Dodaj do ulubionych

Porady nie od parady :)

15.08.10, 22:59
Hej, wiem, ze to może za wcześnie, bo szkoła się jeszcze nie zaczęła, ale chciałabym udzielać
wam rad w różnych szkolnych sprawach smile Chociaż może warto zacząć już teraz, żeby na
początku wiedzieć co i jak ... W każdym razie, postaram się doradzić obojętnie na jaki problem
. Piszcie tu, albo (jeśli ktoś się tu wstydzi czy coś) to na gg : 2684162 smile
Obserwuj wątek
    • llena hę?? 15.08.10, 23:04
    • timestealer Re: Porady nie od parady :) 16.08.10, 12:27
      a co dokładnie rozumiesz przez sformuowanie 'szkolne porady'?
      • eyeliner... porada! 16.08.10, 12:34
        najlepsze sposoby na ściągi? przyda mi siębig_grin
        • linda Re: porada! 16.08.10, 23:47
          heheh no mi tez tongue_out ale nieee ja mam proobleem !! taki dosyc nie typowy i nie boje sie o nim mowic bo to chyba normalne .....ja poprostu od dluzszego czasu sram tiktakami big_grin hahahah zartuje oczywiscie wezme sobie twoj nr gg i po rozpoczeciu napisze ok wink moge ? mysle ze moge smile w tym akurat ktos powinien mi pomoc bo co prawda to ja zawsze pomagam wszystkim do okola bo duzo w zyciu przeszlam i nie rzartuje tak bywa ( o tym tez chcialabym z kims pogadac kto mnie zrozumie) chce zostac psychologiem ale szczerze to nie lubie jak mnie ktos dreczy i mysle ze nie tylko ja (jestem dosc slaba jezeli chodzi o te sprawy ) smile
          • llena Re: porada! 16.08.10, 23:50
            Żatuje a nie RZartuje matko, słownik ortogrficzny - to moja rada
            • linda Re: porada! 16.08.10, 23:58
              dobra dobra !! o to tez sie postaram ale znam osoby NA KOTKU ktore robia takie byki ze az pluje monitor ze smechu
              • llena Re: porada! 17.08.10, 00:04
                jak znajdziesz coś lepszego niż RZartuje to daj mi znać...
    • linda Re: Porady nie od parady :) 17.08.10, 00:03
      znow sie kot psuje ile mozna !! i sorry za te bledy juz pisalam wczesniej komentarz ktory pewnie sie pojawi jak ten dodam ? ale na kotku pojawialy sie jeszcze gorsze byki !! a ja pisze roznie raaz przez ż raz przez rz suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka