julka_18 hmm.. :) 22.08.10, 13:41 robię dużo nocek z przyjaciółką - raz nocka u mnie, raz u niej. robię biby z przyjaciółmi, a jak mam nudy, to siedzę przed kompem i filmy oglądam. albo czytam książkę czy rozwiązuję krzyżówki. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:45 z przyjaciółką . Odpowiedz Link Zgłoś
nnata1221 Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:45 Staram się spędzać jak najwięcej czasu na podwórku ze znajomymi ) i mieć faze i szaleć Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Lille - Francja 22.08.10, 13:46 Często kończę tam wakacje, często przebywam tam nawet w trakcie roku szkolnego.Mieszka tam moja ciotka - tak samo mało opiekuńcza jak moja matka. Mam dużo luzu - blisko nad morze, a mam tam znajomych (anglojęzycznych!), więc zawszę spędzamy ciekawie czas. W zasadzie mogłabym spędzić tam całe wakacje, ale zależy mi na koloniach. Wracam we wtorek rano, po południu pewnie zakupy, potrzebna mi koszula biała, bo w domu mam tylko takie, w których już wychodziłam i jak zwykle kupię coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
avvvril Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:49 Mam zamiar skończyć czytać książkę, słuchać dużo muzyki, spać do 12, leżeć plackiem na podłodze, kląć na Berlin, zachwycać się nową fryzurą Logana Lermana, zrobić listę Bożonarodzeniowych zakupów i gruntowny porządek w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:56 jak najlepiej potrafię . nocki w namiocie . ogniska . siatkówka . łażenie po dworzu do wieczora . : D no po prostu wszystko co się da z NIMI . < 3 ; * mam świetnych przyjaciół i kolegów i z nimi się nie da nudzić . zawsze mamy co robić . uwielbiam końcówkę wakacji , bo my wtedy zawsze bawimy się najlepiej . jak dzisiaj w nocy , np . <3 poza tym . zrobię porządek w pokoju . i szafie . a do szkoły chcę i nie chcę . Odpowiedz Link Zgłoś
asiekxd Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:53 ze znajomymi , z przyjaciółką . ostatni dzień wakacji opijam ^^ . trza uczcić prawie najlepsze wakacje w roookuuu . < 33 nie chce do szkoły ! ; / Odpowiedz Link Zgłoś
olek...xd Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:56 ja chodzę na skatepark i tam sie chilluje ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:56 Normalnie spędzam te dni, siedzę w domu i tyle. Pogoda się psuje, nie ma sensu nigdzie wychodzić. Jeśli chodzi o powrót do szkoły, to bardzo się cieszę, że nie długo do niej wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
noveen Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:57 W tym roku idę do nowej szkoły (liceum), gdzie podobno czeka mnie ostra harówa...Dlatego dużo czytam, boję się, że w czasie roku szkolnego nie będę miała czasu na pochłanianie kolejnych powieści (w każdym razie nie zrezygnuję nawet jeśli będę musiała czytać pod ławką w czasie lekcji matematyki ;p). Cieszę się też ostatnimi chwilami słodkiego lenistwa. Buszuję po lumpeksach i przygotowuję garderobę na nowy sezon Odpowiedz Link Zgłoś
justbreathee Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 13:58 Myślę że pojadę nad morze. xd nie chcę iść do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
batju11 Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:00 Dziś to przy kompie, ale jutro z moją frend do końca wakacji . Nie chcę do szkoły ! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa__x33 Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:25 No niestety, te wakacje szybko minęły. Na koniec zawsze robi się najlepiej. <3 ; (( To były najlepsze wakacje w moim życiu!!!<33333333333333333333333333333333 Chciałabym się cofnąć do początku wakacji gdzie wyjeżdżałam na obóz na początku lipca <33 tam było cudownie, ale niestety nie będzie już tak jak w 2010r. bo ten obóz ma być gdzie indziej. a nie chcę do jakiejś wsi.;p wgl te wakacje były zaje*iste. <3 poproszę te kumpele (oczywiście z mojego miasta) żeby pojechały ze mną na obóz do bułgarii w przyszłym roku. ; D dobra, ale piszę nie na temat .;p zwykle idę na dwór z kumpelami, jeżdżę na basen, komputer i nocki .;D aha i jeszcze zakupy szkolneee. ;/ i może z kumpelą pojadę do wisły do parku linowego i do aqua parku tak na zakończenie tych cudownych chwil, które spędziłam w te wakacje <3 teraz bd musiała znowu uczyć się i czekać 10 miesięcy na wakacje 2011 .( pozdro .;* łeeeee płakać mi się chcę jak myślę o końcu wakacji (po prostu nie mogę uwierzyć, że to tak szybko minęło, że te wakacje się już kończą ) Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:06 siedze jak zwykle pzred kompem albo telewizorem,a le coś ostatnio zaczęłam z koleżankami po mieście łazić Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Ja na całego! 22.08.10, 14:09 Dziś wyjeżdżam nad morze i do szkoły wracam 7 września ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:10 dla mnie te wakacje minęły w masakryczne szybkim tempie -.- szkoda ,że do szkoły trzeba iść , z drugiej strony wreszcie zobaczę moich znajomych XD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_klaudia Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:20 gadam sobie z lusterkiem , jeżdzę na basen i a rolkach Odpowiedz Link Zgłoś
doma12102 Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:22 No niestety w domu, ostatnio czekałam na przystanku na mame o 22 przyjechała i miała w dóch rękach wielkie otrby wypakowane zakupami jedna była cała zapoełniona 26 zeszytan=mi a ja do mamy are you kidding me ?o.o. Wiec wakacje sie juz końcą, do dupy !. ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
ania10zg Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:25 siedze w domu przed komputerem albo tv - tak jak całe wakacje. nie chce do szkoly ;/ i z powodu nauki i głupich ludzi ;// Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:24 Tak jak całe wakacje. Tyle, że teraz jeżdżę jeszcze na zakupy. A tak to internet i od czasu do czasu spotkanie z kumpelami. Odpowiedz Link Zgłoś
yorks Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:31 Ja jeszcze w środe i czwartem mam lekarzy . może jeszcze pojade do babci na kilka dni . A 31 mam grila i impreske d-_-b z przyjaciółkami Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:33 No ja siedze w dou z siostrą która je krokieta(w chwili obecnej) x DD A tak ogółem to jeżdze na rowerze itp. Odpowiedz Link Zgłoś
haha_xd Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:33 Ja z jednej strony się ciesze, że już koniec a z drugiej to az sie plakac chce ;/ Chcę już iść, żeby znowu spotykać się z przyjaciółmi, tylko nie chce mi sie uczyć. Ale u nas w klasie każda lekcja jest genialna ;D tzn. duzo sie dzieje, bo mamy w klasie powalonych chlopakow, którzy zawsze coś głupiego wymyślą i jest niezły brecht przez cały dzień xD A ostatnie chwile wakacji spędzam oglądając live chaty z napisami PL z Demi Lovato, Jonas Brothers, itp na youtube, bo mi się to ostatnio ciekawe wydaje ;D A co to live chat z Jonas Brothers to oglądnijcie te: www.youtube.com/watch?v=WNri9CNGdpM&feature=related www.youtube.com/watch?v=9ZYNeNpjd1c&feature=related Po prostu padałam ze śmiechu jak to oglądałam, oni są genialni ;D ;*** No a poza tymi chatami, to jeżdżę na rowerze, spotykam się z przyjaciólką, i przed początkiem roku szkolnego mam zamiar nauczyć się jeździć na deskorolce [mam ją] ;D Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:36 spotkania z przyjaciolmi i internet Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x :< 22.08.10, 14:36 cholera jak to szybko zleciało :< ale zdecydowanie te wakacje są/były najlepsze <3 a ostatni tydzień wykorzystamy z przyjaciółkami i znając nas pewnie zrobimy coś głupiego : ) Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Re: Jak spędzacie ostatnie chwile wakacji :) ? 22.08.10, 14:45 Ja dopiero zaczynam wakacje i jutro wyjeżdżam do Chorwacji ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 trochę tu trochę tam.. 22.08.10, 14:46 długie spacery z przyjaciółmi lato z radiem wypady rowerowe spanie u koleżanek wesołe miasteczko wypady do kina(co najmniej 2 razy w tygodniu) no i trochę siedzenia przed kompem(głównie anime ) ;p Odpowiedz Link Zgłoś