Dodaj do ulubionych

Film o Justinie Bieberze

16.08.10, 10:40
Czy nie uważacie, że powinni zrobić film o The Beatles, Aerosmith, Red Hot
Chilli Peppers, AC/DC czy Metallice? Film o Justinie to przecież kompletna
porażka. Ja wiem, że ma mnóstwo dziecinnych fanek, ale nie zasługuje na to.
Takie zespoły ja Metallica, czy The Beatles to legendy muzyki, a Bieber to
tylko kolejny dzieciak, który jakimś cudem wszedł na scenę. Istnieje mnóstwo
ludzi, którzy śpiewają lepiej od niego, a ich publiczność to jedynie rodzina i
przyjaciele....... A wy jak sądzicie?
Obserwuj wątek
    • frutella_xd Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 11:40
      Dokładnie! Wiele innych utalentowanych ( w przeciwieństwie do biebera) artystów/aktorów, nie ma biografii w postaci filmów. A temu 11-letniemu, przepraszam, 13-letniemu, przepraszam, 16- letniemu dzieciakowi się filmu o sobie zachciało! Czym niby sobie zasłużył? No czym? Tym że jęczy do mikrofony jak dziewczyna? A może tym, że w swoim jakże króciutkim życiu ZUPEŁNIE NIC NIE OSIĄGNĄ!? Nienawidzę go całym sercem...
      • laurilla Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 11:45
        tak,zgadzam się.za co ja go lubiłam???to taki towar,i jak widać sie sprzedaje.kurde,ja
        lubiłam tego dzieciaka!
      • uga0 Re: Film o Justinie Bieberze 20.08.10, 20:14
        znalazła sie stara -.- , a moze ty cos osiągnęłaś . ? <lol> twoja wypowiedz jest tak samo
        płytka jak i założycielki tego tematuuu.
      • anastazja_ Re: Film o Justinie Bieberze 21.08.10, 18:25
        Przepraszam, jak to nic nie osiągnął?! Wcale nie ma już kilkunastu statuetek
        min. MMA, Teen Choice Awards itp. A jego płyta wcale nie pokryła się platyną w
        trzy tygodnie...
        I ty to nazywasz niczym?! Owszem, są gwiazdy które osiągnęły więcej, ale
        przecież on dopiero zaczyna! Na swoim koncie ma już dużo sukcesów!
        • whyduckxoo Re: Film o Justinie Bieberze 21.08.10, 22:02
          no sory, ale są artyści, których fani to nie tylko słit laseczki, ok?
          Laseczką bimberek się znudzi i będzie po bimberku, i taki to jego sukces.

Prawdziwe legendy mają fanów aż do śmierci, którym 'oni' nigdy się nie znudzą. To jest
          sukces- prawdziwi fani, osoby w każdym wieku, bez względu na wszystko- fani!... -,-
          Justynka ma fanów. Tak- tylko najarane nim nastolatki. *_*
          Ah. I prawdziwe gwiazdy nie muszą opowiadac jak im to w życiu było ciężko, bo Bieber to
          zyczajnie z tym przesadza. Po prostu- bierze ludzi na litośc...sciana
          • anastazja_ Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 11:28
            no dobra, ale "prawdziwe legendy" są w biznesie muzycznym raczej o wiele dłużej
            niż Justin!
    • biedroneczko ` noo. 16.08.10, 11:45
    • bananowaa Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 11:51
      no masz racje. ale wsumie ma miliony fanek i własnie on podbił serca publiczności jak zaczął spiewać w tak krotkim czasie wejdź na YT i zobacz ile on ma wejść na jego teledyski a ile inni piosenkarze czy zespoły. ja mam to w nosie czy będzie o nim film czy nie i tak do kina na to nie pójde chociaż warto bedzie się pośmiać. ; p Najlepiej jest uwalić ten cały film i jak nie jesteś fanką to zachowuj sie tak jak by go nie było. ; **
    • katsuumi_17 Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 12:03
      Nie rozumiem, dlaczego robią o nim film. On nie zrobił nic dla muzyki.
      • wejde.oknem Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 12:55
        nie moge przbeolec tego,ze robią o nim film...gdyby robili film i grałby tam
        jakąs postac to jescze...ale ze film o nim?! przeciez on mq 16 lat... są o wiele
        wieksze gwiazdy ktore osiągnęły wiecej i nikt o nich nic nie mowi...po prostu
        dla mnie to jest nie do zniesienia...
        • rosalie007 Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 13:18
          a wlasnie. znacie jakies fajne filmy o PRAWDZIWYCH gwiazdach i zespolach. wiem
          ze jest film o doorsach i widzialam o bobie dylanie- byl super
          • devaney Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:24
            Dziwię się Bieberowi,że w ogóle się na to zgodziłshockNo,ale tu przede wszystkim chodzi
            o kasęsciana
        • anastazja_ Re: Film o Justinie Bieberze 21.08.10, 18:28
          Jeśli te większe gwiazdy, jak to piszecie, nie chcą filmu na swój temat to nikt
          nie będzie robił o nich filmu na siłę! No i trzeba mieć pieniądze, a same
          przyznacie że Justin pieniądze ma!
    • bellacullenx te wielkie zespoły.. 16.08.10, 13:27
      ... które wymieniłaś nie mają o sobie filmu ponieważ mają klasę.. Oni robią
      muzykę, bo Ona jest dla nich całym życiem- wszystkim.
      A Bieber? Nagrał parę piosenek, trzy z nich to hity... i co?
      Ale nie ma się co wściekać... za ileś tam lat nikt o nim pamiętać nie będzie..
      nikt nie będzie wspominać go z taką godnością jaką darzy się legendy sceny
      muzycznej.
      A Oni nawet bez jakiegoś tam filmu na zawsze pozostaną wielkimi i najlepszymi.

Pozdrawiamkiss
      • rosalie007 Re: te wielkie zespoły.. 16.08.10, 13:30
        kocham wasz
        wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • maddie2909 Re: te wielkie zespoły.. 20.08.10, 19:02
        bellacullenx napisał(a):

> ... które wymieniłaś nie mają o sobie filmu ponieważ mają klasę.. Oni robią
        > muzykę, bo Ona jest dla nich całym życiem- wszystkim.
        > A Bieber? Nagrał parę piosenek, trzy z nich to hity... i co?
        > Ale nie ma się co wściekać... za ileś tam lat nikt o nim pamiętać nie będzie..
        > nikt nie będzie wspominać go z taką godnością jaką darzy się legendy sceny
        > muzycznej.
        > A Oni nawet bez jakiegoś tam filmu na zawsze pozostaną wielkimi i najlepszymi.
        >
        > Pozdrawiamkiss

zgadzam sie z tym w 100%
        • anastazja_ Re: te wielkie zespoły.. 21.08.10, 18:32
          A czy nie zauważyłaś, że nagrywa dopiero od roku? To chyba normalne, że nie
          każda jego piosenka jest hitem. Michael Jackson też wcale nie ma samych
          "wielkich przebojów", a "This is it!" to co niby jest? Przestańcie czepiać się
          Biebera, że niby nic nie osiągnął bo on osiągnął już wiele w tak krótkim czasie!
    • dulab. Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 13:28
      Ja reaguję tylko tak:
      https://img101.imageshack.us/img101/1390/waliwsciane.gif
    • zuziora_ Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:30
      Im nie przemówisz do rozumu, by zrobili film o tych jakże fajnych zespołach ^^

Ale osobiście chciałabym o Metallice xD

< 33
    • supergirl__92 aha 16.08.10, 18:30
      scianaczyli co ? zazdroscisz ze on ma fanki ktore nie sa dziecinne <ostatnio byl zlot fanow
      we Wrocławiu wydaje mi sie ze tam byly same nastoletnie dziewczyny a nie dzieciaki
      jakies> tak w ogole piszesz o sobie przykladowo ze spiewasz tylko dla przyjaciol i rodziny ?
      wedlug to typowa zazdrosc bo on ma talet tylko ze antyfani tacy sa ze tego nie
      rozumieja... sciana
      • rosalie007 Re: aha 16.08.10, 18:41
        słuchaj ja nie śpiewam. myślisz, że ja mu zazdroszcze fanek? taaaaaaaa napewno
        takich fanek jak ty to mu nie zazdroszcze... sluchaj nie sadzisz ze ma antyfanow
        bo nie zauwazaja jaki jest wspanialy. nie!!!! powiem i dziecinko dlaczego: bo
        jest pieprzonym dzieciakiem ktorego pedalski glos jakims cudem zdobyl takie
        fanki jak ty. nie zazdroszcze mu niczego, a zwłaszcza takich fanek
        • anastazja_ Re: aha 21.08.10, 18:39
          Co masz na myśli pisząc "takich fanek jak ty". przecież nawet jej nie znasz i
          chcesz oceniać za to, że lubi Justina Biebera?! A czy wiesz, że o ten "pedalski
          głos" walczyło dwóch wielkich muzyków: Usher i J. Timberlake. Jeśli oni go
          odkryli na YT i chcieli z nim współpracować to on musi mieć talent, nie
          polecieli na jego słodką buzię. To są producenci i wiedzą, czego mają szukać,
          żeby ze zwykłej osoby zrobić gwiazdę!
      • sandra6565 Re: aha 21.08.10, 19:12
        supergirl__92 napisał(a):

> scianaczyli co ? zazdroscisz ze on ma fanki ktore nie sa dziecinne <ostat
        > nio byl zlot fanow
        > we Wrocławiu wydaje mi sie ze tam byly same nastoletnie dziewczyny a nie dzieci
        > aki
        > jakies> tak w ogole piszesz o sobie przykladowo ze spiewasz tylko dla przyj
        > aciol i rodziny ?
        > wedlug to typowa zazdrosc bo on ma talet tylko ze antyfani tacy sa ze tego nie
        > rozumieja... sciana
        a według mnie po prostu nie umieją szanować innych lub leczą kompleksy wyzywając się
        na Justina
    • sonia321 Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:32
      no co ty
      przecież Justin gra wspaniałą muzykę i taką dojrzałą

żart
      walić Zjebastinka
      • katherine456 Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 19:03
        Bimber jest żałosny i jesgo film pewnie też.

Zniszczyć Bimbera !
    • pinkax3 Nie masz racji .! 16.08.10, 18:39

Justin zasługuje na ten film .! A po za tym ma bardzo ciekawą historie życiową .!
      Ja już nie moge się doczekać tego filmu .! . wink .
      • rosalie007 Re: Nie masz racji .! 16.08.10, 18:42
        ta a jaka to historia?? po stronach glosowych mu czolg przejechal ze ma taki
        glos? sciana
        • lullabys KASTrat ? :) 20.08.10, 20:14
          Uświadomię Cię rosalie big_grin To nie był czołg indifferent Jego mama kazała go po porodzie wykastrować, bo chciała mieć dziewczynkę wink To zasługuje na film smile

Tak serio moim zdaniem to trochę za wcześnie na film o jego szajskim życiu. O czym by opowiadał ? O tym jak dostał butelką na koncercie, jak walił w szyby sklepowe i drzwi obracane, czy może o przygodzie zaraz po porodzie ? smile

Po chwili namysłu stwierdzam, że ten film zasłużyłby sobie na OSCARA cool
          • uga0 Re: KASTrat ? :) 21.08.10, 13:23
            wiesz co .? sądząc po twojej wypowiedzi sama jestes kastratem .! dla niego nie dosięgasz
            do piet.!
            • lullabys Re: KASTrat ? :) 21.08.10, 18:05
              Uga to nie było do Ciebie shock Nie mówi się :dla niego nie dosięgasz do pięt, tylko jemu... Poziom Bimberków... No cóż big_grin Sądząc po Twojej wypowiedzi, to chyba nie wiesz kto to kastrat, indifferent bo ja raczej być nim nie mogę drogie dziecko devil

Bieber nie jest Bogiem by traktować go jak jakieś bóstwo tongue_out Wszędzie są jakieś granice... Kiedyś mi nie przeszkadzał, ale to jego durne zachowanie, te durne wypowiedzi i ilość artykułów o nim (praktycznie nic nie zrobił, a artykułów od cho.lery i trochę uncertain) są żenujące cool
              • uga0 Re: KASTrat ? :) 22.08.10, 12:40
                taaa... tylko oceniasz go tak naprawde go nie znając , a on wcale nie zwraca na siebie
                uwage , to co piszesz nie ma sensu.!
            • lullabys Re: KASTrat ? :) 21.08.10, 18:12
              A co do tego, że mu do pięt mu nie sięgam. Do pięt może nie, ale do głowy spokojnie cool Można nawet rzec, że patrzę na niego z góry big_grin
              • anastazja_ Re: KASTrat ? :) 21.08.10, 18:47
                kochanie, wykastrować też można kobietę smile bo jak niby nazwiesz to, że pozbawia
                się ją całego układu rozrodczego?
                A czy wiesz, że wyrażenie "do pięt mu nie dosięgasz" to przenośnia? Braki w
                szkole? Najwyraźniej wink
                • lullabys Re: KASTrat ? :) 21.08.10, 19:32
                  Chyba sama nie wiedziałam co chciałam napisać, więc przepraszam smile
              • uga0 Re: KASTrat ? :) 22.08.10, 12:41
                jezeli chodzi o poziom intelektu to on jest skałą a ty ziarnkiem piasku.!
                • lullabys Re: KASTrat ? :) 22.08.10, 12:56
                  Po prostu Cię uwielbiam big_grin A jaką on jest skałą, jeśli można zapytac ? smile

Tylko co ma kamień i piasek do intelektu shock
                  • uga0 Re: KASTrat ? :) 23.08.10, 10:50
                    Chodzi o porównanie wielkości IDIOTKO!!!
                    w ogóle po co sie wypowiadasz.?
                    wiesz co po prostu żal mi tkich ludzi jak ty , naprawde.!
        • anastazja_ Re: Nie masz racji .! 21.08.10, 18:42
          Może ten film powstaje właśnie dlatego, żeby takie idiotki jak ty nie wypisywały
          na jego temat takich debilstw?!
          • lullabys Re: Nie masz racji .! 22.08.10, 13:00
            Może i tak rację. Tylko wskaż mi taką idiotkę (czyt. antyfankę), która poszłaby na ten film by dowiedzieć się o jego ciężkim życiu smile No chyba, że z butelką by rzucić w ekran w kinie wink
            • anastazja_ .. 22.08.10, 13:27
              uwierz, istnieją takie idiotki, które poszłyby żeby tylko się pośmiać lub
              zrobić coś równie idiotycznego!
              • lullabys Re: .. 22.08.10, 14:18
                Akurat do tej grupy idiotek nie należę, tylko do tej drugiej, która by nie poszła smile Jeśli na sali byłabym jedyną antyfanką to fanki chyba wyniosłyby mnie z kina wink

Pozdrawiam smile
                • uga0 Re: .. 23.08.10, 10:51
                  tak i ja bym im pomogła.!
      • light Re: Nie masz racji .! 16.08.10, 18:48
        pinkax3 napisał(a):

>
        > Justin zasługuje na ten film .!A po za tym ma bardzo ciekawą historie życiową
        > .!
        > Ja już nie moge się doczekać tego filmu .! . wink .

Tsa, jaką?
        "Pamiętam, kiedy pierwszy raz logowałem się na youtube. To było takie ekscytujące..." ?
        • uga0 Re: Nie masz racji .! 22.08.10, 12:43
          nie znasz jego życia , może jest ciekawe nie wiesz jak zachowuje sie na codzień.! wiec nie
          pisz bo nie wiesz .!
      • kiyoko13 Re: Nie masz racji .! 16.08.10, 18:49
        Wiele gwiazd miało/ma o wiele ciekawsze życie.On jest tylko kolejną gwiazdką Youtuba,w której ktoś zauważył szanse zarobienia forsy
      • ilovebieberek_ Re: Nie masz racji .! 20.08.10, 18:57
        pinkax3 napisał(a):

>
        > Justin zasługuje na ten film .! A po za tym ma bardzo ciekawą historie życiową
        > .!
        > Ja już nie moge się doczekać tego filmu .! . wink .

masz racje! ja tez tak uwazam , nie słuchaj glupich antyfanów.! uwazam ze
        justin jest naprawde wieeelkim artystom! i zasługuje na ten film jak nikt
        inny!!! <3 kisssercekwiat
        • coldprincess @ilovebieberek 20.08.10, 20:11
          Na ograniczoną inteligencję fanek biebera (nie wszystkich, ale większości)
          wskazuje chociażby ich "wspaniała" ortografia.
          artystom? chyba artystą .
          Co do reszty twojej wypowiedzi to nie skomentuje, bo nie potrafię słów odnaleźć
          na twoją głupotę.
        • kicikici..kotku Re: Nie masz racji .! 22.08.10, 21:05
          ilovebieberek_ napisał(a):

> pinkax3 napisał(a):
          >
          > >
          > > Justin zasługuje na ten film .! A po za tym ma bardzo ciekawą historie ży
          > ciową
          > > .!
          > > Ja już nie moge się doczekać tego filmu .! . wink .
          >
          > masz racje! ja tez tak uwazam , nie słuchaj glupich antyfanów.! uwazam ze
          > justin jest naprawde wieeelkim artystom! i zasługuje na ten film jak nikt
          > inny!!! <3 kisssercekwiat

Zgodzę się z wami !! Justin zasługuję na ten film !! sercesercekisskiss
      • coldprincess @pinkax3 20.08.10, 20:07
        chora jesteś? ciekawą historie życiową?
        Dziecko on ma 13lat -.- I miał tak źle bo śpiewał na ulicy? Obejrzyj sobie 8
        milę i zobaczysz co to jest ciężkie życie -.-
        Wiele innych gwiazd miało cięższe życie od niego. Przed nim jeszcze tyle lat. Ja
        w dziecinstwie miałam gorzej niż ten twój zjeberek. Więc przestań mi tu
        pierdo.lić, że wiele przeżył bo mnie szlak trafi .
        • anastazja_ Re: @pinkax3 21.08.10, 18:49
          no dobrze, dlatego właśnie powstała "8. Mila", żeby ludzie dowiedzieli się jak
          trudno było Eminemowi. A JB też wcale nie miał łatwo..
        • anastazja_ Re: @pinkax3 21.08.10, 18:53
          A jeszcze co do Eminema: tak go tu "wywyższacie", piszecie że to on miał trudne
          dzieciństwo, chociaż Eminem powiedział, że nie zagra koncertu w Polsce bo nie
          będzie grał dla Żydów. I sorry ale uwielbiacie takiego rasistę a nienawidzicie
          Justina choć nic wam nie zrobił!
          • lullabys Re: @pinkax3 21.08.10, 19:29
            Znajdź mi tą wypowiedź Eminema tongue_out Sama jej szukałam i jakoś nie znalazłam smile
          • whyduckxoo Re: @pinkax3 21.08.10, 22:05
            Eminem tego nie powiedział- to plotka wymyślona przez homoseksualistów, mieszkających w
            Stanach. -,-
            • anastazja_ Re: @pinkax3 22.08.10, 11:25
              Ja tego nie czytałam. Mówiła mi o tym kuzynka, która jest jego wielką fanką.
              • coldprincess Re: @pinkax3 22.08.10, 12:58
                Dowody na to że Eminem NIE obrażał Polski.
                Ci co wierzą w te brednie że Em niby Polskę obrażał są żałośni. Oto dowody że
                Eminem nie obrażał naszego kraju:

1) Eminem zawsze opisuje swoje życie i poglądy w piosenkach. On nie lubi Spears,
                Jacksona i ogólnie całego Popu, Moby'ego i Homoseksualistów. O wszystkim tym
                napisał w utworach. Więc jakby miał coś do Narodu Polskiego to by też o tym
                napisał a w żadnej jego piosence nie ma o tym ani słowa.

2) Każdy kto w tę plotę wierzy, mówił że słyszał to od znajomych a sam nie
                widział/słyszał/czytał wywiadu gdzie by była taka wypowiedź Ema.

3) Ludzie którzy mówią że widzieli to w TV podają różne wersje. Jedna że
                powiedział: Dla Polaków i żydów nie śpiewam. Inna że: Nie pojadę do Polski bo
                nie lubię żydów. Inna że Palił Polską flagę a inna że ją osikał itd. Może byście
                się zdecydowali?

4) Gdyby taka wypowiedź była to by była wielka afera która utrzymywałaby się
                przez wiele miesięcy. A żadnej nie było.

5) Byłoby o tym na stronach internetowych ( i Polskich i Amerykańskich) A
                tymczasem nie znalazłem o tym ani słowa ani na stronach Polskich ani
                Amerykańskich. (Mam na myśli strony o informacjach a nie gdzie pisali użytkownicy).

A teraz powiem dlaczego taka plota w ogóle istnieje. Bo jego żałośni antyfani
                robią wszystko byleby tylko popsuć mu opinię. Wkurzyli się że Eminem jedzie po
                ich Idolach i wymyślili sobie plotę. Nie wierzcie w nią.

O proszę.
                • lullabys Re: @pinkax3 22.08.10, 13:12
                  Dobra robota coldprincess wink

Mówią, że tak powiedział, a nigdzie nie ma po tym śladu... indifferent Plotka wyssana z palca... Chyba, że ktoś znajdzie ten wywiad czy coś tam, a wtedy uwierzę wink Uprzedzam. Szukałam i nigdzie nie znalazłam tongue_out
                  • anastazja_ Re: @pinkax3 22.08.10, 13:30
                    Dobra, sorry, myślałam że tak powiedział. Nie śledzę jego i jego kariery.. Ale
                    dalej nie rozumiem dlaczego tak się czepiacie Justina Biebera! Przecież on wam
                    nic nie zrobił..
                    • lullabys Re: @pinkax3 22.08.10, 14:24
                      Eminem nic takiego nie powiedział. A co do tego, że się czepiamy Biebera... Hmm. Przepraszam, jeśli uraziłam. Nie chciałam obrazić fanów, choć na poczatku tego forum zaczęłam to robić. Niestety to wyszło jakoś tak... Nie pomyślałam co możecie czuć. Teraz sobie zdałam sprawę jak ja się czuję, kiedy ktoś obraża moją idolkę. Jeszcze raz sorry smile
                      • anastazja_ Re: @pinkax3 22.08.10, 20:59
                        Jesteś chyba jedyną antyfanką, która wreszcie to zrozumiała! Już od dawna
                        próbuję przekonać ludzi na Kotku, żeby nie obrażali innych bo to samo my możemy
                        zrobić z ich idolami! Wreszcie ktoś mądry! smile
                        • lullabys Re: @pinkax3 23.08.10, 21:15
                          Jeszcze raz sorry smile
                • whyduckxoo Re: @pinkax3 22.08.10, 15:38
                  ta plotka jest wymyślona właśnie przez homoseksualistów, którzy byli obrażani przez
                  Eminema...
                  Wujek google nie gryzie. big_grin
            • coldprincess Re: @pinkax3 22.08.10, 12:52
              daj mi dowód, że tak powiedział.
    • mroweczka_xxx Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:39
      no wiem.
    • black_lena Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:41
      Racja powinni zrobić film o gwiazdach, a nie o "gwiazdkach"
      Ale wiesz zarobią na tym kasę, bo zakochane 10latki pójdą go oglądać kilka razy...
      I co w nim zrobią? Puszą filmik z YouTube i nagrania z jego pierwszych urodzin.
      Będzie ku... uroczy;/

ja chciałam iść na film " Będzie głośno" ,ale nie miałam szansy i czasu uncertain
      • niemampomyslu ... 16.08.10, 18:53
        Paranoja. Śpiewa, TFU! piszczy od chyba roku, jego 'piosenki' [jeśli to można tak nazwać] może i są znane, ale na pewno nie będą wielkimi hitami, jak np. piosenki Queen czy innych wielkich zespołów. To po prostu mała, komercyjna, nieutalentowana 'gfjaztka jetnego sesonó' [błędy celowe wink], coś w stylu Hany Porypany, Dżonas Sisters i reszty, tyle że on[a] jest najbardziej nieutalentowany/a.
        Rozumiem, żeby zrobić film np. o Green Day'u, ale o tym czymś? Ile to może trwać, 15 minut?
        Oczywiście opłaca sie to robić, bo słit dziefczontka polecą do kin, a producent zarobi miliony.
        A że 'Justinek był taaaaki bieedny, bo tatuś go wyrzucił z domu [dziwicie się?], zarabiał na ulicy, więc trzeba go lofciać. Przecież miał taką smutną historię...'? Wiele osób miało gorzej. Nie wspomnę już np. o dzieciach z Afryki, które głodują i cierpią, ale np. taki Billie Joe Armstrong. Miał gorzej, ale o Nim filmu nikt nie robi, a ludzie gadają, że Żulstin jest od niego lepszy. WTF? Żywa legenda gorsza od piszczącego 16-latka? Kiedy BJ wydawał [z Green Day'em, jakby ktoś nie wiedział] chyba ósmą płytę, Żól-stin dopiero robił się sławny. I o takim czymś robić film, książkę, może jeszcze ustanowić święto? Byle nie 17 lutego ani 10 grudnia.
    • light Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:42
      Jakby on jeszcze coś świeżego wprowadził... ale to co tworzy jest tak puste, słabe i
      monotonne, że aż się na litość zbiera. Jedyne co ma to śliczną [w gustach tych wielu
      dziewczyn, których nie rozumiem] twarzyczkę. (do fanek) I nie wpajajcie mi, że on ma świetny
      głos, bo ten jego wokal jest poniżej przeciętnej i Wy same dobrze o tym wiecie.
      Po prostu kasiora, kasiora, kasiora. W jakich my czasach żyjemy...
    • koralina94 Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:42
      Nie zasługuje na ten film. Za dwa lata, góra nikt nie będzie o nim pamiętał. Pan Bieber chce
      być wszechobecny.
    • montanacyrus z ust mi to wyjęłaś 16.08.10, 18:44
    • llena no ale po co kolejny wątek o nim?? 16.08.10, 18:46
    • martunia1 było... ;/ 16.08.10, 18:47

• paula_xoxo Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:50
      uważaj na słowa bo nie każda fanka Justina to dzieciak ..
      jak to ładnie określiłaś , może i powinni zrobić film o tych zespołach które
      wymieniłaś ..
      ale , nie robią .. moim zdaniem nie powinni robić film o Bieberze , ale robią i
      żadne gadanie tego nie zmieni , więc po co zakładać takie wątki ?
      żeby wybuchła kłótnia na forum ? : oo

RED KOSZ !
      • lullabys Re: Film o Justinie Bieberze 21.08.10, 19:31
        Robią ten film dla kasy smile Stwierdzili, że ma dużo fanek to nieźle sobie na nim zarobią tongue_out
    • drezek Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 18:56
      Właściwie to trudno mi to zrozumieć, on na to nie zasługuje.
    • milkaa_ Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 19:01
      Racja oni o wiele bardziej na to zasługują !

Jeszcze nigdy nie słyszałam żeby kręcono film biograficzny o szesnastolatku !! Świat
      schodzi na psy ! sciana
    • blanka. Jestem fanką, ale sie zgadzam. 16.08.10, 19:01
      Jestem wielką fanką Justina, ale masz racje - to przesada . Zreszta nie tylko to : on ostatnio ze
      wszystkim przesadza - już sie nawet za pisanie książki bierze. : // strasznie mnie ostatnio
      denerwuje . Kiedyś był kimś oryginalny, a teraz, kocham jego muzyke, ale muszę przyznać,
      że media zrobił zn iego kolejną plastikową gwiazdke - mam nadzieje, że zda sobie z tego
      sprawę i przestanie sie zachowywać jak debil.
      • lullabys Re: Jestem fanką, ale sie zgadzam. 20.08.10, 20:18
        Widzę, że znalazła się rozsądna fanka smile Można kogoś lubić, ale nie w sposób fanatyczny smile
    • mrsrosebailey Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 19:03
      Moim zdaniem robienie filmu o Bimberze to już przesada. ;x Co on takiego zrobił,
      żeby o nim robić filmy i pisać książki?! Jest wiele gwiazd, które naprawdę dużo
      zrobiły dla muzyki i pomagały światu, a on co zrobił?! Nic! Nawet to, że wydał
      płytę to był przypadek. Inne gwiazdy ciężko pracowały na to, by stać się
      sławnymi. Zajmowało im to kilka lat. A Bimber zaistniał na świecie tak nagle, z
      dnia na dzień. Jest sławny niecały rok, a już o nim chcą robić filmy i pisać
      książki?! Nie mogę tego zrozumieć, jak takie coś może być tak sławne? Jest dużo
      utalentowanych osób, które nie są sławne, a śpiewają lepiej od niego. uncertain
      Dzisiejsza muzyka jest coraz gorsza. ;x
      • quelle Re: Film o Justinie Bieberze 16.08.10, 19:06
        zgadzam się z tobą !
        on wgl. nie zasługuje na ten film ,
        pewnie nazmyślają jakie on miał życie przed sławą .
    • darkblack Re: Film o Justinie Bieberze 17.08.10, 02:31
      boze jak ja go nie nawidze...co on wogole robi na scenie muzycznej?
      koles nawet męskiego glosu nie ma ;/
    • adrenaline Re: Film o Justinie Bieberze 20.08.10, 19:03
      Dokładnie! On w żaden sposób nie przyczynił się dla muzyki i jej rozwoju!
      Dlaczego ma powstać film o nim, jeżeli takie sławy jak AC/DC, Aerosmith i inni nie doczekali się większego nagrania?!
      To chore!
      Tylko zmarnują taśmę!
      • uga0 Re: Film o Justinie Bieberze 22.08.10, 12:45
        ty tak uważasz bo lubisz te zespoły , gdybys lubiła Justina Biebera to byś mówiła inaczej
        więc nie piep..!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka