kicia1804 12.08.10, 18:08 Jak był już taki temat to sorry Chodzi mi o to do jakiej grupy należycie w swojej klasie/szkole ?? Czy każdy zna ciebie w szkole i w ogóle . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renooo17 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:19 czy ja wiem... w szkole miałam kilku dobrych znajomych i tyle mi wystarczało Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:26 Połowa szkoły mnie zna. może większa połowa. c : Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:48 Hm , w klasie .. Tak, raczej , bo prawie wszystkie dziewczyny się ze mną kumplują, no chyba, że ta reszta, która nam coś zrobiła - po prostu przestałyśmy się z nią zadawać c; W szkole - znanaa , prawie wszystkim mówię cześć ;p Może kilku z 4 klas nie znam, ale to uzupełniam .xd Odpowiedz Link Zgłoś
kofffam_cie tu` 12.08.10, 18:36 o taaak. w poprzedniej szkole tak bylo.! bylam ta NAJ.! a teraz przede mna gimnazjum... i moze... kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Re: tu`Przez mojego brata cała sql mnie zna.;pp 13.08.10, 14:41 Mój brat gra w piłkę nożną i jest świetny i przez to cała podstawówka i gimnazjum mnie znają i lubią . tzn. : Elita ! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:38 Mnie zna na pewno większość szkoły. Hah. ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
imarebel Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:44 Nie jestem w elicie, bo moja szkoła ni posiada elity. W starszych klsach ludzie są w większości mili, nie wywyższają się itp... ale jest że tak powiem taki "gang" dziewczyn ze starszej i one chcą być takie fajne i wgl. ale i tak nikt ich prawie nie lubi. a co do mnie to mam kilku przyjaciół i to mi zdecydowanie wystarcza. nie nawidzę osob, które chcą za wszelką cenę stać się popularne, fajne i żeby cała szkoła je znała (a jest taka jedna w naszej klasie). Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 14.08.10, 08:32 Nie sądzę. Nie potrzebuję nie wiadomo ile kumpli i kumpelek. Nie muszę wszystkich znać choć gim połowa mnie zna (choć ja nie znam ich, bo mam brata w gim), ale bardzo tego nie lubię kiedy zaczynają się za mną drzeć po nazwisku czy imieniu, różnie bywa. Właściwie to teraz idę do gim no i w klasie nie mam nikogo znajomego, poza klasą jednak mam D; Odpowiedz Link Zgłoś
lithh Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:39 YyY...Weż nie kłam...jak można mówić na kogoś SELENA_DISNEY (chodzi o ,,_'' ) Ja nie jestem w elicie szkoły i tego wogule nie potrzebuje... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Widzicie selenkę wszyscy znają ;D 12.08.10, 18:42 No tak, jakby mogło być inaczej. Mnie w podstawówce nie wszyscy znali, ba nikt prawie nie wiedział o moim istnieniu. Nawet własna klasa, także ^^ ale wiesz co? W gimnazjum zamierzam się lansować jak największa barbie girl na świecie. Właśnie to sprowadza się do mojej wredności. Ave. Tym razem bez emotikony Odpowiedz Link Zgłoś
collins elitą? 12.08.10, 18:57 jestem cholernie otwarta na ludzi i co rusz pragnę zawierać nowe znajomości. więc często ludzie po prostu mnie kojarzą. jestem takim szkolnym wesołkiem. <3 elitą to ja żadną nie jestem. nie lansuję się na kogoś takiego i nie mam zamiaru zacząć. po prostu jestem sobą. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: elitą? 13.08.10, 08:45 nie jestem i nie chcę być ; P ktoś mnie tam zna ... przez brata (u nauczycieli) nie chcę być żadną 'Elitą' ... za Chiny xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:43 Nienawidzę elit, toteż w żadnej nie jestem. Nie chcę by mnie znała cała szkoła. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dream. @selena_disney 12.08.10, 18:44 skoro jesteś taka śliczna , boska i przepiękna to czemu nie masz ani jednego swojego zdjęcia w galerii ? i proszę - nie używaj w opisie twojej osoby słowa " skromna " . Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Temacik, na którym pustaczki mogą się pochwalić 12.08.10, 18:44 Czyli kolejny bezsensowny post. Myślisz, że jakie otrzymasz odpowiedzi? "JA JESTEM TA NAAAJ, jestem tą dziewczyną. jestem boska, piękna, wszyscy mnie lubią. o maj gaasz" JEZU! co za idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ Re: Temacik, na którym pustaczki mogą się pochwal 12.08.10, 18:48 w podstawówce byłam znana z dobrych ocen... i połowa osób nawet większa mnie znała teraz gimnazjum jestem znana ze swojej wredności jak to nauczyciele twierdza. znana bylam i jestem chociaz w gim. nie mam powodów do dumy jak w podst. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:50 Sądzę, że duża większość mnie zna. biorąc oczywiście tylko szóste klasy. bo z moją byłą przyjaciółką łaziłyśmy na przerwach, śmiałyśmy się z ludzi i wygłupiałyśmy się. ogólnie to było fazowo i dlatego byłyśmy rozpoznawane. ale w gimnazjum raczej będę przeciętnicą :c Odpowiedz Link Zgłoś
dream. czy ja wiem ... 12.08.10, 18:51 raczej wszyscy mnie znają .. nie wszyscy lubią , ale mi to nie przeszkadza .. bo ja także ich nie lubię, : D "królową szkoły " nie jestem i dostaje gęsiej skórki na samą myśl , że miałabym nią być .. ale mam przyjaciół i wielu znajomych a to mi w zupełności wystarczy C ; Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie007 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:53 po pierwsze klamiesz a nawet jak juz to prawda w co szczeze watpie to jestes samolubna dziewucha. mnie wystarcza ze zna mnie 1 setna szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
join_ Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:57 ależ to głupie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 12.08.10, 22:36 nie uważam się za jakąś miss popularności, bo po prostu nią nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
nerds_ . 13.08.10, 11:20 W tym roku skończyłam podstawówkę. Myślę, że byłam osobą znaną i lubianą, dwa razy z rzędu byłam w Samorządzie Uczniowskim. Co roku byłam Miss klasy ( też uważam, że to bez sensu ), co roku byłam w samorządzie klasy. Ze wszystkimi starałam się utrzymać dobre kontakty, świetnie dogadywałam się z chłopakami ( czasem nawet lepiej niż z dziewczynami ). Wiele osób uważa mnie za osobę mającą świetne poczucie humoru, gdy mieli problemy w nauce to przychodzili do mnie- lubiałam to. Nie wiem jak teraz będzie w gimnazjum . Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 18:59 selena_disney napisał(a): > Elitą? Jestem królową szkoły. każdy mnie zna mówią na mnie justynka > bieberka a także selenka disnej a również my queen , > barbigirl oraz paulina a do tego selena_disney, niunia. > ludzie mówią że jestem osoba z pasją i ładną i dobrze bo to prawda. facepalm >.< ---------------------- jestem w pierwszej gim, nie należę do elity, ale dużo osób mnie zna Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 22:43 nigdy nie chciałam, nie chcę, nie byłam, nie jestem i nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 22:47 Ja tam elitą nie jestem W klasie zadaję się z większością. Nie sądzę, żeby wszyscy mnie znali Odpowiedz Link Zgłoś
bellzia Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 22:50 Elitą nie, kojarzyli mnie w podstawówce jako takiego szkolnego wesołka Zawsze mnie było wszędzie pełno. Zobaczymy jak będzie w gimce Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. .,. 12.08.10, 22:51 Nie.. Po co mi to. Zresztą jeżeli miałabym być znana z tego, że jestem "mądra inaczej" to wolałabym żeby nikt nie wiedział o moim istnieniu. Prawdą jest, że trzeba być "lekko" je*niętym żeby wgl o Tobie ktoś mówił... A zniżanie się do takiego poziomu jest żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla niewiem... 12.08.10, 22:51 ...mnie zna kilkadziesiąt osób...XD PSelena_disney - nie chodzi o to,że Ci nie wieże że jesteś ładna,ale dodaj jakieś zdj do galerii - jestem ciekawa jak wyglądasz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: nie wiem... 12.08.10, 22:58 Dużo osób mnie zna. ; d Wielu osobom mówię "cześć".. Ale żadną elitą nie jestem. -.- Mam dużo znajomych, po prostu. Nie lansuje się po szkole. -.- A pełno takich u mnie. ;ss Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 22:52 Nie wiem , czy mnie wszyscy znają, zapytaj się ich. c; Odpowiedz Link Zgłoś
miczii Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 22:53 w szkole jestem bardzo lubiana uwielbiam szkołę w polsce ale muszę iść do szkoły w londynie Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 22:57 za elite się na pewno nie uważam, ale Ci co mnie powinni znać to znają, nie koniecznie muszę lubić, bo i tacy są potrzebni. Głównie to jestem znana z dobrych ocen i czasem z charakterku, lol , nie ważne. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 22:57 idę do nowej szkoły, zobaczymy co będzie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 yyyyy 12.08.10, 23:04 u mnie w szkole nie ma czegoś takiego jak "elita" w sumie LO to już praktycznie dorośli ludzie i nie bawią się w takie coś Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: eeee 12.08.10, 23:08 nie , nie jestem popularna w szkole , ale dużo osób zna mnie z widzenia, tak jak ja ich Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua yyy 12.08.10, 23:08 sorry ale w mojej szkole nie sa aż tak ograniczeni ludzie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: ... 12.08.10, 23:21 elitą ? nieee ! ale w szkole zna mnie każdy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 12.08.10, 23:25 zna mnie cała szkoła i wszyscy z pewnymi wyjątkami mnie lubią, ale nie dlatego, że chodzę po korytarzu i lansuję się nowymi najaczami czy nowym telefonem. nikomu się nie podlizuję, ani nikogo nie udaję. po prostu jestem sobą i nie mam problemów z zawieraniem nowych znajomości. nie trzeba uważać się za królową szkoły, aby wszyscy Cię lubili. raczej nie mam jakiejś zwartej elity, bez której nie ruszam się na krok. oczywiście mam najlepsze przyjaciółki, które uwielbiam. ...a komentarz selenki_disney, czy jak jej tam, jest żałosny i pełen fałszu. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Czy jesteście elitą w szkole ?? 13.08.10, 08:37 Ha! Teraz to każda chwali się, że jest najpopularniejsza w szkole. oO Ja nie wiem czy jestem popularna. W klasie może i tak, bo trzymam z chłopakami i dlatego jestem "ta inna". Odpowiedz Link Zgłoś