abstracion Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 10:39 my na godz wych też zawsze lekcje przepisywalismy więc pjontka thuskawka w ogl na godz wych to każdy robił co chciał. i te zwałypraktycznie na kazdej lekcji. moja klasa nigdy się nie nudzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
lithh Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 10:43 Ohhh dużoo rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 10:48 Pamiętam to, że zakładałam się z dziewczynami o różne głupoty XD. Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 10:53 hmmm... śpiewanie monday morning w wersji polskiej (XD), kilka śmiesznych sytuacji z życia klasy, wyjazdy do kina itd., hmmm, ale są i te negatywne rzeczy, i może jest ich nawet więcej, no, ale dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 10:56 moja klasa była całkiem okej za dużo żeby wszystko wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 10:58 Dużo . ; pp min . - lekcje historii - kłótnia z panem W . - Dawid - Marzenia żeby pociąć twarz S . { śmiech } - szczekanie na matmie ; ] Teraz kolejny rok i kolejne odpały ! Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 11:01 wszystko było zajebiste . miałam świetną klase . ale dopiero teraz sie skapłam .. wcześniej ciagle tylko narzekałam . i narzekałam . a teraz już za nimi tęsknie .; c Odpowiedz Link Zgłoś
xquietx Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 11:06 zapamiętałam teksty i wygłupy z lekcji m.in z polskiego i niemca, godz. wych na których moja klasa zawsze miała matmę bo wychowawczyni stwierdziła, że nie potrafimy kulturalnie rozmawiać oraz ciągłą naukę Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 22.08.10, 16:44 Ehh....super było ;D Kłótnie kolegi z angliczką ;p Kartkówki z historii (co 2 lekcja) Oglądanie TV na polaku Lekcje muzy Zastępca nauczycielki od chemi (na pierwszej lekcji z nim tak się z faceta brechtaliśmy) i wiele innych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 11:09 Pamiętam manię chupa-chupsów, która utrzymywała się raz mniej raz bardziej, ale przez cały rok. Te wszystkie śmiechy na prawie każdej lekcji, piosenki na przyrodzie i na matmie, zespół mój i jednej koleżanki - Gaude Mater Polonia . Nasza nauczycielka od polskiego, której jedynie ja i parę osób w klasie się nie bało, bo mimo, że się darła to miała fajne poczucie humoru. Spóźnianie się na matmę z powodu chodzenia do Biedronki po soniki i żelki. ^^ Mój zboczony kolega, z którym musiałam siedzieć na polskim, obmacujący mnie i streszczający filmiki na RedTube. Z nim zawsze były jaja. Moja nieudana "wielka miłość" - skomplikowana historia, ale czasem chce mi się płakać jak o tym myślę. Kłótnia z przyjaciółkami, co bardzo niemiło wspominam. Na szczęście parę dni później się z nimi pogodziłam. -.-' Śmiech na słowo "krzuny" i zabawa, że niby jestem w ciąży (jeden dzień = jeden miesiąc xD ). Zabawy w "rodzinę": - Jestem w ciąży! - To straszne! Z kim?! - Nie wiem, ale jestem! - A bo się dzieci nie pilnowało, tylko się szlajało po dyskotekach, potem w jakichś krzunach z Nikim i proszę! - Nooo... Ale nie mieszaj w to Nikiego xD Dyskoteki szkolne, na które trzeba mnie było ciągnąć siłą, bo jestem leń (smsy: jak nie pójdziesz, to cię zbijemy xD), a potem domaganie się o jeszcze jedną piosenkę (jeszcze jeden, jeszcze jeden! xD). Udana choinka i wgl wspomnienia miłe. ^^ Chciałabym cofnąć czas i jeszcze raz to przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 11:21 Nauka Ale to niemiłe chwile A z miłych, nie wiem: - na g.wychowawczej zawsze odrabialiśmy lekcje w WOSu - wycieczka rowerowa - i zdanie do następnej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 13:30 oooj , dużo , dużo . nie chce mi sie pisać . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko oj.. 19.08.10, 12:54 duzo tego było !. ` pamiętam jak kiedyś cioty zalali szkołe ( sprzątaczki bo nie zakręciły korków czy jakoś tak ) hehe .. i jak w poniedziałek przyśliśmy do szkoły to oczywiście ja i mój kolega musieliśmy ścierac całą szkołę ( podobno to za karę, bo w piatek na ostatniej lekcji troche ześmy narozrabiali ) ale przynajmniej był ubaw. hahaha !. jest dużo takich wspomnieć. same miłe !. niektórych strrrasznie mi brakuje !. Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 12:55 uganianie się za chłopakami - to najbardziej poza tym to wieczne składki klasowe i zupełna zmiana charakterów moich przyjaciół. Ale ogólnie rok 2009/10 był świetny, dla mnie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 19.08.10, 17:08 ostatnie 3 dni do zakończenia roku szkolnego były wspaniałe <3 Odpowiedz Link Zgłoś
yamahar1 Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 20.08.10, 10:57 gorzałę na lekcji POdenaturat na lekcji Polskiego,fajki na WF,marihuanę na lekcji Fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 20.08.10, 11:03 pamiętam: -jak wyklęłam babke od geografi. -jak z taką anką i agą(troche) odwalało nam na punkcie parodji z youtobe -zajebiste 2 dni przed zakończeniem roku -mega kwaśne gumy do żucia w sklepiku koło szkoły -jak odwołali 2 razy choinke z byle powodu -beznadziejny dzień dziecka -nasze ślubowanie"-na ile łap spada kot?-yyy trzynaście" -zajefajną wigilie -moje teksty do tego idioty co mnie wf "uczył" -przez 3 m-ce nie mieliśmy religi -czekanie na autobus< to było coś> i wiele fajniych sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 20.08.10, 11:03 a ja pamiętam tylko kłótnie klasowe. to był chyba najgorszy rok szkolny, nie tylko pod tym względem. choć muszę przyznać, że ostatni dzień przed zakończeniem roku szkolnego należy do jednych z ulubionych w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
princii Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 20.08.10, 11:23 1. Green sql , miałyśmy pokój koło nauczycieli i w nocy do nas chłopaki przyszli z wódą, piliśmy , darliśmy się a nauczyciele nic nie słyszeli bo sami już zgona zaliczyli na popijawie. 2. Godziny wychowawcze 3. ha gadanie na francuskim - ciągłe upominanie babki, zabranie mi telefonu kolegi ;p 4. Na każdej lekcji chemi stanie pod ścianą - jestem gadatliwa Odpowiedz Link Zgłoś
kukartka Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 20.08.10, 11:27 na początek zacznę od złych rzeczy, żeby potem te dobre poprawiły mi humor złe : - kłótnie z kilkoma dziewczynami z klasy -.- - festyn na którym mój przyjaciel schlał się do bólu -.- - lądowanie u pedagoga za głupie kłótnie w szatni -.- - moje kumpele w kółko gadające o hanie śmietanie i miley podniecające się wszystkim co było z nią związane -.- - okłamywanie mnie przez kogoś bliskiego -.- - koleś który mnie okrooooooopnie wkurzał -.- ( na szczęście już sobie poszedł ) - bójka dwóch kolesi na podwórku -.- dobre : - wycieczka szkolna , nasza pierwsza i ostatnia trzydniowa wycieczka - festyn, na którym było mnóstwo miłych chwil, ale nie o tym teraz - ach , poznanie pewnego pana którego niestety już nie będzie - nowe przyjaźnie z 2 dziewczynami - ognisko klasowe na którym była straszna beka - bieganie do sklepu nauczycielce po podkolanówki - granie w kenta i kuku na lekcjach - oglądanie Dr. House'a na angielskim ( ale to już pod koniec roku ) - prezerwatywy w łazience - głupie teksty moich kumpli - śmianie do rozpuku na polskim - chodzenie i przepraszanie nauczycieli za nasze zachowanie - kary na kompa za niesłuchanie nauczycieli - chodzenie przez 3 godziny po głupich górach i tarzanie się w błocie z kumpelą - losowanie osób na mikołajki koleś mówił, żeby nie mówić kogo się ma a na przerwie wszyscy wiedzieli i się wymieniali kartkami - jasełka & dzielenie się opłatkiem - wrzucanie bananów do herbaty na stołówce - kręcenie głupich filmików na lekcjach ach, się rozmarzyłam generalnie dużo tego było <3 Odpowiedz Link Zgłoś
janevolturi800 Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 20.08.10, 11:30 Dużo się działo..... - na niemieckim tylko jedna osoba pisała sprawdzian(ja) a reszta przepisywała... i każdy zawsze dostawała 5 albo 4 ! - lekcje religii! Mogliśmy robić co chcieliśmy! Raz to robiliśmy wybieg mody! Otworzyliśmy okno, zbieraliśmy śnieg i była bitwa! Raz ojciec oberwał prze przypadek szyszką i krew mu leciała i przyjechała policja.... - raz była taki dzień że przez wszystkie godziny lekcyjne mieliśmy informatykę! Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 20.08.10, 11:22 świetnie wspominam jak pod koniec roku zostałam z koleżanką w sali gdzie odbywał się coroczny 'konkurs talentów' i dwie dziewczyny śpiewały piosenkę dżemu (wehikuł czasu).było już dość późno i trzeba było wracać do sali, więc kolega po nas przyszedł, i na korytarzu śpiewał nam to. było świetnie, miło.wycieczke czy raczej 'obóz wojskowy' z naszą klasą, chowanie się u chłopców pod łóżkami i za regałami, żeby tylko opiekunowie nas nie złapali, jak moja wychowawczyni i pani od przyrody pomagały nam uciekać do innych pokoi, wrzucały niektórych chłopców na siłę pod prysznic. świetne czasy. wygłupy na lekcjach, odpały Stania [] ,kłótnie Dominika z nauczycielami, głównie na niemieckim, robienie gazetek z dziewczynami i władza nad salą podczas tego, słuchanie muzyki na lekcjach niemieckiego z mp3, żeby pani nie widziała, odpały Kariny,Paty i moje, fotki w lustrze w sali muzycznej, lista 'hardkora' i stopnie hardkora zrobione z koleżanką, nicnieumienie i przeżycie w szkole, 'układ' zawarty z równoległą klasą 'A' polegający na tym, że jeśli oni np pierwsi napisali sprawdzian z przyrody przynoszą nam pytania , a my im np z matematyki. napisąłabym więęęcej, ale chyba nie ma takiej potrzeby. ogólnie świetny, najlepszy rok. teraz niestety już do gimnazjum, koniec z moją najzajebistszą klasą na świecie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
jamesbond Tyrania 20.08.10, 11:35 Niekończąca się tyrania, szczególnie na lekcjach, głównie wtedy, kiedy już-już otwierało się usta, żeby szepnąć coś koleżance (niekoniecznie z ławki), a w nagrodę rozwiązywanie zadanka pod tablicą. Jak fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 .. 20.08.10, 11:43 Skończyłam teraz podstawówkę, więc mam wieeeele wspomnień.. Zdecydowanie, godziny wychowawcze.. które nigdy nie wyglądały jak godziny.. xD Połowa, odrabiała na nich lekcje.. pani krzyczała na "chuliganów" klasowych.. czasem się zapominała, i przez całą lekcje opowiadała nam historie ze swojego życia..a na koniec zawsze mówiła" ale się zagadałam, czemu nie powiedzieliście?".. Albo, gdy groziła mi, że zadzwoni do moich rodziców, bo gadałam na lekcji i przeszkadzałam. :d Doskonale, też lekcje polskiego, kiedy oglądaliśmy filmy.. Wszyscy wymieniali się zeszytami, żeby odpisać zadanie z matmy, a potem na matmie, i tak wszyscy mieli to zadanie źle.xD Albo, gdy umawialiśmy się, że siedzimy cicho, i nie przypominamy pani o sprawdzianie czy kartkówce. Niestety, zaaawsze największy kujon w klasie, wydał nas i i tak pisaliśmy. xD Albo religia. Zawsze nienawidziłam tej lekcji. I księdza. Zawsze, starałam zaleźć mu za skórę i specjalnie przeszkadzałam. xD Zresztą, nikt tutaj specjalnie, się nie przykładał. :33 Tak, u nas w sklepiku- pałeczka- taki lód, kosztował 30 gr.. też pamiętam. xDD Albo, gdy byliśmy szóstoklasistami, i woziliśmy się po szkole, bo byliśmy najstarszą klasą. xD Masakra. hahaa.. teraz, znów będziemy w pierwszej. tyle, ze gimnazjum. ^^ Jej.. będę tęsknić za podstawówką. <3 mam z nią wieeele miłych wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: .. 22.08.10, 16:32 mam zaniki pamięci, nic nie pamiętam z poprzedniego roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 22.08.10, 16:43 Ja z lekcji jakie były nic nie pamiętam hehehe bo albo gadałam z każdym albo się tak śmiałam że nie moglam z przyjaciółkami ale najlepiej pamiętam lekcje Fizyki siedziałam w przed ostatniej ławce a gadałam z tymi co siedzieli w pierwszej heheheh a jak pani do mnie podeszła to z nią gadałam o ciuchach bo ona ta fajnie i modnie się ubiera i wtedy nie było lekcji hehehe albo tez na fizyce do przyjaciółki że ma se sylikon poprawić bo ma na ramieniu a nie na piersiach ona się śmiała o cała lekcje niby sobie poprawiała hehehe dobre czasy Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 22.08.10, 16:56 Dużo fajnych wspomnień: *Klasowy zespół F.U.C.K. na religii *Religię z KD *Nieśmieszne żarty nauczycielki, po których cała klasa śmiała się ze mnie *Zagadywanie nieznajomych *Ankieta na matmę *Nauczycielka wbijająca uczennicy *Przedstawienia *Prowadzenie zakończenia *Wylądowanie na policji ; D My best! *Wymiana *Biologia, gdzie nauczycielka ma 'syndrom przedostatniej ławki', w której siedzę wraz z przyjaciółką *Licealiści, którzy rozwiązywali moje zadania c: Ogólnie dużo więcej, ale nie chcę mi się pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
patrysiaxd Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 22.08.10, 17:24 dużo tego było.. nie wymienie wszystkiego.. tylko pare.. jak po dyskotece cała klasa poszła na taką górę sniegu i zjeźdżaliśmy z niej i zdj robilismy..tutaj.. kłotnie z siostrą katachetka..idiotka. i naśmiewanie się z niej. debila coś z ryja jej zawsze leci.. jakaś piana. fuuj. jak dla katachetki krede kruszylismy na krzesle.. pozniej ona miała całą dupe białą lub zieloną pamiętam 1 tydzień przwed koncem roku jak cała szkoła się oblewała wodą.. a zaczęło się od naszej klasy.. to było na meczu.. duzo głupot było jeszcze../ o jak na lekcji muzyki chłopcy kwiatki z klasy przez okno wywalali..;p Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 22.08.10, 19:28 Wygłupy w szkolnym kiblu ;d Wygłupy na stołówce xD Wygłupy na lekcjach ^^ Fajnie było jednym słowem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Co zapamiętaliście z roku szkolnego? 22.08.10, 19:56 Pamiętam dni, kiedy zaklinałam się, że już nigdy tam nie wrócę.... Odpowiedz Link Zgłoś