Dodaj do ulubionych

Uważacie, że dobrze wybraliście?

14.08.10, 20:52
90% z was nie ukończyło osiemnastu lat.
Wiem, że faworyzowaliście swojego kandydata na prezydenta wink
Ale ciekawi mnie czy większości nadal jest za Komorowskim?
Z początku go lubiłam, naprawdę.
Przyjechał do mojego miasta, wydawał się być miły.
Jednak zauważyliście co się dzieje z Polską od kiedy Bronek jest prezydentem?
Dużo chaosu, wielka czarna dziura, kłótnie.
Jestem zawiedziona..
Szczególnie dobiła mnie ta tablica na Pałacu Prezydenckim.
Ktoś krzyczał "chańba" - ZGADZAM SIĘ Z TYM.
Jeśli wątek już był - kosz wink
Obserwuj wątek
    • aivelen ja nie byłam za bronkiem. 14.08.10, 20:57
      i teraz sie nie dziwie temu, co sie dzieje, ale nie tylko on jest za to odpowiedialny. tylko,że największym problemem bronka jest brak problemu. zdobył władzę, a teraz prostu nie wie co z nią robić. jeśli bd tak dalej, to go zlinczują przed pałacem prezydenckim.
    • sonia321 Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 21:14
      bardzo przepraszam ale to Kaczyński rozpoczął tą burzę (i pseudo katolicy którzy
      są za nim)

byłam, jestem i będę za Komorowskim
      • 07tofik co!!!! 14.08.10, 21:24
        oczywiście ze nadal jestem za Komorowskim, To nie jego wina że Polska przeżywa
        teraz ciężkie chwile - powodzie, trąby powietrzne. To nie jego wina że w sejmie
        są zamieszaniasciana!!!!
        A hańbą można nazwać zachowanie broniących "krzyża". Są niepoważni i po prostu
        głupi!!!
        To walka krzyżem a nie o krzyż!!!!!scianascianasciana
        • alice.... tutaj! 15.08.10, 13:16
          tak moherowe berety, które szukają głupiego miejsca w autobusie, bo nie mogą ustać
          dziesieć minut tańczą wokół krzyża. to jest hańba . krzyż nalezy do Kościoła, który miał
          prawo go z tam tąd wywieść . Było jasne od początku, że krzyz zostanie przeniesiony tak
          zadecydował Kościół i harcerze. Jak ja umre to nikt mi pomnika nie postawi. Gdyby pan
          Kaczyński rządził dobrze to może by mu się to nalezało, ale mu się to nie należy
      • mweezy . 14.08.10, 21:27
        ja tak w ogóle to byłam za Napieralskim, ale trudno, wiadomo było, że ludzie
        dopiero muszą go poznać, było powszechnie wiadomo, że największe szanse mają
        Komorowski i Kaczyński. stało się jak się stało, ja byłam za Kaczyńskim. Bronek
        to tylko kukiełka Donalda, cień. uważam, że to złe, iż przy władzy teraz jest
        cała PO, ale tak wybrali Polacy. doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że
        Jarosław Kaczyński nie jest bez wad, ale uważam, że to on powinien być
        prezydentem dla naszego dobra.

tak uważam ja i takie jest moje zdanie. możecie się nie zgadzać, ale proszę o
        wzajemny szacunek, tak na zaś.
        • mweezy lol. 14.08.10, 21:35
          to takie zabawne, kiedy zwolennicy pana Kaczyńskiego są nazywani moherami itede.
          hhahahahaa, nienawidzę beretów, moja wiara jest niezmiernie licha, nie
          oglądam tiwi trwam, nie słucham radia Maryja... oh jeju, obraz przykładnego
          pobożnego dziecka został przeze mnie zniszczony :< tu nie chodzi o to w co kto
          wierzy, ale o to, co może zrobić dla kraju.
        • iga18 Re: . 15.08.10, 10:21
          Ja też byłam za Napieralskim.. Zgadzam się, że to Kaczyński rozpętał to coś z
          krzyżem -.- Nie jestem teraz ani za Komorowskim, ani za Kaczyńskim -.- Ale
          oglądam Szkło Kontaktowe na TVN24, bo fajne smsy od widzów są xDDD
    • indywidualistka hańba * 14.08.10, 21:20
      Zostawię to bez komentarza.
    • lalula005 Tak i 14.08.10, 21:22
      zgadzam się z powyższym postem.
      • lalula005 postem sonia321 * 14.08.10, 21:28
    • zuziora_ Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 21:23
      Gdyby pan Kaczyński był prezydentem była by wojna? Więc co wolisz?

Bardzo mnie bawią takie wątki. Sama nie jestem dojrzała, ale ty nie powinnaś
      rozstrzegać tego, co już się stało czyli jesteś za moherowymi beretami?
      Gratuluję.

Ave^

• malinka.. . 14.08.10, 21:23
      Ja nadal popieram Komorowskiego.
      Jakby wygrał Kaczyński to by było moim zdaniem gorzej.
      Jeszcze by jakąs wojnę z Ruskimi rozpętał ;/
    • luuluu Hmm... 14.08.10, 21:27
      No więc. Mam dopiero 14 lat , nie wypowiem się na ten temat - bo szczerze mówiąc , bardzo mało mnie to obchodzi. wink
      Ale też jestem zdziwiona - zawiedziona - zdumiona tym co sie dzieje - zwłaszcza z tym krzyżem...
      Ale co tu poradzić ? wink
      Pozdrooo . ;-*
      • msthic Re: Hmm... 14.08.10, 21:33
        Z tym krzyżem to właściwie nie byłoby takiego halo, ale widać media nie mają o
        czym innym pisać, więc zrobiły wielką rozgłośnię o tym . Zresztą może Komorowski
        nie jest jakiś dobry, ale reszta kandydatów też nie była wcale lepsza. Gdybym
        była po osiemnastce zapewne nie głosowałabym w ogóle, bo nie było na kogo .
    • ne.gra Grecka tragedia. 14.08.10, 21:31
      Kiedy ma się dwie "złe" drogi do wyboru - nie mówię, że obaj kandydaci byli xli, ale po prostu żaden mi nie pasował.
      Nie wiem. Na razie nie ma dla mnie takiej osoby w tym państwie, która mogłaby od razu je uratować. Tak po prostu zostać prezydentem i sprawić, żeby wszystko co złe stało się dobre, nie było już przemocy, głodu, zła, wandalizmów, bezsensownego niszczenia Matki Ziemi, dóbr osobistych innych ludzi i dóbr państwowych. Żeby wszystko stało się nagle piękne i kolorowe.
      Może kiedyś ktoś się znajdzie, a na razie nie psioczmy na Komorowskiego, bo w Polsce ostatnio tyle złego się zadziało, że naprawdę trudno nad tym zapanować.
      • bez.urazy Re: Grecka tragedia. 15.08.10, 11:35
        Popieram.
    • sonia321 Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 21:32
      To Kaczyński tak dzieli nas Polaków i Polskę na tych złych i dobrych.
      • koralowa sonia321 14.08.10, 21:39
        `A dlaczego tak sądzisz ? Co Ci Kaczyński winny, ze na naród głupi ? c; .
        • koralowa Zawsze byłam za Kaczyńskim c; . i zawszę będę c; . 14.08.10, 21:40
          • sonia321 Re: Zawsze byłam za Kaczyńskim c; . i zawszę będę 14.08.10, 21:43
            np. to
            wykorzystuje to do walki politycznej a tak nie powinno być
            a te wszystkie zjebane mohery radio maryja wierzą w niego jak w Boga (zresztą to
            sami pseudo katolicy)
          • myszqa13 Re: Zawsze byłam za Kaczyńskim c; . i zawszę będę 15.08.10, 11:31
            ja też i po prostu modlę się aby za te 5 lat wystartował znowu...wtedy będę mogła już głosować(za 4 lata już ale dopiero za 5 lat są wybory) i jak on będzie startował to na niego zagłosuje!!sami chcieliście "Bronka" to go macie...coś nie pasuje??miejscie pretensje do siebie....trzeba było wybrać Jarosława a nie Bronisława który myślał że po znakomitym Lechu Kaczyńskim będzie miał podane wsyztsko na tacy bo teraz muszą bardziej dbać o prezydenta od czasu tragedii...idiota z niego i tyle!!To jest moje zdanie
            • whyduckxoo @myszqa13 21.08.10, 22:17
              wspaniałym Lechu Kaczyńskim?!
              Nie dobijaj mnie! Co on takiego wspaniałego zrobił dla naszego kraju?!

A zresztą- cała tą wojne pod krzyżem wywołał właśnie Kaczyński.
              Sory, no... ;x
        • sel_dem Re: nie znam się na polityce . 14.08.10, 21:42
        • koralowa sonia321 czy jak tam sie zwiesz . 14.08.10, 21:45
          `Pseudo katolicy ? Aha, czyli pseudo - katolikami nazywasz osoby, które całe
          dnie i całe noce czuwali nad krzyżem i się modlili, kiedy ty gniłaś przed
          komputerem ?
          Dla mnie ty jesteś pseudo - katolikiem, bo na pewno przyjełaś komunie świętą, a
          teraz piszesz takie głupoty, że tylko stanąć i się z Ciebie śmiać .
          • sonia321 Re: sonia321 czy jak tam sie zwiesz . 14.08.10, 21:59
            moja wiara gó... Cię obchodzi
            to są ludzie którzy są oślepieni blaskiem Kaczyńskiego
            nawciskał im głupot że to Tusk i Rosja zrobili zamach na Tupolew
            zresztą nie chce mi się z Tobą gadać
            pewnie jesteś tyle samo warta co ci wszyscy opętani ludzie pod tym krzyżem
            www.youtube.com/watch?v=g6XyIadpy2g&feature=related
            i to ma być mądra osoba?
            • koralowa sonia321 14.08.10, 22:03
              `No, ale kur.wa o co Ci chodzi ? Władzę ma PO niech panowie robią drugą
              Irlandię !
              Miał być cud gospodarczy nie pamiętasz ?
              I gzie on jest ?
              Gdzie ten cud, jak narazie podwyższył podatki c;
              brawo .
              • sonia321 Re: sonia321 14.08.10, 22:10
                ty jesteś pojebana dziewczyno
                od tygodnia jest prezydentem
                co ma ku... znieść złote jajo
                na to potrzeba czasu
                i skończ już bo tylko się ośmieszasz
                idź lepiej się pomódl albo coś co wy tam robicie
                • koralowa sonia321 14.08.10, 22:18
                  `Tusk nam obiecywał Irlandię i cud gospodarczy 3 lata temu c; .
                  Jak narazie, gó... zrobił .
                  A teraz się pytam. Ile mamy jeszcze czekać ?

`pomodlę się, i co potępisz mnie za to ? c; .
                  pojebana, dziękuję c; . Tylko czasami nie zesraj się z podniecenia c; .
                  pozdrawiam .
                  • sonia321 Re: sonia321 14.08.10, 22:23
                    to pomódl się też o moje zdrowie smile
                    dziękuje za rozmowę i życzę miłej nocy kiss
          • bez.urazy Re: sonia321 czy jak tam sie zwiesz . 14.08.10, 21:59
            Tak to są pseudo - katolicy, FANATYCY!
            Czy wiara katolicka opiera się na agresji i szantażu? Czy katolicy bronią krzyża przed
            wstawieniem do kościoła? Przeciwstawiają się biskupom? Nazywają księży "ubekami"
            i "Żydami"? W ramach jakiegoś niewiadomego niebezpieczeństwa, własnych urojeń, są
            agresywni i rozhisteryzowani. Większość z nich to ludzie, którzy "wiedzą", że za katastrofą
            stoją Rosjanie, dla których Tusk i Komoroski to "Żydzi, komuniści i bolszewicy", który z
            niejasnych powodów "boją się o własne życie", aby zaraz deklarować , że "za krzyż umrą",
            choc przecież nikt nie używa wobec nich przemocy.
            No chyba, że ja mam zaburzony obraz "prawdziwego katolika".
            • koralowa bez_urazy 14.08.10, 22:11
              `Miejsce krzyża jest wszędzie .
              • bez.urazy Re: bez_urazy 15.08.10, 11:06
                To sobie postaw w ogrodzie i kładź pod nim znicze.
                • bez.urazy Re: bez_urazy 15.08.10, 11:14
                  Ja zaś, jako obywatel demokratycznego i świeckiego kraju, domagam się działania zgodnie
                  z konstytucją i usunięcia krzyża z miejsca publicznego.
                  Zaraz wszyscy zaczną stawiać krzyże gdzie popadnie, bo "miejsce krzyża jest wszędzie".
          • anusia25 Re: sonia321 czy jak tam sie zwiesz . 22.08.10, 18:11
            idż się lecz dziewczyno !
            oni byłi pod tym krzyżem chyba tylko dla jaj !
            i może dla tego żeby zaistnieć w mediach!
            no bo który normalny człowiek nie chodzi do pracy żeby utrzymac rodzine tylko stoi pod
            krzyżem i mówi że jest katolikiem ?
            szkoda że ich nie zapytali kiedy ostatnio byłi w kościele?
        • pamilly Re: sonia321 14.08.10, 21:47
          Pan Kaczyński to człowiek mściwy i kłótliwy
          Nie lubię go, tak samo jak nie lubiłam jego braciszka
          Po ostatnich wydarzeniach mogę nawet powiedzieć, że go nienawidzę.
          Polityka, którą prowadzi ma nas wszystkich ze sobą skłócić, a dla jego brata
          chyba oczekuje kanonizacji tak samo jak wszystkie te babcie koczujące pod krzyżem.
          Biedne są te babcie, które wierzą w słuszność jego słów.
          Byłam i będę za Komorowskim oraz PO.
          Całe to zamieszanie z krzyżem jest żałosne.
          Bracia Kaczyńscy byli i są dla mnie żałośni.
          Lech Wałęsa poznał się na nich i jako pierwszy wypieprzył ich z polityki, i było
          dobrze.
          To moje zdanie, dziękuje. Do widzenia.
      • pauliska1212 Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 21:43
        ja jestem za Komorowskim.
        o rany, przecież to nie on wywołuje tornada i powodzie x /
        nie ma wpływu na pogodę, więc nie obwiniajcie go.
        Kaczyński się tylko potrafi kłócić z wszystkimi . ; x
    • vaniney Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 21:40
      z dwojga złego wolałam i wolę kaczyńskiego.
      • koralowa Korwin - Mikke c; . homosieee ! c; . 14.08.10, 21:51
        `Łaha kocham go za to - Mówię homosie, a nie geje, bo gej kojarzy mi się z g
        jak gównem !
        Oł je facet, mądry wie co mówi c; .

Komorowski to kukiełka Tuska, władze ma PO - będzie cud gospodarczy, druga
        Irlandia !
        mwaha .
      • bezzmian Masakra delikatnie mówiąc. 14.08.10, 21:53
        Ja nie trawię Komorowskiego to jest po porostu oszust i ktoś kto nigdy nie powinnien być
        prezydentem. Ale skoro ludzie chcieli to mają swojego Bronka,ja od początku byłam za
        Kaczyńskim,a wcześniej za jego bratem.
        I nie cierpię jak ktoś mówi,że Kaczyński wykorzystał tragedię.
        Ludzie Wy wogóle wiecie o czym mówicie.
        Jak można wykorzystywać śmierć do swoich celów to są bzdury.
        Nie wiem jak można głosować na Komorowskiego.
        dzięki za uwagę lub jej brak.
        by bezzmian
    • wonderland Re: Tutaj !! 14.08.10, 21:48
      Chańbą jest to, co Ci `obrońcy` tam wyrabiają .
      Może zastawmy całą Polskę pomnikami Lecha , zamknijmy Krakowskie Przedmieście ,
      żeby mogli się tam modlić w spokoju , najlepiej zburzmy Pałac Prezydencki.
      Dobrze , że Komorowski został prezydentem, bo skoro Jarosław teraz napędza ten
      cały bezsensowny spór o krzyż ciekawe co by wyrabiał zostając prezydentem.
      Pałac prezydencki jest miejscem , gdzie mieszka prezydent , to nie jest miejsce
      dla pomnika byłego , który zginął podczas katastrofy . Ja uważam że nawet tej
      tablicy powinno tam nie być. A ci `obrońcy` to okropni hipokryci wierzący w
      słowa Jarka i słuchający Radia Maryja , który jest za PiS. uncertain Ludzie. Możecie
      pójść pomodlić się za nich do kościoła , a nie robić se piknik pod pałacem .
      • majka04 wonderland - zgadzam się ! 14.08.10, 21:52
      • wyobraznia Re: Tutaj !! 14.08.10, 21:58
        lol. a zastanów się jakby wyglądała Polska pod władzą Kaczyńskiego, pomniki , krzyże,
        wielkiego śwętego robi z tego swojego brata. Wiadomo stało się, było przykro, ale nie
        przesadzajmy. Sam nakręca świat te całe radio maryja i tv trwam było za nim , żałosne. A
        poza tym jaki niby haos w kaju? z tym krzyżem ? już mnie to wkurza, powinni go
        zlikwidować i tą całą tablice dla świętego spokoju. A wierzący iść i się pomodlić do
        kościołaa a nie stać pod pałacem, bo co ma pałac do śmierci, nie róbmy z siebie idiotów.
    • mileyrose Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 21:49
      byłam i jestem za Komorowski
      a teraz po wyborach okazało się jaki jest naprawdę Kaczyński
      • bezzmian Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 21:55
        mileyrose napisał(a):

> byłam i jestem za Komorowski
        > a teraz po wyborach okazało się jaki jest naprawdę Kaczyński

Tak? a jaki jest Kaczyński?
        • wisienka9 Szczerze mówiąc.. Mam to w dupie! 14.08.10, 21:57
        • wonderland bezzmian - bardzo konfliktowy . 14.08.10, 21:57
          • bezzmian Re: bezzmian - bardzo konfliktowy . 14.08.10, 21:59
            nie rozśmieszaj mnie konfliktowy to jest komorowski
            • bez.urazy Re: bezzmian - bardzo konfliktowy . 15.08.10, 11:24
              A jak wygląda "konfliktowość" Komorowskiego?
              Hm, może podczas konferencji dzieli Polaków na katolików i zdrajców? Może na swojej
              stronie zamieszcza oświadczenie, gdzie doszukuje się spisku w usunięciu grupy świrów
              spod krzyża? Może upowaznia tych ludzi do agresji wobec władz, sugerując, że w ten
              sposób "bronią krzyża" (oraz modląc się pod krzyzem - może pomylił drogi na Wawel?)?
              Może szantażuje rząd poprzez tych ludzi, aby jego braciszkowi postawili pomnik (dodając,
              że Lech powinien być "specjalnie odznaczony" i wyróżniony spośród innych ofiar)? Może
              domaga się jeszcze większego hołdu prezydenckiej parze, zapominając najwyraźniej, że
              już stoi ich sarkofag na WAWELU i mówi jednocześnie, że rząd dąży do zapomnienia
              katastrofy (!?)? Może obraża wysoko postawionych urzędników mówiąc o "prezydenturze
              śmieszności"? Może sugeruję, że katastrofie byli winni Rosjanie? Et cetera et cetera.
              Cóż, proste działanie matematyczne i wychodzi kto jest bardziej "konfliktowy".
    • hannah320 Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 21:57
      to że tak się dzieje to wina radia maria i j. kaczyńskiego to oni podburzają te mocherowe
      berety!!! a one ośmieszają nasz kraj przed całym światem!!!!!!!!!!!!
      www.youtube.com/watch?v=VFnc_4PQQT0
      • sonia321 Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 22:01
        hahaha
        chodźcie zrobimy sobie kotkową imprę big_grin
    • bez.urazy Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 22:00
      Bez komentarza.
      To Kaczyński wywołał całą tę aferę, przykro mi.
      • sonia321 Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 22:07
        zgadzam się
    • poconacokomuto wolałam Kaczyńskiego, ale... 14.08.10, 22:12
      ...to może dobrze, że Bronek został, bo teraz wszyscy, którzy byli za nim zobaczą/zobaczyli jaki on naprawdę jest. Jakby Jarek został prezydentem, byłby wyśmiewany, i w ogóle.
    • nick_jonas_jb Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 22:13
      Nie byłam za nim i teraz też nie jestem...
      • lovebug prezydent to małe piwo, gorzej premier. 14.08.10, 22:14
    • jane_ tak, tak uważam. 14.08.10, 22:14
      to, że jest chaos w kraju, to nie jest jedynie wina prezydenta, który był jeszcze elektem, kiedy afery zaczynały się tworzyć.
      ja nie uważam, że komorowski jest cudowny. ale pomyślcie, co by było, gdyby kaczyński dorwał się do władzy - mielibyśmy lata polityki 'zamachu smoleńskiego'. ja za takie coś serdecznie dziękuję.
      a co do tablicy - i dobrze zrobili, i dobrze. teraz zmykać mi z tym krzyżem w 'niegodne' miejsce, jakim jest kościół, według 'obrońców krzyża'.
    • thespragniona Tak, dalej jestem za nim . 14.08.10, 22:15
    • airplane_ daleko mi do 18 , ale.. 14.08.10, 22:15
      małe sprostowanie - Komorowski nie posiada władzy absolutnej..
      do zarządzania krajem , to on ma ludzi , którzy mówią mu , co i jak..

ja nigdy go nie lubiłam i nawet nie zamierzam go polubic..
      byłam i będę za PIS'em .

mówcie sobie , co chcecie . : |
      • wonderland bezzmian 14.08.10, 22:20
        A kto rozpętał wojnę o krzyż . ?
        • bezzmian Re: bezzmian 14.08.10, 22:36
          wonderland napisał(a):

> A kto rozpętał wojnę o krzyż . ?
    • light Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 22:20
      Nadal sądzę, że między większym, a mniejszym złem wybrałam [nie głosowałam, ale
      tak dla siebie] to mniejsze.
      Pierwsze miesiące władzy rzeczywiście zaczynają przerażać, ale może to ogarną
      wreszcie i ruszymy na przód.
    • urszulka2691 ? 14.08.10, 22:22
      on jest prezydentem od jakiegos tygodnia!!!A tak pozatym co ty bys zrobiła gdyby
      polowa kraju chciala zostawic ten krzyz pod pałacem prezydenckim a druga chciałaby go
      przeniesc...
    • strawberry_xd Re: Uważacie, że dobrze wybraliście? 14.08.10, 22:26
      ja nie jestem za nim i nigdy nie będę. ale i tak nieważne kto zostanie prezydentem, zawsze przed wyborami jest wszystko pięknie a po wyborach jest tak jak jest (;
    • jane_ 'ja - ro - sław! ja - ro - sław!' 14.08.10, 22:34
      wytłumaczcie mi, kocięta, dlaczego pod pałacem 'obrońcy' skandują imię 'jarosław', a nie 'bronisław'? w ogóle dlaczego skandują jakiekolwiek imię? przecież to chodzi o krzyż, nie o politykę, podobno.
      to idealnie obrazuje, kogo to jest 'wojna'. kto chce na niej skorzystać.

noale. była któraś z was chociaż pod krzyżem? c;
      • malinka.. Re: 'ja - ro - sław! ja - ro - sław!' 14.08.10, 22:37
        Ja przechodziłam obok, z kuzynką.
        Widziałam co się tam dzieje.
      • sonia321 Re: 'ja - ro - sław! ja - ro - sław!' 14.08.10, 22:38
        ja mogłabym iść ale w innym zamiarze niż bronienie tego kawałka drewna
        z chęcią powybijałabym tą moherownie
    • katsuumi_17 A ja głosowałam na Kaczyńskiego 14.08.10, 22:41
      i wiedziałam, że dobrze robię. Wiedziałam, co będzie się działo za Bronka. Szkoda, że ludzie
      wtedy uważali, że lepszy jest reprezentatywny prezydent z żoną, ale za to marionetka
      premiera i facet, dla którego najważniejsza jest własna kieszeń od starego kawalera, który
      może nie wygląda "wyjściowo", ale przynajmniej ma szczersze zamiary wobec ludzi i kraju.
      • bez.urazy Re: A ja głosowałam na Kaczyńskiego 15.08.10, 11:10
        Te "szczere zamiary" sprawiły, że po latach swoich rządów (przed katastrofą) miał 20 %
        poparcia, stał w czołówce polityków z najmniejszym zaufaniem społecznym i uzyskał
        miano najbardziej znienawidzonego.
        Cóż, szczere zamiary minęły się z celem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka