kikusiaa16 17.08.10, 16:04 Szukam filmów o miłości , strasznie wiele ich obejrzałam więc napewno bedą się powtarzać ale licze na to że mi pomożecie. Mogą być tak zw. "wyciskacze łez" lub filmy o miłości gdzie wszystko dobrze sie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek_216 Re: Filmy o miłości. 17.08.10, 16:19 -Pamiętnik Księżniczki -Szkoła uczuć - Historia kopciuszka -Kopciuszek roztańczona historia -Stowarzyszenie wędrujących jeansów -Stowarzyszenie wędrujących jeansów 2 -Pamiętnik - filmy z Mary- Kate i Ashley Olsen -Ona to on -Cinderella story-historia kopciuszka z Hilary Duff -Honey -Danse Dans2 -Rzymskie wakacje - W rytmie hip hopu Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_twilight Re: Filmy o miłości. 17.08.10, 17:18 Hm, polecam Ci Szkoła Uczuć, (strasznie ryczałam na tym filme ) The last song ( piekny, wzruszający film) www.seans24.pl/film,10376,ostatnia-piosenka---the-last-song--2010--napisy Tu możesz go obejrzeć, tylko trzeba być zalogowanym ( : Nowy York, nowa miłośc. (extra film) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Filmy o miłości. 17.08.10, 17:32 wciąż ją kocham. remember me. dwa moje ukochane. Odpowiedz Link Zgłoś
hellgirl Re: Filmy o miłości. 17.08.10, 17:35 - 'Szkoła uczuc' - 'John Tucker musi odejsc' (bardziej komedia, ale mi się podobała) - 'Ostatnia piosenka' (książka była świetna, mimo że gra Miley Cyrus film mi się na prawdę podobał) - 'Jak stracic chłopaka w 10 dni' - 'Pamiętnik' tylko tyle pamiętam, bo też sporo tego widziałam. może coś Ci przypadnie do gustu (: Odpowiedz Link Zgłoś
kinia111122 zdecydowanie..... 17.08.10, 17:42 szkoła uczuć jak chcesz się popłakac to musisz to obejrzeć ja to oglądam już z 7 raz i za każdym razem nie moge powstrzymać łez Odpowiedz Link Zgłoś
maritaa Re: Filmy o miłości. 17.08.10, 17:34 To zależy ile masz lat? (Bo jeśli no, przypuśćmy 14, to Ci nie polecę "Tajemnica Brokeback Mountain" xd. Sprawdziłam na Twoim profilu i wychodzi na to, że masz 17, więc luz..) Być może, któryś z poniższych Ci się spodoba, zakładając, że go dotychczas nie obejrzałaś =) "Zakochany Szekspir" "Szkoła uczuć" "Titanic" "Śniadanie u Tiffaniego" "Tylko mnie kochaj" "Słodki listopad" "Pamiętnik" "Dirty Dancing" "Romeo i Julia" "List w butelce" "Wyznania gejszy" "Dlaczego nie" "Nigdy w życiu" "Miasto Aniołów" "Casanova" "Szkoła uwodzenia" "Zakochana złośnica" "Powiedz tak" "Amelia" "Idealny facet" "To właśnie miłość" "Przeminęło z wiatrem" "Rozważna i romantyczna" "Wichrowe wzgórza" "Przełamując fale" "W pogoni za Amy" "Pusty dom" "Czekolada" "Marzyciel" "Z piekła rodem" "Iluzjonista" "Miłość w rytmie rap" "P.s. Kocham Cię" "Miłość i koszykówka" "Spragnieni miłości" "Porozmawiaj z nią" "Ostatnia piosenka" "Edward Nożycoręki" "Drżące ciało" "Uwierz w ducha" "Pożegnanie z Afryką" "Angielski pacjent" "Lecą żurawie" "Wciąż ją kocham" "Bezsenność w Seatlle" "Cztery wesela i pogrzeb" "Urodzona wczoraj" Dobra, może starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx tutaj ;) 17.08.10, 17:35 kiss-for-you.bloog.pl/id,2980484,title,-FilMy-Dla-NasToLaTek-KoMeDiE-rOmAnTyCzNE-Filmy-dla-mlodziezy-mlodziezowe-,index.html?ticaid=6ab89 często biorę filmy z tej listy Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Filmy o miłości. 17.08.10, 17:36 21 sukienek ślubnych, sztuka rozstania, zostańmy przyjaciółmi, córka prezydenta, zakochana złośnica, więcej w obecnej chwili nie pamiętam. : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
kikusiaa16 Re: Filmy o miłości. 17.08.10, 19:00 większość z tych filmów już widziałam ale i tak bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Filmy o miłości. 17.08.10, 19:00 Mnóstwo tego... nie bardzo chce mi się wymieniać... "A Momen to Remember" "Po Prostu razem" "Miłość na żądanie" "500 days of summer" "Castaway on the moon" oo czy też przed chwilą skończyłam oglądać- "Maundy Thursday" romans i kara śmierci Odpowiedz Link Zgłoś