martuniaaaaa 11.08.10, 18:29 Własnie rozmawiam z przyjaciółką i myślimy nad tym, żeby zapisac się na jogę. Zachwyciło nas to, że można się tam wyciszyć i odstersowac od szkoły. Może któraś z was chodzi lub chodziła na jogę ?? Co o tym myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananowaa Re: Joga 11.08.10, 18:34 fajny pomysł. ja nigdy nie byłam na jodze ale sie chcę wybrać. moze namowię kumpelki. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Joga 11.08.10, 21:36 mnie jakoś do tego nie ciągnie. Podobno na niektórych zajęciach jogi bardzo zachęcają do wiary nie w Jezusa tylko w jakiegoś Allacha czy kogoś więc moja mama by się na pewno nie zgodziła Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: @majson nie ma racji. 16.08.10, 22:56 Joga to są tylko cwiczenia, które rozciągają i pomagają się skupic. To nie jest związane z jakimiś religiami... Więc jak się nie znacie- nie wypowiadajcie się. Ja uprawiam jogę. Naprawdę pomaga. Przynajmniej mi, ale ja nie chodzę na żadne zajęcia, tylko w internecie wpisałam i znalazłam kilka cwiczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Joga 11.08.10, 22:33 niezły pomysł. namówię kumpelę, może się zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Joga 11.08.10, 22:49 Zapiszcie się, ja bym chciała chodzić ale w mojej miejscowości nie mamy takowych kursów Odpowiedz Link Zgłoś
mercia3 Re: Joga 12.08.10, 11:02 Ja chodzę na jogę, ale to nie prawda z tą wiara Jeżeli macie jakieś pytania to napiszcie na tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa @ Mercia 12.08.10, 14:20 Jak długo chodzisz ? I czy czujesz jakąś różnice ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Re: Joga 12.08.10, 14:24 Ja nie mam takiej możliwości, ba nawet nie chciałabym. Myślę, że może i to pomaga ale... jakoś myślę, że nie chciałoby mi się na to chodzić. Ale polecam, polecam Ave^ Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Joga 12.08.10, 14:36 Zapisz się koniecznie. Ja niestety nie mam takiej możliwości bo w moim mieści nie prowadzą takich kursów Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa Koszt 13.08.10, 10:28 U mnie 12 zajęć kosztuje 100 zł Uważam, że nie jst to aż tak drogie Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 :( :( :( 12.08.10, 14:40 spojrzałam na ceny i szok xD 25 zł za półtorej godziny (jedne zajęcia). są też karnety 120 zł za 8 zajęć. a to było chyba najtańsze xD wszędzie indziej jest chyba tylko drożej od września ide na swoje utrzymanie więc nie będzie mnie na to stać Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: :( :( :( 13.08.10, 10:35 ja bym się chętnie zapisała na jogę, ale nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Joga 13.08.10, 10:44 Chodziłam i nawet było fajnie teraz już nie chodzę, bo nie mam dowozu...bo jednak 20 km jest Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra ! 13.08.10, 10:40 Chodziłam przez cały ten rok, godzinę w tygodniu, ale zawsze. Joga jest niesamowita! Najwspanialsza rzecz pod słońcem. Nauczysz się tam wyciszenia, a do tego jest dużo ćwiczeń gimnastycznych, więc będziesz miała gibkie ciało : ) No i poznasz wiele technik oddechowych, a ćwiczenia możesz robić np. 20 minut każdego dnia. I to niesamowite! Polecam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: ! 13.08.10, 10:56 ja nie chodze, bo moi rodzice sie na pewno nie zgodzą, ja jestem chrześcijanką, a tam namawiają do wiary w jakiegoś Allacha czy coś, tak jak napisała to jedna z użytkowniczek, ja wole hip hop, bo to jest sto razy lepsze od waszej jogi ; // Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczko95 Re: ! 17.08.10, 08:02 Moim zdaniem pomysł fajny. Ja osobiście chodzilłam na Joge i mi sie podobało. Rzeczywiście potem jest się odstresowanym i opanowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Re: ! 27.08.10, 21:32 joga nie ma nic wspólnego z żadną religią...-,- Pomyśl 8x zanim coś napiszesz... Odpowiedz Link Zgłoś