię) dziwisz się że masz taki sen.. a kto oglądał wczoraj tysiące moich zdjęć na googlach?- mnie wcięło on schylił się żeby mnie pocałować i bum! spadłam z łóżka..xd
      __ i to wszystko w jedną noc.xd

a jesli chodzi o idoli to parę razy śnił mi się Robert Pattinson, gdy sie budziłam płakałam ze szczęścia.. i smutku..bo to był tylko sen..crying

ale tego z Tomem nie zapomnę xd

• famous_ash Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:19
      A mi się kiedyś śnił z braćmi Sprouse. I kilka razy z Bieberem,np. że tam z nim
      gadałam i 2 razy jego śmierć. Ja to mam głupie sny, i jeszcze z kimś mi się śnił
      ale rano jak się budzę to zazwyczaj zapominam co mi się śniło
    • nuskadee bellacullenx ten sen z T. haha fajny 07.08.10, 14:23
    • kazymuu Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:25
      Kiedyś śnił mi się bieber... okropne.
    • sylwwx33 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:26
      mi się śniła Hannah Montana z różowym toporem która próbowała mnie nim zadźgać. big_grin
    • monik4 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:29
      tak sen o justinie serce
    • taebaby. Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:29
      Dzisiaj śnił mi się mój ulubiony zespoł *-*' Dziwny był ten sen, bo okazało się, że jeden z
      chłopaków był moją rodziną o.O'
    • anahi011 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:30
      ja miałam sniła mi się maite perroni a póżniej całe rbd big_grin
    • ixxprincessxxi Mój koszmar!!! 07.08.10, 14:32
      Mój największy koszmar- śniło mi się że Bimber był moim kuzynem i przyjechał d mojej babci w odwiedziny!!!!!! nieee!!!!
      • nuskadee xxipricessxxi a nie próbowałaś mu coś uszkodzić? 07.08.10, 14:37
        Ja bym go zadźgała różowym toporem hannki montanki tongue_out
      • euforiia ixxprincessxxi 07.08.10, 14:41
        ixxprincessxxi napisał(a):

> Mój największy koszmar- śniło mi się że Bimber był moim kuzynem i przyjechał d
        > mojej babci w odwiedziny!!!!!! nieee!!!!

ooo współczuję . xD
      • katy_j.b. Śmieszne i żalowe! Tutaj!!!! 07.08.10, 14:56
        To dziwne, ale mam wiele takich snów. Najbardziej w pamięci pozostały mi 2 z nich:

1. U nas na osiedlu jest takie owocowe drzewko z czymś w rodzaju śliwek.
        Rozmawiałam pod nim z Taylorem Lautnerem! Potem poszłam do domu wzięłam torbę i
        wyszłam gdzieś. Kidy wróciłam do domu ktoś zaczął walić do drzwi! Otworzyłam, a
        tam stał Taylor i zaczął na mnie wrzeszczeć, że obiecał mu nie ruszać się z
        domu! Dziwne to było.....

2. Wracałam z moim psiakem ze spaceru. Zapadał zmierzch. Nagle z wielkim hałasem
        przejechał motorzysta. Zerknęłam na niego, a to był Robert Pattinson! Jeszcze
        dziwniejsze było to, że się do mnie uśmiechnął!!!! confused
    • agatka1996 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:34
      mi sie kedys snili bracia sprouse ze cos tam sie paliło i nagle cole mial złamaną noge i
      siedzielismy w trojke w takim starym szpitalu i oglądalismy tv big_grin
    • euforiia Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:40
      ohh mi bardzo często , . ; )
      • miley___miley Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 14:50
        Mi się śniło,że weszłam do Empiku aby kupić następną książkę z sagi zmierzch.
        Idę do kasy ubrana jak na co dzień a kasjerka mi każe się ubrać w strój
        baletnicy.sciana Dobra przebrałam się.
        Patrze,a nie wiem skąd wychodzi taylor lautner, robert pattinson i kristen
        stewart. Poprosiłam ich o podpis na książce a nagle Taylor wziął mnie na ręce. A
        to było najgorsze że sklep zamknięto ale za szybami stali ludzie i nam robili
        zdjęcia.
      • alyson96 Re: Sny z waszymi idolami 07.08.10, 15:03
        mi się śniło że byłam na jakiejś konferencji z Billem . Gadaliśmy po polsku ale okej.
        Potem Bill mi na ścianie napisał swoj numer telefonu. : D /

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka