angie2 12.08.10, 12:22 Ile kosztuję bransoletka Lilou taka jak na zdjęciu poniżej? I gdzie można ją kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananowedziecko Re: Lilou 12.08.10, 12:30 wydaje mi się że W.Kruk ma podobne, teraz w numerze In style będzie coś takiego , no ale to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
werka13 Re: Lilou 12.08.10, 12:29 Nie ma na zdj. żadnej bransoletki wstaw linka do zdjęcia i poszukaj na alegro Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: Lilou 12.08.10, 12:29 w polsce są tylko dwa sklepy w Warszawie i w Poznaniu(i dobrze że w Poznaniu tak to moe iść tam....)...jeśli chcesz kupić zestaw(3 okrągłe medaliki) to kosztuje to 300 zł a jeśli pojedyncze to bodajże 100...sprawdź sobie sama bo ja tam nie rozumiem...xd...też chce kupić ale wole chyba zestaw... Lilou-strona web i tam masz też ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Lilou 12.08.10, 12:30 cena jest napisana pod zdjęciami -.- a gdzie to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
amethysa Re: Lilou 12.08.10, 12:52 Ceny wahają się od 45 do 215 zł - tak pisało na jakiejś stronie. A jak w ogóle to one są śliczne ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Lilou 14.08.10, 21:22 nie mam pojęcia, moda to ostatnie co mnie może interesować. a z tego co tam zobaczyłam podobają mi się tylko grube sznurki. Odpowiedz Link Zgłoś
salwinia2009 Re: Lilou 01.11.10, 19:07 WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH TEN WĄTEK![/color] Chciałabym zaprezentować modna biżuterie HAND MADE. Inspiracją do stworzenia tej kolekcji stała sie dla mnie urocza, niebanalna, i bardzo kobieca bransoletka LILOU. Tutaj kazda z Was znajdzie coś dla siebie! Bransoletki sa starannie wykonane, charakteryzuja sie niepowtarzalnościa wzornictwa. Mnóstwo różnych przywieszek (serduszka,kotki,aniołki, kwiatki itd),zarówno w srebrnym jak i zlotym kolorze. Wygladaja naprawdę rewelacyjnie,dodatkowo tylko teraz na mojej aukcji pojawiły sie komplety czyli za 12 złotych można kupić dwie bransoletki i dodatkowo sprawic komus przyjemnośc, miłym prezentem Z pewnościa pojawi sie pytanie gdzie mozna nabyć owe bransoletki, serdecznnie zapraszam Panie na moje internetowe aukcje allegro,nickiem jest moja nazwa uzytkownika-salwinia2009. Kazdy znajdzie tam coś dla siebie, prawdziwa mega promocja, zapraszam serdecznie pozdrawiam Przykładowe bransoletki: allegro.pl/lilou-lilu-styl-gwiazd-mega-promocja-komplet-i1301378133.html allegro.pl/lilou-lilu-styl-gwiazd-mega-promocja-komplet-i1301378117.html allegro.pl/lilou-lilu-styl-gwiazd-mega-promocja-komplet-i1300482898.html allegro.pl/lilou-lilu-styl-gwiazd-mega-promocja-komplet-i1300482886.html Odpowiedz Link Zgłoś